- 28 Ocak 2015
- 251
- 204
- 23
- 45
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
İnan ben de oyleydim ama sakin olmak cok onemli yavrun zaten seni bekliyor senin onu bekledigin gibiKurban olurum saol canim vallah şu yazdığın iki kelime bile okadar kıymetli ki... böyle heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum elim ayağım birbirine karışıyor
CanimKurban olurum saol canim vallah şu yazdığın iki kelime bile okadar kıymetli ki... böyle heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum elim ayağım birbirine karışıyor
Canım dr.dan geldim benim transfer tarihini 21 ekim olarak kesinlestirdi.Y Yesilelma90 hamile
Curcumania hamile
Elos35 transfer tarihi : 22 Ekim
sncsnc transfer tarihi : 22 Ekim
hazellesare : sonuç bekliyor.
BirAsilAnnesi :
sananesanane :
M meydanaz :
D Deromm :
Bebekimsin :
@Emelcixx :
A Aveline :
S seryu :
Hadi gozun aydin sen yine benim onume gectinKızlar ultrason kontrolune gittim herşey yolunda çok şükür. Ilaclara devam edicem haftaya cuma saat 13.30 transfer nasipse.
Teşekkür ederimmm Canım evet tarih saat netleşti şükür. Estrofemi günde 3e çıkardı transfere kadar devam edicem. Pazar ve pazartesi farklı 2 iğnem var. Salıdan itibarende sabah akşam progesteron fitil verdi canım.Hadi gozun aydin sen yine benim onume gectinbaska ilac verdimi kullandiklarindan haric birde senin saatinde belli benim belli degil o gun aricaklarmis
Hayırlı olsun inşallah emeklerinin ve hislerinin karşılığı olarak bebeğin sımsıkı tutunacak sana Allahım nolur dualarimizi geri çevirme , bende heyecanlandım sizlerden birinin tarihi belli oldukça ben adrenalin salgiliorum :)Kızlar ultrason kontrolune gittim herşey yolunda çok şükür. Ilaclara devam edicem haftaya cuma saat 13.30 transfer nasipse.
Aminn canım inşallah yüce rabbim kimseyi eli boş çevirmesin. Hepimizin yüzünü güldürsün.Hayırlı olsun inşallah emeklerinin ve hislerinin karşılığı olarak bebeğin sımsıkı tutunacak sana Allahım nolur dualarimizi geri çevirme , bende heyecanlandım sizlerden birinin tarihi belli oldukça ben adrenalin salgiliorum :)
Canım dr.dan geldim benim transfer tarihini 21 ekim olarak kesinlestirdi.
Aramıza hoşgeldin. Transfer günü değişebiliyor canım 3. Günde olabiliyor 5. Günde yada dondurulabiliyor. Bu süreç embriyolarina bağlı olarak değişiyormerhabalar kızlar aranız da yeniyim sizi takip ediyorum tedaviye başladım iğneler kullanıyorum yarın yumurta toplama tarihim belli olacak doktor çok güzel gidiyor dedi ama transfer tarihi geçmi veriliyor toplandiktan 5 gün sonra koyulmuyor mu bu ilk denemem ve çok bilgili değilim
Canım teşekkür ederimm. Darısı başına inşallah. Adım adım herkes minislerine kavuşacakgözün aydın canım. dediğin şekilde tarihini değiştirdim. darısı başıma inşallah.
Canım teşekkür ederimm. Darısı başına inşallah. Adım adım herkes minislerine kavuşacak
Hayirli olsun simdidennnnCanım dr.dan geldim benim transfer tarihini 21 ekim olarak kesinlestirdi.
Hadi hayirlisi insallah transfer sonrasi guzel haberlerini de alacagiz.Kızlar ultrason kontrolune gittim herşey yolunda çok şükür. Ilaclara devam edicem haftaya cuma saat 13.30 transfer nasipse.
Progesteron jeldir sanirim. Crinone vermistir tahminen. Aman saatini aksatma jelinin olabildigince ayni saatlerde yap. Ben ona cok dikkat ediyorum basladigimdan beri ve ilacin hepsinin sıkıldıgına olabildigince dikkat et.Teşekkür ederimmm Canım evet tarih saat netleşti şükür. Estrofemi günde 3e çıkardı transfere kadar devam edicem. Pazar ve pazartesi farklı 2 iğnem var. Salıdan itibarende sabah akşam progesteron fitil verdi canım.
Selam tatlim bazi arkadaslar dondurulmus embriyo transferi yaptirdiklari icin gec oluyor gibi gorunuyor. Hayirli olsun simdidenmerhabalar kızlar aranız da yeniyim sizi takip ediyorum tedaviye başladım iğneler kullanıyorum yarın yumurta toplama tarihim belli olacak doktor çok güzel gidiyor dedi ama transfer tarihi geçmi veriliyor toplandiktan 5 gün sonra koyulmuyor mu bu ilk denemem ve çok bilgili değilim
Canım benimm tabikisi hele bi gelsin o günlerçok az kaldı seninkine. senin yerine bile heyecanlanıyorum. öyle sakin bir insanım ki ama bu meselede midemde kelebekler uçuyor. transferin olduğu an bana mutlaka anlat olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?