Transfere geri sayim

Bendr grip oldum ya bogazim yaniyor cumartesiye kadar gecer ins

Canim sen kafana takma maşallah 6 gun degerin 17 ikiye katlar allahin izniyle,,tam gününde zati cook,iyi artis olur,,,mesela dr bana ilaclardan dedi,,,soyle ki,durumum,,,ilk tup denemem di,,,3,gun embriyolar cok harika denildi, ,ama 4gun oldugunda yavaslayip bozulmalar baslamis,,4 gun transferim oldu,,,,10 gun evde test yaptim negatif,,,,12 gun mu ne tahlile gttim negatif die eve direkt dondum sonucum 5,88 idi,,,daha sonra hemsire aradi senin dusukte olsa tutmuş gek dediler,,derken takibi gunler kan verdim,,azar azar artti,,derken ohafta evde test yaptim pozitif cikti,,cook mutlu oldum dr a gttim,,,dr ise deger demekki 25 ustu ki evde pozitif cikti dedi,,,,,kan verdim 35 idi,,,,,derken dustu zaten,,,bana kimyasal oldu vs dediler gebeligin,,,derken suan baska merkezde ikinci denememdeyim dr uma anlattigimda nasil olur 5,88 gebelik kabul edilmez,ilaclar yuzunden vucudun 35 e kadar cikmis dedi, ,,bende hangisi dogru,bilemiyorum tabi

Bugün gene yaptım 57 .ye yükselmiş canım, elim yüreğimde merak ediyorum benim bugün 7 .günüm canim

Canım geçmiş olsun burnundan enjektörle tuzlu su çek çok iyi geliyor sonra da yine gargara yap tuzlu suyla. Ilık zencefilli ballı süt de içtin mi tamam Geçen hafta benim de yandı boğazım ilaç almadan böyle atlattım

Canim tuzlu su mu gargara yapmamiz gerek banada soyle bide benim oksuruk sorunum var

Canim tuzlu su mu gargara yapmamiz gerek banada soyle bide benim oksuruk sorunum var
Canım benim boğazım yanıyordu geniz akıntısı falan da vardı tahriş etmişti boğazımı. Tuzlu su iyi geldi. Öksürük için de zencefilli ballı ılık süt içebilirsin zencefilin balgam söktürücü özelliği var. Çok geçmiş olsun dikkat et

Saol tatlim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…