Transfere geri sayim

Ben de estrofemi gunde 4 defa iciyorum ya niye bana fazla neyse bir bildigi vardir herhalde diger ilaclarda benziyo hafi hayirlisi canim
Canım Estrofem e2 seviyesi için ben üç kullanıyordum e2 yüksek çıkınca ikiye düşürdü doktor.

beklemek daha kotu ya demi insallah pozitifi gorursun canim

Canım Estrofem e2 seviyesi için ben üç kullanıyordum e2 yüksek çıkınca ikiye düşürdü doktor.
evet dr ne derse onu yapicaz artik seninde hayirli olsun transfer tarin belli olmus canim

Cok gecmis olsun tatlim dikkat et kendine oksurugunun gecmesi gerekiyor transfer icin ama dikkatli ol
Biliyorum biliyorum :)) bunun icin yapmadigim icmedigim nekadar tatli ve nekadar igrenc icmedigim kalmadi bugun biraz daha iyiyim umarim transfere kadar gecer tatlim :)

Sa

saol canim evet ya en korktugum buydu oksurugum fenadir yani kasiklarima kadar agri girer oksurmekten atlatmaya calisiyorum bakalim :)
Zencefil bal ye aman diyim gecir transfere kadar oksurugunu haa Allah korusun bi zarari olmasa bile psikoloji olarak korkutur insani acaba bisey olur mu diye.

Biliyorum biliyorum :)) bunun icin yapmadigim icmedigim nekadar tatli ve nekadar igrenc icmedigim kalmadi bugun biraz daha iyiyim umarim transfere kadar gecer tatlim :)
İnsallah bir an once gecer canim. Balli sut ic bana o biraz iyi gelmisti. Bende transfer oncesi cok oksuruyordum ama tabii transfer gunu oksurugumun olmamasi gerektigini soylememisti kimse bana. O yizden ben de umursamamistim. Transfer sanahi anestezist ne yapacagini sasirdi. Serum verildi oksijen verildi ve en son cok cok az narkoz verilmesine karar verildi. Epey korkmustum canim acidigini hissederim diye ama cok sukur ne oksurmusum ne hissetmisim

Zencefil bal ye aman diyim gecir transfere kadar oksurugunu haa Allah korusun bi zarari olmasa bile psikoloji olarak korkutur insani acaba bisey olur mu diye.
War war tatlim zarari, transfer aninda oksurmemek gerekiyor, yapilan narkoz cok derin olmadigi icin oksurugu baskilamiyor ve transfer aninda oksurme riski oluyor. Ki bunun kesinlikle olmamasi gerekiyor

listedekiler bir kontrol etsin bakalım eksik gedik yanlış var mı arkadaşlar?

Aaaa tamam canim pufff hemen balli zenfelli cay falan yapim

War war tatlim zarari, transfer aninda oksurmemek gerekiyor, yapilan narkoz cok derin olmadigi icin oksurugu baskilamiyor ve transfer aninda oksurme riski oluyor. Ki bunun kesinlikle olmamasi gerekiyor
Ya zaten sirt ustu yattigim an bogazim kasinamaya basliyo ve kriz tutuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…