- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Bebistir insallahhhCurcumania ve Y Yesilelma90 .... 5.gün farklılık var mı. . Bide ben karnimda bişey hissediyom var arada acır gibi oluyor var olduğunu hissettigim bişey var ...
Ayy ne güzel beraber gün sayalım ve inşallah sonunda da pozitifi görelim canımHadi hayırlısı canım benimde 21 ekim transfer
Sağolasın canım hepimiz güzel sonuçlar alalım inşallahbeklemek daha kotu ya demi insallah pozitifi gorursun canim
evet dr ne derse onu yapicaz artik seninde hayirli olsun transfer tarin belli olmus canim
Doktorum extra bisey vermedi. Sadece kabiz olmamaya dikkat et dedigi icin ona dikkat ettim. Ama tabiiki saglikli beslenme ve hamilelerin yemesi ve yememesi gereken seylere dikkat ettim. Kefir iciyorum hem cok saglikli hem de bagirsaklari calistiriyor, tavsiye ederimKızlar transfer sonrası beslenmenize ekstradan neler kattınız? Ananas ve kabak çekirdeğini duymuştum ama ne zaman ne kadar yiyecektik unuttum
Selam tatlim. Y Yesilelma90 bana cok temkinli konusmustu. Sana yasadiklarimi anlatsam ve sen bunlari yasamiyorsan hamile degilim zanneder uzulursun demisti. O yuzden sana sunlar oldu bunlar oldu demek pek dogru degil. Demistik ya olan seyler zaten aldigimiz ilaclarin etkisi. Biliyorum cok heyecanlaniyorsun, baska hicbirsey dusunemiyorsun ama az kadi sabret. Rabbim hayirlisiyla nasip edecek.Curcumania ve Y Yesilelma90 .... 5.gün farklılık var mı. . Bide ben karnimda bişey hissediyom var arada acır gibi oluyor var olduğunu hissettigim bişey var ...
Teşekkür ederim canım bende de kabızlık çok olur dikkat edeyim ben deDoktorum extra bisey vermedi. Sadece kabiz olmamaya dikkat et dedigi icin ona dikkat ettim. Ama tabiiki saglikli beslenme ve hamilelerin yemesi ve yememesi gereken seylere dikkat ettim. Kefir iciyorum hem cok saglikli hem de bagirsaklari calistiriyor, tavsiye ederim
Offf offfffff .... atın beni denizlereSelam tatlim. Y Yesilelma90 bana cok temkinli konusmustu. Sana yasadiklarimi anlatsam ve sen bunlari yasamiyorsan hamile degilim zanneder uzulursun demisti. O yuzden sana sunlar oldu bunlar oldu demek pek dogru degil. Demistik ya olan seyler zaten aldigimiz ilaclarin etkisi. Biliyorum cok heyecanlaniyorsun, baska hicbirsey dusunemiyorsun ama az kadi sabret. Rabbim hayirlisiyla nasip edecek.
Sabir sabir ya sabir :))) az kaldi canim biz napalim daha benim transfer tarihim bile belli degilOfff offfffff .... atın beni denizlere
İnşallah canımAyy ne güzel beraber gün sayalım ve inşallah sonunda da pozitifi görelim canım
Kızlar estrofem kullananlar özellikle bu hap çok bulantı yapıyor ya. Sizdede yaptı mı yan etki.
Sende sonuc beklerken benim gbi cildirmisin:)))) az kaldi dayan :)Offf offfffff .... atın beni denizlere
Bende kullaniyorum ben bosey hissetmiyorum canim. Etkisi yok simdilikKızlar estrofem kullananlar özellikle bu hap çok bulantı yapıyor ya. Sizdede yaptı mı yan etki.
Hahaha cok tatlisinnnnnn ya bence onemli olan rahat olmak henuz transferi olmamis biri olarak konusuyorum ama :) kafanin rahat olmasi gerek gerisi allahin izniyle hallolur :)Bu hanımlar hakikat oynatmış:) nar yeme suyunu içme , banyo yapma:) kok :) başka yerlerde okudum neler var neler :) valla benimkini gönderdim aşure aldırdım tam 3 kase yedim (hepimiz için ) bol narlı yapacak bişey yok :) kızlar bide bu bacağıma acayip acayip sancılar ama sadece sol bacağımda ?.. Bide karnımında sol tarafında bıseyler oluyor sağda tık yok... Kabızlık ve aşırı gaz başladı napcaz :))) uyudunuz mu hatunlar
Bende kullaniyorum ben bosey hissetmiyorum canim. Etkisi yok simdilik
hayırlısı olsun tatlım tedavın...bı bayanda bulantı yaptıgını yazmıs...umarım sızdede olmaz sukur bende bı yan etkısı yok 5 gunumu kullancamBen yarin Sabah basliyorum estrofeme bakalim bir etki olursa yazarim..
hayırlısı olsun tatlım tedavın...bı bayanda bulantı yaptıgını yazmıs...umarım sızdede olmaz sukur bende bı yan etkısı yok 5 gunumu kullancam
INSALLAH canım amınnn ebrıyoların nasıl pekıCok tesekkur ederim. Senin de Hayirli olsun insallah tedavin. Umarim olmaz birsey Bende de. Ama olsa da yapicak birsey yok, dayancaz mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?