Transfere geri sayim

Yumurta toplandiktan 2-3 gun icerisinde transferin olur canim yumurta ve spermin dollenme süresine gore max 5 gün belki olabilir

Canım çok teşekkür ederimm. Progesteron kapsül fitil. Opudan sonrada kullanmıştım. Dikkat edicem saatlerine.
Hayirli olsun simdidennnn

Hadi hayirlisi insallah transfer sonrasi guzel haberlerini de alacagiz.

Progesteron jeldir sanirim. Crinone vermistir tahminen. Aman saatini aksatma jelinin olabildigince ayni saatlerde yap. Ben ona cok dikkat ediyorum basladigimdan beri ve ilacin hepsinin sıkıldıgına olabildigince dikkat et.

Ben de estrofemi gunde 4 defa iciyorum ya niye bana fazla neyse bir bildigi vardir herhalde diger ilaclarda benziyo hafi hayirlisi canim

Hayirli olsun canim tedavin

Canım dr.dan geldim benim transfer tarihini 21 ekim olarak kesinlestirdi.
Hayirli olsun simdiden canim.Transfer tarihleri belli olanlar adina da cok heyecanlaniyor insan. Cok garip bir duygu...insallah burdaki bugun arkadaslar sirayla guzel haberlerimizi alalim biribirimizin.hickimse birbirini tanimiyor Ama burdan hepimiz birbirimizin duygularini ayni olcude paylasiyoruz. cok onemli ve guzel birseymis bu.iyiki araniza katilmisim. Hepimiz hayirlisiyla kavusucaz minislerimize kizlar..

Ben de estrofemi gunde 4 defa iciyorum ya niye bana fazla neyse bir bildigi vardir herhalde diger ilaclarda benziyo hafi hayirlisi canim
Elo gözün aydın daha güzel haberler bekliyoruz inşallah canım. Bu arada tatlım estrofemi bende 4 kullandım halen 4 kullanıyorum merak etme canim

Elo gözün aydın daha güzel haberler bekliyoruz inşallah canım. Bu arada tatlım estrofemi bende 4 kullandım halen 4 kullanıyorum merak etme canim

Ben de pazar gunu estrofemi gunde 4 defa kullanmaya basliycam. Transfere kadar hep kullanicakmiyiz estrofemi peki?

Ben de pazar gunu estrofemi gunde 4 defa kullanmaya basliycam. Transfere kadar hep kullanicakmiyiz estrofemi peki?
Canım ben opu olduğu ilk gün başladım transfer sonrasi da devam ediyorum sabah akşam 2 ×2 alıyorum bu ilaç çok. Önemli zamanları na dikkat et ,zaten kalp atışı gözükünce biraktiracak dr merak etme , kötü şeyler söylüyorlar bu ilac için ama sen kafaya takma ben öyle yapıyorum ve ılacini düzenli kullan..

Canımm teşekkür ederim bende bu grupta herkes için ayrı bir heyecan duyuyorum. Hepimizin farklı bir hikayesi var. Ama sonu hep güzel bitecek inşallah.

Sagol canim sende mi 4 tane iciyorsun iyi bari icim rahatladi ins hepimiz mutlu sona ulasiriz

Kalp atisina kadar mi bilmiyordum

Anacim bugün hiç bişeyim Yok hiç bir yerim agrimiyor hiç bişey yok.. Bugün olduk 5. Gün ... saFak 7geçmiyor. .. günler geçmiyor. ..kızlar nereledesiniz hiç Sesiniz çıkmıyor hepinize GÜNAYDIN ÇİÇEKLER...

Cok tesekkur ederim canim. Insan merak ediyor bir Sonrasinda ne olucak simdi diye hep. zaten baya bir tembih ettiler ilacin saatini kesinlikle kacirma diye. Onun stresi basladi bile bende. Yan etkilerine falan bakmicaz artik ilaclarin napalim. Hersey guzel bir sonuca ulasmak icin.

Günaydın :) oh kaldı 7 maşallah yani 1 hafta sonra burda bayram olacak inşallah 3.gebemizin yani senin haberinle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…