Transfere geri sayim

Kiz sen zaten duygusal olursun simdi :) bide onu izleyip iyice depresif olcan
Canim gecmis olsun tekrardan iyilesirsin ins bian once.hic sorma ota b...a aglicak oluyorum.uzuntuden basim agriyor hep.uyku halim oyle drpresifki kotu ruyalar goruyorum.psikolijime ne iyi gelir acep...varmi onerileriniz kizlar...

Sağol canım zencefilli balli limon yapiyorum biraz iyi geldi bakalim

Bugün gene yaptım 57 .ye yükselmiş canım, elim yüreğimde merak ediyorum benim bugün 7 .günüm canim
Maşallah harika tadini cikarsana tatlim,stres neden,,,kaldiki 7,ci gun degerin,allahin izniyle test gununde ikiyüz leri gecer die tahmin ediyorum eger ikizse dahada yuksek olur,,,banada dua et transfer olcak buay tek embriyom sadece kaldi,,,basta cok uzuldum ama diyirumki allahimin vardir bir bildigi 8 yumurta bolunmedi bile,umit ediyirum ki o bir bebegim benimle olucak,

Dual
Canim seninde inşallah Rabbim melekleriyle beraber yanında olsun.. kucağına bebekler doldursun. . Evet bir kaç kişi öyle soyledi oranların yüksek dedi eğer böyle giderse cogul gebelik de olabilir dedi bir hemşire arkadaşım ama nasib Allah tan ...

H
Hic uzme kendini cunku mesela benim 7embruom var ama 1tanesi transfer edilicek yani aslinda sansimiz ayni hersey allahtan herseyin en guzelini verir insallah hepimize :)

Aminnn inşallah canim duaci olun inşallah

H

Hic uzme kendini cunku mesela benim 7embruom var ama 1tanesi transfer edilicek yani aslinda sansimiz ayni hersey allahtan herseyin en guzelini verir insallah hepimize :)
Vallahi basta cok uzuldum,,cunku tum degerler harikaydi bu ikinci denemem,,nasip bakalim orta kalitenin ikinci kalitesi dediler, ,bende umit ediyorum annesine tutunacak die yasama tutuntu,,,sizinde tedaviniz hayırlı olsun,sizin kacinci,gun embriyosu sizmi istiyorsunuz birtane transferi,,,

Yok canim dondurulmus olucak benimki peosedur boyleymis yasim kucukmus birsuru sey saydilar bana kalsaydi 2isterd tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…