- 25 Nisan 2016
- 1.446
- 1.946
- 133
- 36
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Canım Estrofem e2 seviyesi için ben üç kullanıyordum e2 yüksek çıkınca ikiye düşürdü doktor.Ben de estrofemi gunde 4 defa iciyorum ya niye bana fazlaneyse bir bildigi vardir herhalde diger ilaclarda benziyo hafi hayirlisi canim
Canım benim transfer tarihi kesinleşti 21Ekim inşallah ekler misin?Y Yesilelma90 hamile
Curcumania hamile
Elos35 transfer tarihi : 22 Ekim
sncsnc transfer tarihi : 22 Ekim
hazellesare : sonuç bekliyor.
BirAsilAnnesi :
sananesanane :
M meydanaz :
D Deromm :
Bebekimsin :
EmlHll :
A Aveline :
S seryu :
Cok gecmis olsun tatlim dikkat et kendine oksurugunun gecmesi gerekiyor transfer icin ama dikkatli olSaol canim oksurmekten sirtim komple agriyor
Hadi hayırlısı canım benimde 21 ekim transferCanım benim transfer tarihi kesinleşti 21Ekim inşallah ekler misin?
Gecmis olsun canim cok cok dikkat et kendine transferden once atlatmaya calis♡Hayirli olsun canim bende cok kotu hasta oldum atlatmaya calisiyorum ;(
beklemek daha kotu ya demi insallah pozitifi gorursun canimAnacim bugün hiç bişeyim Yok hiç bir yerim agrimiyor hiç bişey yok.. Bugün olduk 5. Gün ... saFak 7geçmiyor. .. günler geçmiyor. ..kızlar nereledesiniz hiç Sesiniz çıkmıyor hepinize GÜNAYDIN ÇİÇEKLER...
evet dr ne derse onu yapicaz artik seninde hayirli olsun transfer tarin belli olmus canimCanım Estrofem e2 seviyesi için ben üç kullanıyordum e2 yüksek çıkınca ikiye düşürdü doktor.
Biliyorum biliyorum :)) bunun icin yapmadigim icmedigim nekadar tatli ve nekadar igrenc icmedigim kalmadi bugun biraz daha iyiyim umarim transfere kadar gecer tatlim :)Cok gecmis olsun tatlim dikkat et kendine oksurugunun gecmesi gerekiyor transfer icin ama dikkatli ol
saol canim evet ya en korktugum buydu oksurugum fenadir yani kasiklarima kadar agri girer oksurmekten atlatmaya calisiyorum bakalim :)Gecmis olsun canim cok cok dikkat et kendine transferden once atlatmaya calis♡
Zencefil bal ye aman diyim gecir transfere kadar oksurugunu haa Allah korusun bi zarari olmasa bile psikoloji olarak korkutur insani acaba bisey olur mu diye.Sa
saol canim evet ya en korktugum buydu oksurugum fenadir yani kasiklarima kadar agri girer oksurmekten atlatmaya calisiyorum bakalim :)
İnsallah bir an once gecer canim. Balli sut ic bana o biraz iyi gelmisti. Bende transfer oncesi cok oksuruyordum ama tabii transfer gunu oksurugumun olmamasi gerektigini soylememisti kimse bana. O yizden ben de umursamamistim. Transfer sanahi anestezist ne yapacagini sasirdi. Serum verildi oksijen verildi ve en son cok cok az narkoz verilmesine karar verildi. Epey korkmustum canim acidigini hissederim diye ama cok sukur ne oksurmusum ne hissetmisimBiliyorum biliyorum :)) bunun icin yapmadigim icmedigim nekadar tatli ve nekadar igrenc icmedigim kalmadi bugun biraz daha iyiyim umarim transfere kadar gecer tatlim :)
War war tatlim zarari, transfer aninda oksurmemek gerekiyor, yapilan narkoz cok derin olmadigi icin oksurugu baskilamiyor ve transfer aninda oksurme riski oluyor. Ki bunun kesinlikle olmamasi gerekiyorZencefil bal ye aman diyim gecir transfere kadar oksurugunu haa Allah korusun bi zarari olmasa bile psikoloji olarak korkutur insani acaba bisey olur mu diye.
Evet yaaaZencefil bal ye aman diyim gecir transfere kadar oksurugunu haa Allah korusun bi zarari olmasa bile psikoloji olarak korkutur insani acaba bisey olur mu diye.
Aaaa tamam canim pufff hemen balli zenfelli cay falan yapimİnsallah bir an once gecer canim. Balli sut ic bana o biraz iyi gelmisti. Bende transfer oncesi cok oksuruyordum ama tabii transfer gunu oksurugumun olmamasi gerektigini soylememisti kimse bana. O yizden ben de umursamamistim. Transfer sanahi anestezist ne yapacagini sasirdi. Serum verildi oksijen verildi ve en son cok cok az narkoz verilmesine karar verildi. Epey korkmustum canim acidigini hissederim diye ama cok sukur ne oksurmusum ne hissetmisim
Ya zaten sirt ustu yattigim an bogazim kasinamaya basliyo ve kriz tutuyoWar war tatlim zarari, transfer aninda oksurmemek gerekiyor, yapilan narkoz cok derin olmadigi icin oksurugu baskilamiyor ve transfer aninda oksurme riski oluyor. Ki bunun kesinlikle olmamasi gerekiyor
Ya zaten sirt ustu yattigim an bogazim kasinamaya basliyo ve kriz tutuyo
Saol canimCok gecmis olsun canim. Dikkat et kendine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?