Transfere geri sayim

INSALLAH canım amınnn ebrıyoların nasıl pekı

4 tane embriyom var. Bir tane su orta kaliteli digerleri iyi kaliteymis. Ucuncu gun embriyosu. Biri 7 hucreli ikisi 8 hucreli.orta kalite dedikleri kac hucre onu bilmiyorum. Yani aslinda gercekten iyi mi Bunlar onu da tam bilmiyorum. Bana bu soylendi sadece.senin nasil?.

masallah hadı bakalım gayet ıyı...sonucta orta kalıte benı hıccc sorma.....gecen hafta cok uzuldumde sukur ıyıyım suan.....tum testlerımız ıyı cıktı...9 yumos toplantı 8 ı olgunmus....4 u dollendı...ama 1 ı bolunmus...duyunca coook agladım uzulmemdekı sebeb yasımız genc dr hersey yolunda vs ama sonuc bu....neyse ben oda olcek sandım ılk denemem de basıma gelmıstı...yumos sayısı 12 ıdı 8 ı dollendı transferım taze olmustu ozaman 5 tane kalmıstı...4 gune gelmıslerdı ogun bozulmaya basladı dedıler...3 tne transfer ettıer sonuc negatıf.....sımdı ıse degerlerımız cok guzelken 1 tane oldu...oda 3 gun ıkıncı kalıte dedıler.......dondurudular...sakın aglama cunku gebelık vaad eden ebrıyo dedıler...kotu olsa zaten ıptal ederdık dondurmazdık dedıler.....allahım evlatlarımızı bızlere bagıslasın amınn

bu arada hucre sayım 9

Cok zor seyler atlatmissin tabi kolay degil a a Uzbek kendine bu Sefer olur insallah. ilk kez transfer olucak benim de. Benimki de teker teker toplandi. Uzun surdu biraz. Rezerv azligi olunca Bende. Ignelere cevap vermedigi icin yumurtalarin mini IVF diye gecen protocol uygulandi.4 kez yumurta toplandi hepsinde birer tane yumurta alindi ve cok sukur hepsinde dollensin ve donduruldu. Biraz daha biriktirilcekti aslinda ama doktorumu istersen sende deneyelim dedi. Ben de istedim tabi. Bakalim insallah canim hepimiz hayirlisiyla kavusucaz bebislerimize.sen de hic moralni bozma bir suru olmasi cok da onemli degil bence bir tane de olsa Allah nasil ettiyse olucak tie. Stres yapma arkadasim hic kafanda cok fazlasiyla inceleme oluruna birak bak Hersey guzel olucak insallah. Birbirinize dua edelim insallah burda ki tum arkadaslar sirayla hamile olucak. Ben oyle dusunuyorum ve inaniyorum.

.........sanada gecmıs olsun canım...amın ınsallah hepımız hamıle kalırız.sukur olsunda bıtane olsun ama hersy yolundayken tek embrıyo olunca kafam durdu....kız belkı bı baktım tek yumurta ıkızlerım ucuzlerım olmus aynı cınsıet aynı tıplerde...bole dusunup kafamıda dagıtıyom hersey allahtan sonucta

Hash iste Boyle guzel dusuncez Hersey iyi olucak.Amin insallah ya neden olmasin Ki. Dedigin gibi Hersey Allahtan. Biz elimizden geleni yapiyoruz sonucta

Hash iste Boyle guzel dusuncez Hersey iyi olucak.Amin insallah ya neden olmasin Ki. Dedigin gibi Hersey Allahtan. Biz elimizden geleni yapiyoruz sonucta
aynen oyle canım...yasayıp gorucez ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsın hayırsızsa ahyırlı cevırsın tedavılerımızı

aynen oyle canım...yasayıp gorucez ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsın hayırsızsa ahyırlı cevırsın tedavılerımızı

Amin canim. Seni de uyku tutmadi sanirim.. 6 da kalkip ilaci icmem lazim. Gram uykum yok suan. Yarin da yogun bir gun olucak bakalim sis gozlerle dolancam artik:))

Sabah ezanı okunuyor... dualarim bebeklerimiz in ve sizin üzerini ze gelsin hanımlar inşallah. . RABBİM Ezanlar yüzü suyu hürmetine ... Rabbim sen ellerimi , kalplerimizi, dualarimizi boş çevirme Yarabbi AMİN. ..
Aminnnn rabbim kucagimizi bos birakmasin

Sonuç :) 6. Gün : 17,21 valla ben bu kalan 6 günde Bakırköy den toplarını beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…