Transfere geri sayim

Ya ben çok heyecanlıyım canlar , ama yüksek değer dimi ama kimisi diyorki bu hcg salgısı ilaclardan olabiliyor! Kimi de diyorki herkes bu dönemde ilaç kullanıyor yükselmeyenin 12. Gününde bile 17 olmuyor diyor ... ama sanki şu an pozitif her şey ne düşünüyorsunuz canlarım...

sananesanane bir onceki post da betahcg degerlerini paylasmaya calistim ama oldu mu bilmiyorum. Yani hangi deger araliginda ise gebelik haftan ona gore belirleniyor. Bunun disinda bir de prolaktin hormonunun yuksekligine bakiliyor gebelik icin. Ornegin benim gecen hafta 40 cikmisti. Gebelikte ilk 3 ayda max 44 oluyor o da

Ya ben fikrimi soyliyeyim eger ilaclardan pozitifi gurucek olsaydik herkes ilac kullanio nie bazi insanlarim negatif cikiyo.hem cogu insan dayanamayip erken test yapiyo arastirirsan eger bazilari dayanamayip test yapmis degeri dusuk.onlarinda yuksek cikardi heralde.oyle dusunuyorum.iki gun sonra gene test yaptir degerin yukselmisse tamamdir ins.

Evet yuksek kesin hamilesindir diyerek seni umutlandirmak istemiyorum acikcasi. Ama insallah hamilesindir. Evet hepimiz kullandigimiz ilaclardan dolayi hormon degerlerimiz yukseliyor ama senin beta hcg nin yukselmesi ilaclardanmidir bilemiyorum. İnsallah bebegin olacagi icin yukselmistir

Insallah kızlar öyle ağladım ki tutamadım kendimi çok komik hem gülüp hem ağlamak ... saolun gerçekten yalnız bırakmadın iniz için .. gerçekten gönülden kızlar bilmiyorum ne düşüncemi...

Insallah kızlar öyle ağladım ki tutamadım kendimi çok komik hem gülüp hem ağlamak ... saolun gerçekten yalnız bırakmadın iniz için .. gerçekten gönülden kızlar bilmiyorum ne düşüncemi...
Canim benim uzme kendini hic ama sanret test yapma ilaclarin etkileriyle yumurta takibi yaptirdigim bi ayda kendimi hamile sanip cok buyuk hayal kirikligi yasamis biri olarak seni uzmeden uyarmak isterim ama yinede su guzel bisi degerlerin yukseliyo bu iyiye isaret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…