- 28 Ocak 2015
- 251
- 204
- 23
- 45
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Goodddd morninggggg girlssssUyandin izmi hanımlar ... hadi Günaydın herkeseCurcumania Y Yesilelma90 BirAsilAnnesi sananesanane Elos35 uyanin hadi bakalım sabah oldu şekerler
Uyandim canim kayinvalideye gitmek icin hazirlandim bileUyandin izmi hanımlar ... hadi Günaydın herkeseCurcumania Y Yesilelma90 BirAsilAnnesi sananesanane Elos35 uyanin hadi bakalım sabah oldu şekerler
Senin durumun nasıldı canım hatirlatirmisin biraz ..hala adet olamadımmmm.
bugün 28. gün
Senin durumun nasıldı canım hatirlatirmisin biraz ..
Gunaydinlar canlar oksuruk krizlerinden kaynakli hic uyuyamamis biri olarak uyanmakta cok garipUyandin izmi hanımlar ... hadi Günaydın herkeseCurcumania Y Yesilelma90 BirAsilAnnesi sananesanane Elos35 uyanin hadi bakalım sabah oldu şekerler
Canım aslında bir surup var çok iyi şimdi başla yArın sabaha hiç bişey kalmaz ama sen her ilacı kullanabiliyorum sun ?Gunaydinlar canlar oksuruk krizlerinden kaynakli hic uyuyamamis biri olarak uyanmakta cok garip
BirAsilAnnesi Anladım canım ... gelir kasma kendini bol bol sıcak banyo yap canım benim .. ama elbet olacaktır sakin ol olur mu bide bişey dicem (yasak yok dimi sizde ) anla işte ... oda regl olmana yardimci oluyor bilgin olsun canım benim
Ay su oksuruk gitsin kullanirim oksuruk icin bi hapim var bu gece oda hayda etmediCanım aslında bir surup var çok iyi şimdi başla yArın sabaha hiç bişey kalmaz ama sen her ilacı kullanabiliyorum sun ?
Cok guldum :)eşim iş için hollanda da canım. perşembe günü gelecek.
inanır mısın daha opu dan sonra bizde o iş olmadı.
eşime en sonunda ben yanaştım bana ne dese iyi?
kendinden olsa paramızı geri verecekler mi? yok. o zaman hiçç kendimi yoramam dedi.
Ohoo coktan uyandim kahvalti ettim muge anliyla depresiflik geciriyorum gunaydin herkese buarada:)Uyandin izmi hanımlar ... hadi Günaydın herkeseCurcumania Y Yesilelma90 BirAsilAnnesi sananesanane Elos35 uyanin hadi bakalım sabah oldu şekerler
Cok fenayim bugunde azithromycin die bi hap almam gerekiyodu bi antibiotikmis 4tane ayni andaKızlar Günaydın güzel bir hafta olsun hepimiz için.sananesanane canım benim hala devam ediyor mu öksürük. Ballı limonlu ıhlamur iç. Zencefilli bal ye.
Kiz sen zaten duygusal olursun simdi :) bide onu izleyip iyice depresif olcanOhoo coktan uyandim kahvalti ettim muge anliyla depresiflik geciriyorum gunaydin herkese buarada:)
Allah şifa versin canim...Cok fenayim bugunde azithromycin die bi hap almam gerekiyodu bi antibiotikmis 4tane ayni andaonu aldim normal gunde uc defa alinmasi gereken dogum kontrolu aldim bide folic acid yani toplamda sabah sabah 6tane hap ictim en azindan azithromycin icerine baktim antibiotikmis vicuttaki virusleri temizliyomus bari o beni toparlar :)
Umarim canimsananesanane canım tez zamanda geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?