- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
INSALLAH canım amınnn ebrıyoların nasıl pekı
masallah hadı bakalım gayet ıyı...sonucta orta kalıte benı hıccc sorma.....gecen hafta cok uzuldumde sukur ıyıyım suan.....tum testlerımız ıyı cıktı...9 yumos toplantı 8 ı olgunmus....4 u dollendı...ama 1 ı bolunmus...duyunca coook agladım uzulmemdekı sebeb yasımız genc dr hersey yolunda vs ama sonuc bu....neyse ben oda olcek sandım ılk denemem de basıma gelmıstı...yumos sayısı 12 ıdı 8 ı dollendı transferım taze olmustu ozaman 5 tane kalmıstı...4 gune gelmıslerdı ogun bozulmaya basladı dedıler...3 tne transfer ettıer sonuc negatıf.....sımdı ıse degerlerımız cok guzelken 1 tane oldu...oda 3 gun ıkıncı kalıte dedıler.......dondurudular...sakın aglama cunku gebelık vaad eden ebrıyo dedıler...kotu olsa zaten ıptal ederdık dondurmazdık dedıler.....allahım evlatlarımızı bızlere bagıslasın amınn4 tane embriyom var. Bir tane su orta kaliteli digerleri iyi kaliteymis. Ucuncu gun embriyosu. Biri 7 hucreli ikisi 8 hucreli.orta kalite dedikleri kac hucre onu bilmiyorum. Yani aslinda gercekten iyi mi Bunlar onu da tam bilmiyorum. Bana bu soylendi sadece.senin nasil?.
bu arada hucre sayım 94 tane embriyom var. Bir tane su orta kaliteli digerleri iyi kaliteymis. Ucuncu gun embriyosu. Biri 7 hucreli ikisi 8 hucreli.orta kalite dedikleri kac hucre onu bilmiyorum. Yani aslinda gercekten iyi mi Bunlar onu da tam bilmiyorum. Bana bu soylendi sadece.senin nasil?.
masallah hadı bakalım gayet ıyı...sonucta orta kalıte benı hıccc sorma.....gecen hafta cok uzuldumde sukur ıyıyım suan.....tum testlerımız ıyı cıktı...9 yumos toplantı 8 ı olgunmus....4 u dollendı...ama 1 ı bolunmus...duyunca coook agladım uzulmemdekı sebeb yasımız genc dr hersey yolunda vs ama sonuc bu....neyse ben oda olcek sandım ılk denemem de basıma gelmıstı...yumos sayısı 12 ıdı 8 ı dollendı transferım taze olmustu ozaman 5 tane kalmıstı...4 gune gelmıslerdı ogun bozulmaya basladı dedıler...3 tne transfer ettıer sonuc negatıf.....sımdı ıse degerlerımız cok guzelken 1 tane oldu...oda 3 gun ıkıncı kalıte dedıler.......dondurudular...sakın aglama cunku gebelık vaad eden ebrıyo dedıler...kotu olsa zaten ıptal ederdık dondurmazdık dedıler.....allahım evlatlarımızı bızlere bagıslasın amınn
.........sanada gecmıs olsun canım...amın ınsallah hepımız hamıle kalırız.sukur olsunda bıtane olsun ama hersy yolundayken tek embrıyo olunca kafam durdu....kız belkı bı baktım tek yumurta ıkızlerım ucuzlerım olmus aynı cınsıet aynı tıplerde...bole dusunup kafamıda dagıtıyom hersey allahtan sonuctaCok zor seyler atlatmissin tabi kolay degil a a Uzbek kendine bu Sefer olur insallah. ilk kez transfer olucak benim de. Benimki de teker teker toplandi. Uzun surdu biraz. Rezerv azligi olunca Bende. Ignelere cevap vermedigi icin yumurtalarin mini IVF diye gecen protocol uygulandi.4 kez yumurta toplandi hepsinde birer tane yumurta alindi ve cok sukur hepsinde dollensin ve donduruldu. Biraz daha biriktirilcekti aslinda ama doktorumu istersen sende deneyelim dedi. Ben de istedim tabi. Bakalim insallah canim hepimiz hayirlisiyla kavusucaz bebislerimize.sen de hic moralni bozma bir suru olmasi cok da onemli degil bence bir tane de olsa Allah nasil ettiyse olucak tie. Stres yapma arkadasim hic kafanda cok fazlasiyla inceleme oluruna birak bak Hersey guzel olucak insallah. Birbirinize dua edelim insallah burda ki tum arkadaslar sirayla hamile olucak. Ben oyle dusunuyorum ve inaniyorum.
Hash iste Boyle guzel dusuncez Hersey iyi olucak.Amin insallah ya neden olmasin Ki. Dedigin gibi Hersey Allahtan. Biz elimizden geleni yapiyoruz sonucta.........sanada gecmıs olsun canım...amın ınsallah hepımız hamıle kalırız.sukur olsunda bıtane olsun ama hersy yolundayken tek embrıyo olunca kafam durdu....kız belkı bı baktım tek yumurta ıkızlerım ucuzlerım olmus aynı cınsıet aynı tıplerde...bole dusunup kafamıda dagıtıyom hersey allahtan sonucta
aynen oyle canım...yasayıp gorucez ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsın hayırsızsa ahyırlı cevırsın tedavılerımızıHash iste Boyle guzel dusuncez Hersey iyi olucak.Amin insallah ya neden olmasin Ki. Dedigin gibi Hersey Allahtan. Biz elimizden geleni yapiyoruz sonucta
aynen oyle canım...yasayıp gorucez ınsallah hakkımızda hayırlısı olsun rabbım hayırlı evlatlar nasıp etsın hayırsızsa ahyırlı cevırsın tedavılerımızı
Bende yapmadi canim birde ben gunde 4 tane iciyorumKızlar estrofem kullananlar özellikle bu hap çok bulantı yapıyor ya. Sizdede yaptı mı yan etki.
Aminnnn rabbim kucagimizi bos birakmasinSabah ezanı okunuyor... dualarim bebeklerimiz in ve sizin üzerini ze gelsin hanımlar inşallah. . RABBİM Ezanlar yüzü suyu hürmetine ... Rabbim sen ellerimi , kalplerimizi, dualarimizi boş çevirme Yarabbi AMİN. ..
Ay ne mutlu, Allah hayirlisiyla sana da nasip etsinGunaydin guzel anne adaylari dun kardesimin hamile haberini aldim 2.bebisiinsallah bende hamile kalirim
Hanımlar kızmayın ama ben dayanamadım gene test yaptımAy ne mutlu, Allah hayirlisiyla sana da nasip etsin
İnşallah canım bu arada hayırlı olsun ailenize gelen bebek... umarım en kisa zamanda sanda canım benim....Gunaydin guzel anne adaylari dun kardesimin hamile haberini aldim 2.bebisiinsallah bende hamile kalirim
Bak yaaaHanımlar kızmayın ama ben dayanamadım gene test yaptım
Sagol canim insAy ne mutlu, Allah hayirlisiyla sana da nasip etsin
sagol canim rabbim hepimize nasip etsinİnşallah canım bu arada hayırlı olsun ailenize gelen bebek... umarım en kisa zamanda sanda canım benim....
erken yapmissin yine iki gun sonra tekrar yaptirirsin ins katlanir tebrik ederim hamilesinSonuç :) 6. Gün : 17,21 valla ben bu kalan 6 gündeBakırköy den toplarını beni
Cok sevindim canim boyle bi donemde boyle guzel haberler duymak harika darisi basimiza :)Gunaydin guzel anne adaylari dun kardesimin hamile haberini aldim 2.bebisiinsallah bende hamile kalirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?