Transfere geri sayim

Kurban olurum saol canim vallah şu yazdığın iki kelime bile okadar kıymetli ki... böyle heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum elim ayağım birbirine karışıyor
Canim Curcumania hakli.benimde ilk gunler goguslerim hassasti belim kasiklarik agriyodu sonra biara kesildi tamam dedim tutmadi heralde.meger ilaclarin etkisiymis bide 4. Gun cok ama cok erken dusun 10. Gun yaptim ben hemsire bana 12. Gun gene test yapti en dogru zmaan o dedi.belirtilere falanda takma kafayi.asil gebelik belirtileri pozitifi gordukten yaklasik bi hafta sonra basliyo bel agrisi gogus falan.hatta bizler daba yogun yasiyoruz bu agrilari ilac kullandigimiz icin.Rabbim olumlu haberler nasip etsn dikkat et kendine Allaha emanet ol♡♡♡

Kızlar ultrason kontrolune gittim herşey yolunda çok şükür. Ilaclara devam edicem haftaya cuma saat 13.30 transfer nasipse.
Hadi gozun aydin sen yine benim onume gectin baska ilac verdimi kullandiklarindan haric birde senin saatinde belli benim belli degil o gun aricaklarmis

Hadi gozun aydin sen yine benim onume gectin baska ilac verdimi kullandiklarindan haric birde senin saatinde belli benim belli degil o gun aricaklarmis
Teşekkür ederimmm Canım evet tarih saat netleşti şükür. Estrofemi günde 3e çıkardı transfere kadar devam edicem. Pazar ve pazartesi farklı 2 iğnem var. Salıdan itibarende sabah akşam progesteron fitil verdi canım.

Son düzenleme:
Kızlar ultrason kontrolune gittim herşey yolunda çok şükür. Ilaclara devam edicem haftaya cuma saat 13.30 transfer nasipse.
Hayırlı olsun inşallah emeklerinin ve hislerinin karşılığı olarak bebeğin sımsıkı tutunacak sana Allahım nolur dualarimizi geri çevirme , bende heyecanlandım sizlerden birinin tarihi belli oldukça ben adrenalin salgiliorum :)

Aminn canım inşallah yüce rabbim kimseyi eli boş çevirmesin. Hepimizin yüzünü güldürsün.

merhabalar kızlar aranız da yeniyim sizi takip ediyorum tedaviye başladım iğneler kullanıyorum yarın yumurta toplama tarihim belli olacak doktor çok güzel gidiyor dedi ama transfer tarihi geçmi veriliyor toplandiktan 5 gün sonra koyulmuyor mu bu ilk denemem ve çok bilgili değilim

Aramıza hoşgeldin. Transfer günü değişebiliyor canım 3. Günde olabiliyor 5. Günde yada dondurulabiliyor. Bu süreç embriyolarina bağlı olarak değişiyor

Canım teşekkür ederimm. Darısı başına inşallah. Adım adım herkes minislerine kavuşacak

çok az kaldı seninkine. senin yerine bile heyecanlanıyorum. öyle sakin bir insanım ki ama bu meselede midemde kelebekler uçuyor. transferin olduğu an bana mutlaka anlat olur mu?

Slm kizlar oncelikle rabbim herkezin gönül muradini versin ins., bir hafta sonra histeroskopi olacagim sonucuna göre bende 3. Transferimi olacagim ins. Dondurulmuş embriyolarim oldugu icin kasim aralik gibi transferim olur diye tahmin ediyorum ama hayirlisi tabi, rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin

Progesteron jeldir sanirim. Crinone vermistir tahminen. Aman saatini aksatma jelinin olabildigince ayni saatlerde yap. Ben ona cok dikkat ediyorum basladigimdan beri ve ilacin hepsinin sıkıldıgına olabildigince dikkat et.

Selam tatlim bazi arkadaslar dondurulmus embriyo transferi yaptirdiklari icin gec oluyor gibi gorunuyor. Hayirli olsun simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…