- 25 Nisan 2016
- 1.446
- 1.946
- 133
- 36
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Hahaha o zaman hemencecik adet olursun ve tedaviye başlarsın inşallah canımCanım onun için tövbe haşa hazreti Meryem in başına gelen gibi bir şey olması lazım çünkü opudan beri bacı gardaşız
Hahaha o zaman hemencecik adet olursun ve tedaviye başlarsın inşallah canım
Canim gecmis olsun tekrardan iyilesirsin ins bian once.hic sorma ota b...a aglicak oluyorum.uzuntuden basim agriyor hep.uyku halim oyle drpresifki kotu ruyalar goruyorum.psikolijime ne iyi gelir acep...varmi onerileriniz kizlar...Kiz sen zaten duygusal olursun simdi :) bide onu izleyip iyice depresif olcan
Sağol canım zencefilli balli limon yapiyorum biraz iyi geldi bakalimCanım geçmiş olsun burnundan enjektörle tuzlu su çek çok iyi geliyor sonra da yine gargara yap tuzlu suyla. Ilık zencefilli ballı süt de içtin mi tamamGeçen hafta benim de yandı boğazım ilaç almadan böyle atlattım
Maşallah harika tadini cikarsana tatlim,stres neden,,,kaldiki 7,ci gun degerin,allahin izniyle test gununde ikiyüz leri gecer die tahmin ediyorum eger ikizse dahada yuksek olur,,,banada dua et transfer olcak buay tek embriyom sadece kaldi,,,basta cok uzuldum ama diyirumki allahimin vardir bir bildigi 8 yumurta bolunmedi bile,umit ediyirum ki o bir bebegim benimle olucak,Bugün gene yaptım 57 .ye yükselmiş canım, elim yüreğimde merak ediyorum benim bugün 7 .günüm canim
Muge anliyi izleme mesela :)Canim gecmis olsun tekrardan iyilesirsin ins bian once.hic sorma ota b...a aglicak oluyorum.uzuntuden basim agriyor hep.uyku halim oyle drpresifki kotu ruyalar goruyorum.psikolijime ne iyi gelir acep...varmi onerileriniz kizlar...
Canim seninde inşallah Rabbim melekleriyle beraber yanında olsun.. kucağına bebekler doldursun. . Evet bir kaç kişi öyle soyledi oranların yüksek dedi eğer böyle giderse cogul gebelik de olabilir dedi bir hemşire arkadaşım ama nasib Allah tan ...Maşallah harika tadini cikarsana tatlim,stres neden,,,kaldiki 7,ci gun degerin,allahin izniyle test gununde ikiyüz leri gecer die tahmin ediyorum eger ikizse dahada yuksek olur,,,banada dua et transfer olcak buay tek embriyom sadece kaldi,,,basta cok uzuldum ama diyirumki allahimin vardir bir bildigi 8 yumurta bolunmedi bile,umit ediyirum ki o bir bebegim benimle olucak,
Heee hee :) herşey gönlünce olsun canım :)aminn inşallah canım. kaynanamda senin gibi dedi kadına anlatamıyorum da neyse sonra anladı olsun olsun diyor leylekler getirecek sanki hahaha
Hic uzme kendini cunku mesela benim 7embruom var ama 1tanesi transfer edilicek yani aslinda sansimiz ayni hersey allahtan herseyin en guzelini verir insallah hepimize :)Maşallah harika tadini cikarsana tatlim,stres neden,,,kaldiki 7,ci gun degerin,allahin izniyle test gununde ikiyüz leri gecer die tahmin ediyorum eger ikizse dahada yuksek olur,,,banada dua et transfer olcak buay tek embriyom sadece kaldi,,,basta cok uzuldum ama diyirumki allahimin vardir bir bildigi 8 yumurta bolunmedi bile,umit ediyirum ki o bir bebegim benimle olucak,
Aminnn inşallah canim duaci olun inşallahDual
Canim seninde inşallah Rabbim melekleriyle beraber yanında olsun.. kucağına bebekler doldursun. . Evet bir kaç kişi öyle soyledi oranların yüksek dedi eğer böyle giderse cogul gebelik de olabilir dedi bir hemşire arkadaşım ama nasib Allah tan ...
Vallahi basta cok uzuldum,,cunku tum degerler harikaydi bu ikinci denemem,,nasip bakalim orta kalitenin ikinci kalitesi dediler, ,bende umit ediyorum annesine tutunacak die yasama tutuntu,,,sizinde tedaviniz hayırlı olsun,sizin kacinci,gun embriyosu sizmi istiyorsunuz birtane transferi,,,H
Hic uzme kendini cunku mesela benim 7embruom var ama 1tanesi transfer edilicek yani aslinda sansimiz ayni hersey allahtan herseyin en guzelini verir insallah hepimize :)
Yok izlemem daha zatenMuge anliyi izleme mesela :)
Yok canim dondurulmus olucak benimki peosedur boyleymis yasim kucukmus birsuru sey saydilar bana kalsaydi 2isterd tabikiVallahi basta cok uzuldum,,cunku tum degerler harikaydi bu ikinci denemem,,nasip bakalim orta kalitenin ikinci kalitesi dediler, ,bende umit ediyorum annesine tutunacak die yasama tutuntu,,,sizinde tedaviniz hayırlı olsun,sizin kacinci,gun embriyosu sizmi istiyorsunuz birtane transferi,,,
Gunaydin taze annecikHanımlar Günaydın bizim.kızlar cok sessiz ...
Ne ignesi kullaniyorsun canim bence yarin yap
Progestan canım oluyorum her gün bir tane ..Ne ignesi kullaniyorsun canim bence yarin yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?