- 24 Eylül 2016
- 302
- 301
- 23
- 38
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Hayırlı olsun inşallah sıkıca tutunurlar annisineSelam benimde transferim bugün oldu iki embriyo, tavsiyeleriniz neler, ilk denemem.
Hayirli olsun canim umarim tutunur bebislerin :)Selam benimde transferim bugün oldu iki embriyo, tavsiyeleriniz neler, ilk denemem.
Ne ignesi kullaniyorsun canim bence yarin yap
Kiz sabret azicik :)
Canım hayırlı olsun.. inşallah .. Rabbim yüzünü güldürsün canım.. geçmiyor günler klübü ne hoşgeldinSelam benimde transferim bugün oldu iki embriyo, tavsiyeleriniz neler, ilk denemem.
benımde yas kucuk ama amac eve bebek goturmek oldugu ıcın 2 koyarlardı dıye dusunuyorum...benımde bıtane hayırlısı olsun bakalımYok canim dondurulmus olucak benimki peosedur boyleymis yasim kucukmus birsuru sey saydilar bana kalsaydi 2isterd tabiki
Herşeyin hayırlısı. . Dr öyle yaptıysa öyle uygun görmüştür .. iyi yi düşünmek lazım. .. hanımlar. ..benımde yas kucuk ama amac eve bebek goturmek oldugu ıcın 2 koyarlardı dıye dusunuyorum...benımde bıtane hayırlısı olsun bakalım
Ne cikti testin sonucuBirazdan alacam testin sonucunu
Valla bende oyle dusundum en azindan sansimiz yuksek olur biri olmazsa biri olur die ama iste illa 1olicak dediler bekliyoz istebenımde yas kucuk ama amac eve bebek goturmek oldugu ıcın 2 koyarlardı dıye dusunuyorum...benımde bıtane hayırlısı olsun bakalım
Mutlu musmutlu oldummmm :)))Canlarım 8. Gün sonucum 106,66... Allahım çok şükür Yarabbim hadi canlarım yorum yapın bacınıza
Bu ilaclarin etkisinden olmaz artik hayirli olsun diyelim:) bereketli grup vallahiCanlarım 8. Gün sonucum 106,66... Allahım çok şükür Yarabbim hadi canlarım yorum yapın bacınıza
Ayy ben çok mutluyum canlarım benim. Benim 8. Günüm. . Yoksa çok mu bebekler gelcek bacılarimBu ilaclarin etkisinden olmaz artik hayirli olsun diyelim:) bereketli grup vallahibenim 1o.gun test sonucum 120.87 di.
Cok tesekkur ederim tatlım ... ben çok mu cokkk.mutluyum iyiki varsınız. ..Mutlu musmutlu oldummmm :)))
Hayirli olsun canimSelam benimde transferim bugün oldu iki embriyo, tavsiyeleriniz neler, ilk denemem.
Canlarım 8. Gün sonucum 106,66... Allahım çok şükür Yarabbim hadi canlarım yorum yapın bacınıza
Hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim inşallah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinCanlarım 8. Gün sonucum 106,66... Allahım çok şükür Yarabbim hadi canlarım yorum yapın bacınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?