- 24 Şubat 2016
- 326
- 329
- 103
- 43
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.001
Özlettin kendini.. Gözlerim arıyor bacım seni nerelere kayboluyon. Gitme biyetlere Nasıl gıdıyor hamılelık cancazımE artik diyecek bisey yok test yaptirmasan da olur. Hayirli olsun. 3. gebemiz de geldi. Hayirlisiyla baska bir sorun cikmayacak
Cansın saol insan konuştukça rahatlıyor iyiki vardınız hanımlar , sizi çok kocamannnn öpuyorumCanim o hcgyle belli olmuyomus yani doktorum soylemisti hatta arastir bazilarinin cok yuksek ama tek gebelik.kese gorundugu zaman tekmi ciftmi net olarak belli oluyo.cok sevindim senin adina artik 12.gun yaptirirsn testi tedavini oldugun hastanede.icin rahat rahat gidersn ama bisi diyimmi o gun sanki hic test yapmamis gbi heyecanlaniyo gene insan sonucu bile bile sonuc ne gelcek acaba diye heyecanlaniyo :)
Dualarımız seninle Can'ım inşalah yakındır senınde burda gebeliğini kutlucaz inşalah..hadi bakalım yarın beklıyoruz tatlım güzel haberlerini çok Kocaman optumKizlarr yarin ultrasyon gidiyorum dua edin hayirlisiyla transfer gunumu ogreneyim artik :)
Hadi bakalım tatlım sen de git öğren bebişin geliş tarihiniKizlarr yarin ultrasyon gidiyorum dua edin hayirlisiyla transfer gunumu ogreneyim artik :)
Kabizliga tek care olarak kefiri buldum ben. Eger dogalini bulabilecegin bir yer varsa tavsiye ederim.Birde ben daha once kabiz olup disuk yaptigim icin 2 yil once surup ictim kabz olmayim diye
Tatlim ya bu aksam bir anda hayirdir insallah neden bizim gruptan hic mesaj gelmiyor diyerek sayfaya girdim bir baktim ki birsuru yazisma olmus, senin guzel haberin gelmis. Normalde biri bu topige yazdigi zaman bana mail dusuyordu. Dunden beri hic mail gelmedi.Özlettin kendini.. Gözlerim arıyor bacım seni nerelere kayboluyon. Gitme biyetlere Nasıl gıdıyor hamılelık cancazım
29 ya da 30 ekim 11 12.gun o tarihe geliyorHayirli olsun canim habgi gun test yapicaksin valla topigi actigimdan beridir ovunmek gibi olmasin hic fire vermeden bekleyen tum arkadaslar hamile kaldi suan 3hmilemiz var umarim seninde guzel haberlerini aliriz :)
Denedim.evde yapılanida pirasa kayisi herseyi su andada tam tersi durum icindeyim olsun kabizlik korkumu atlattimyaKabizliga tek care olarak kefiri buldum ben. Eger dogalini bulabilecegin bir yer varsa tavsiye ederim.
Cok tesekkur ederim iyiki varsiniz 1 olumsuz asilama donemimide bu sekilde aylatmistim umarim onun gibi olmaz guzel haberlerimizi paylasirizSelam tatlim aramiza hosgeldin, ben de ilk tup denemesindr hamile kaldim. Sana da hayirli olsun insallah. Rabbim 10 gun sonra guzel haberini almayi nasip etsin. Ben sadece crinone jel kullaniyorum. Onun disinda elevit adli vitamini verdi doktorum. Bu lari transfer oncesinden beri kullaniyorum. Sana en buyuk tavsiyem kendini ve beynini rahat birakmaya calismana olacak. Biliyorum soylemesi cok kolayve olumlu dusun. Kendini ve vucudunu cok dinlememeye calis. Bu surecte birsuru hamilelik belirtisi yasayabilirsin ama bunlarin aldigin hormonlardan dolayi oldugunu unutma. Gercek hamilelik belirtileri tahlilden sonra baslayacak. Belirti yasamazsan da neden yasamiyorum deme. Son olarak ne zaman aklina bisey takilsa biz buradayiz. Ve senin icin dua ediyoruz
Cok saol canim benim herseyin hayirlisi bakalim artik :)Dualarımız seninle Can'ım inşalah yakındır senınde burda gebeliğini kutlucaz inşalah..hadi bakalım yarın beklıyoruz tatlım güzel haberlerini çok Kocaman optum
Hadi hayirlisi:) bizede haber ver senin icin safak sayalim artik :)Kizlarr yarin ultrasyon gidiyorum dua edin hayirlisiyla transfer gunumu ogreneyim artik :)
guzel haberler bekliyoruz canimKizlarr yarin ultrasyon gidiyorum dua edin hayirlisiyla transfer gunumu ogreneyim artik :)
Hayirli olsun tatlim Allah hayirlisiyla transferini ve guzel haberlerini de nasip etsingünaydın arkadaşlar hergün standart girip yazılanları okuyorum burda nasıl bir duygu yoğunluğu yaşıyorsam herkes için inşallah tutar inşallah allah hepimizin emeklerininin karşılığını verir dün benim opu oldu 30 tane yumoş toplandı bugün aradılar 18 tanesi döllenmiş 23 transfer tarihi verdiler Allah hepimizin yüzüne güler inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?