Transfere geri sayim

Kızlar transfer sonrası beslenmenize ekstradan neler kattınız? Ananas ve kabak çekirdeğini duymuştum ama ne zaman ne kadar yiyecektik unuttum

Kızlar transfer sonrası beslenmenize ekstradan neler kattınız? Ananas ve kabak çekirdeğini duymuştum ama ne zaman ne kadar yiyecektik unuttum
Doktorum extra bisey vermedi. Sadece kabiz olmamaya dikkat et dedigi icin ona dikkat ettim. Ama tabiiki saglikli beslenme ve hamilelerin yemesi ve yememesi gereken seylere dikkat ettim. Kefir iciyorum hem cok saglikli hem de bagirsaklari calistiriyor, tavsiye ederim

Curcumania ve Y Yesilelma90 .... 5.gün farklılık var mı. . Bide ben karnimda bişey hissediyom var arada acır gibi oluyor var olduğunu hissettigim bişey var ...
Selam tatlim. Y Yesilelma90 bana cok temkinli konusmustu. Sana yasadiklarimi anlatsam ve sen bunlari yasamiyorsan hamile degilim zanneder uzulursun demisti. O yuzden sana sunlar oldu bunlar oldu demek pek dogru degil. Demistik ya olan seyler zaten aldigimiz ilaclarin etkisi. Biliyorum cok heyecanlaniyorsun, baska hicbirsey dusunemiyorsun ama az kadi sabret. Rabbim hayirlisiyla nasip edecek.

Teşekkür ederim canım bende de kabızlık çok olur dikkat edeyim ben de

Offf offfffff .... atın beni denizlere

Bu hanımlar hakikat oynatmış:) nar yeme suyunu içme , banyo yapma:) kok :) başka yerlerde okudum neler var neler :) valla benimkini gönderdim aşure aldırdım tam 3 kase yedim (hepimiz için ) bol narlı yapacak bişey yok :) kızlar bide bu bacağıma acayip acayip sancılar ama sadece sol bacağımda ?.. Bide karnımında sol tarafında bıseyler oluyor sağda tık yok... Kabızlık ve aşırı gaz başladı napcaz :))) uyudunuz mu hatunlar

Hahaha cok tatlisinnnnnn ya bence onemli olan rahat olmak henuz transferi olmamis biri olarak konusuyorum ama :) kafanin rahat olmasi gerek gerisi allahin izniyle hallolur :)

hayırlısı olsun tatlım tedavın...bı bayanda bulantı yaptıgını yazmıs...umarım sızdede olmaz sukur bende bı yan etkısı yok 5 gunumu kullancam

Cok tesekkur ederim. Senin de Hayirli olsun insallah tedavin. Umarim olmaz birsey Bende de. Ama olsa da yapicak birsey yok, dayancaz mecburen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…