Transfere geri sayim

E artik diyecek bisey yok test yaptirmasan da olur. Hayirli olsun. 3. gebemiz de geldi. Hayirlisiyla baska bir sorun cikmayacak
Özlettin kendini.. Gözlerim arıyor bacım seni nerelere kayboluyon. Gitme biyetlere Nasıl gıdıyor hamılelık cancazım

Cansın saol insan konuştukça rahatlıyor iyiki vardınız hanımlar , sizi çok kocamannnn öpuyorum

Kizlarr yarin ultrasyon gidiyorum dua edin hayirlisiyla transfer gunumu ogreneyim artik :)
Dualarımız seninle Can'ım inşalah yakındır senınde burda gebeliğini kutlucaz inşalah..hadi bakalım yarın beklıyoruz tatlım güzel haberlerini çok Kocaman optum

Özlettin kendini.. Gözlerim arıyor bacım seni nerelere kayboluyon. Gitme biyetlere Nasıl gıdıyor hamılelık cancazım
Tatlim ya bu aksam bir anda hayirdir insallah neden bizim gruptan hic mesaj gelmiyor diyerek sayfaya girdim bir baktim ki birsuru yazisma olmus, senin guzel haberin gelmis. Normalde biri bu topige yazdigi zaman bana mail dusuyordu. Dunden beri hic mail gelmedi.
Hamilelik iyi gidiyor, su ara cok yorgun hissediyorum kendimi, surekli yatip uyumak istiyorum. Onun disinda bir sorun yok. Mesela midem hic bulanmiyor, hicbirseyden tiksinmedim. Ara sira bas donmem oluyor ama alistim ona da.

Cok tesekkur ederim iyiki varsiniz 1 olumsuz asilama donemimide bu sekilde aylatmistim umarim onun gibi olmaz guzel haberlerimizi paylasiriz

günaydın arkadaşlar hergün standart girip yazılanları okuyorum burda nasıl bir duygu yoğunluğu yaşıyorsam herkes için inşallah tutar inşallah allah hepimizin emeklerininin karşılığını verir dün benim opu oldu 30 tane yumoş toplandı bugün aradılar 18 tanesi döllenmiş 23 transfer tarihi verdiler Allah hepimizin yüzüne güler inşaallah

H
Hayirli olsun tatlim Allah hayirlisiyla transferini ve guzel haberlerini de nasip etsin

Merhaba kızlar yumurta toplama işlemi yapılan arkadaslarimada şimdiden hayırlı olsun diyorum inşallah bebislerinize tez zamanda kavusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…