Transfere geri sayim

BirAsilAnnesi Anladım canım ... gelir kasma kendini bol bol sıcak banyo yap canım benim .. ama elbet olacaktır sakin ol olur mu bide bişey dicem (yasak yok dimi sizde ) anla işte ... oda regl olmana yardimci oluyor bilgin olsun canım benim

eşim iş için hollanda da canım. perşembe günü gelecek.
inanır mısın daha opu dan sonra bizde o iş olmadı.
eşime en sonunda ben yanaştım bana ne dese iyi?
kendinden olsa paramızı geri verecekler mi? yok. o zaman hiçç kendimi yoramam dedi.

Cok guldum :)

Kızlar Günaydın güzel bir hafta olsun hepimiz için. sananesanane canım benim hala devam ediyor mu öksürük. Ballı limonlu ıhlamur iç. Zencefilli bal ye.

Kızlar Günaydın güzel bir hafta olsun hepimiz için. sananesanane canım benim hala devam ediyor mu öksürük. Ballı limonlu ıhlamur iç. Zencefilli bal ye.
Cok fenayim bugunde azithromycin die bi hap almam gerekiyodu bi antibiotikmis 4tane ayni anda onu aldim normal gunde uc defa alinmasi gereken dogum kontrolu aldim bide folic acid yani toplamda sabah sabah 6tane hap ictim en azindan azithromycin icerine baktim antibiotikmis vicuttaki virusleri temizliyomus bari o beni toparlar :)

Allah şifa versin canim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…