- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Selam benimde transferim bugün oldu iki embriyo, tavsiyeleriniz neler, ilk denemem.
Canim o hcgyle belli olmuyomus yani doktorum soylemisti hatta arastir bazilarinin cok yuksek ama tek gebelik.kese gorundugu zaman tekmi ciftmi net olarak belli oluyo.cok sevindim senin adina artik 12.gun yaptirirsn testi tedavini oldugun hastanede.icin rahat rahat gidersn ama bisi diyimmi o gun sanki hic test yapmamis gbi heyecanlaniyo gene insan sonucu bile bile sonuc ne gelcek acaba diye heyecanlaniyo :)Ayy ben çok mutluyum canlarım benim. Benim 8. Günüm. . Yoksa çok mu bebekler gelcek bacılarim
Hayirli olsun. İnsallah guzel haberlerini de alirizSelam benimde transferim bugün oldu iki embriyo, tavsiyeleriniz neler, ilk denemem.
E artik diyecek bisey yok test yaptirmasan da olur. Hayirli olsun. 3. gebemiz de geldi. Hayirlisiyla baska bir sorun cikmayacakCanlarım 8. Gün sonucum 106,66... Allahım çok şükür Yarabbim hadi canlarım yorum yapın bacınıza
Ay hadi insallah tatlim bir an once de transferin yapilir hayirlisiyla.Kizlarr yarin ultrasyon gidiyorum dua edin hayirlisiyla transfer gunumu ogreneyim artik :)
Kizlarr yarin ultrasyon gidiyorum dua edin hayirlisiyla transfer gunumu ogreneyim artik :)
sananesanane hadi canım hayırlısıyla belli olur insallah. Ya her açtığımda bi heyecanla okuyorum neler oldu acaba kızlar ne yazdı diye merakla okuyorum. İnşallah hiç fire vermeden herkes kavuşur bebislerine.
Hayirli olsun canim habgi gun test yapicaksin valla topigi actigimdan beridir ovunmek gibi olmasin hic fire vermeden bekleyen tum arkadaslar hamile kaldi suan 3hmilemiz var umarim seninde guzel haberlerini aliriz :)Kizlar meraba bende bugun transferimin 1.gunu ilk denememiz varmi tutan arkadaslardan tavsiyeler coraspin cerinone jel estrofem folio kullaniorum
Selam tatlim aramiza hosgeldin, ben de ilk tup denemesindr hamile kaldim. Sana da hayirli olsun insallah. Rabbim 10 gun sonra guzel haberini almayi nasip etsin. Ben sadece crinone jel kullaniyorum. Onun disinda elevit adli vitamini verdi doktorum. Bu lari transfer oncesinden beri kullaniyorum. Sana en buyuk tavsiyem kendini ve beynini rahat birakmaya calismana olacak. Biliyorum soylemesi cok kolayKizlar meraba bende bugun transferimin 1.gunu ilk denememiz varmi tutan arkadaslardan tavsiyeler coraspin cerinone jel estrofem folio kullaniorum
Hepimiz saglikli bebeklerimize en kisa zamanda kavusuruz ins.geride yumurtam kalmadi dondurulan ins.tutunur bebegim bana
Birde ben daha once kabiz olup disuk yaptigim icin 2 yil once surup ictim kabz olmayim diye[/QUOT süt iç Can'ım süt ,hayırlı olsun kardeşim
Evet krsınlıkle arkadaşıma harfıyen katılıyorum, o kadargüzel özetlemişki hosgeldin aramıza... Hayırlı olsun Can'ımSelam tatlim aramiza hosgeldin, ben de ilk tup denemesindr hamile kaldim. Sana da hayirli olsun insallah. Rabbim 10 gun sonra guzel haberini almayi nasip etsin. Ben sadece crinone jel kullaniyorum. Onun disinda elevit adli vitamini verdi doktorum. Bu lari transfer oncesinden beri kullaniyorum. Sana en buyuk tavsiyem kendini ve beynini rahat birakmaya calismana olacak. Biliyorum soylemesi cok kolayve olumlu dusun. Kendini ve vucudunu cok dinlememeye calis. Bu surecte birsuru hamilelik belirtisi yasayabilirsin ama bunlarin aldigin hormonlardan dolayi oldugunu unutma. Gercek hamilelik belirtileri tahlilden sonra baslayacak. Belirti yasamazsan da neden yasamiyorum deme. Son olarak ne zaman aklina bisey takilsa biz buradayiz. Ve senin icin dua ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?