- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Bence guzel bi durum sonuc degerlendirmesi yapamicam ama en azindan degerler yukseliyo buda iyi bisi sanirim :) daha once hic yasamadigim icinSonuç :) 6. Gün : 17,21 valla ben bu kalan 6 gündeBakırköy den toplarını beni
Sagol canim insallah bizde o duyguyu yasarizCok sevindim canim boyle bi donemde boyle guzel haberler duymak harika darisi basimiza :)
E degerin pozitif cikmis canim:) e madem dayanamiyosun sana bekle demicem yarin yada obur gun gene yaptir bakalim yukseliyomu :)Sonuç :) 6. Gün : 17,21 valla ben bu kalan 6 gündeBakırköy den toplarını beni
Allah nazarlardan esirgesin, guzel gidiyor degerlerin. İnsallah boyle yukselmeye devam eder. Ama artik test yapma istersenSonuç :) 6. Gün : 17,21 valla ben bu kalan 6 gündeBakırköy den toplarını beni
E degerin pozitif cikmis canim:) e madem dayanamiyosun sana bekle demicem yarin yada obur gun gene yaptir bakalim yukseliyomu :)
Yaa canlar 6.gunde bu deger hamile demekmi ben hic bilmiyorum bu degerleri biri bana anlatsin :)E degerin pozitif cikmis canim:) e madem dayanamiyosun sana bekle demicem yarin yada obur gun gene yaptir bakalim yukseliyomu :)
Tatlim bu beta hcg hormonu degeri ve hamile olmayan bir kadinda 0-5 olmasi gerekir. Yukseldikce kac haftalik hamile oldugun sonucunu verir.Yaa canlar 6.gunde bu deger hamile demekmi ben hic bilmiyorum bu degerleri biri bana anlatsin :)
Ya ben fikrimi soyliyeyim eger ilaclardan pozitifi gurucek olsaydik herkes ilac kullanio nie bazi insanlarim negatif cikiyo.hem cogu insan dayanamayip erken test yapiyo arastirirsan eger bazilari dayanamayip test yapmis degeri dusuk.onlarinda yuksek cikardi heralde.oyle dusunuyorum.iki gun sonra gene test yaptir degerin yukselmisse tamamdir ins.Ya ben çok heyecanlıyım canlar , ama yüksek değer dimi ama kimisi diyorki bu hcg salgısı ilaclardan olabiliyor! Kimi de diyorki herkes bu dönemde ilaç kullanıyor yükselmeyenin 12. Gününde bile 17 olmuyor diyor... ama sanki şu an pozitif her şey ne düşünüyorsunuz canlarım ...
Evet yuksek kesin hamilesindir diyerek seni umutlandirmak istemiyorum acikcasi. Ama insallah hamilesindir. Evet hepimiz kullandigimiz ilaclardan dolayi hormon degerlerimiz yukseliyor ama senin beta hcg nin yukselmesi ilaclardanmidir bilemiyorum. İnsallah bebegin olacagi icin yukselmistirYa ben çok heyecanlıyım canlar , ama yüksek değer dimi ama kimisi diyorki bu hcg salgısı ilaclardan olabiliyor! Kimi de diyorki herkes bu dönemde ilaç kullanıyor yükselmeyenin 12. Gününde bile 17 olmuyor diyor... ama sanki şu an pozitif her şey ne düşünüyorsunuz canlarım ...
Besten yukarisi pozitif canim:)Yaa canlar 6.gunde bu deger hamile demekmi ben hic bilmiyorum bu degerleri biri bana anlatsin :)
Anladim canim ogrenmis oldum oh oh sevinelim ozaman bi hamisimiz daha oldu :)Eki Görüntüle 1898689
Tatlim bu beta hcg hormonu degeri ve hamile olmayan bir kadinda 0-5 olmasi gerekir. Yukseldikce kac haftalik hamile oldugun sonucunu verir.
Canim benim uzme kendini hic ama sanret test yapma ilaclarin etkileriyle yumurta takibi yaptirdigim bi ayda kendimi hamile sanip cok buyuk hayal kirikligi yasamis biri olarak seni uzmeden uyarmak isterim ama yinede su guzel bisi degerlerin yukseliyo bu iyiye isaretInsallah kızlar öyle ağladım ki tutamadım kendimi çok komik hem gülüp hem ağlamak ... saolun gerçekten yalnız bırakmadın iniz için .. gerçekten gönülden kızlar bilmiyorum ne düşüncemi...
Uyandin izmi hanımlar ... hadi Günaydın herkeseCurcumania Y Yesilelma90 BirAsilAnnesi sananesanane Elos35 uyanin hadi bakalım sabah oldu şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?