Transfere geri sayim

Gunaydın güzel anne adayları ve anneler
Maşallah sübhanallah çok güzel leyyy leyyy loyyyy loyyyy sefamiz olsun hadi bakalım hayırlısı olsun...

Canım o kadar fazla yumurtaya ertelemediler mi?? Genelde fazla yumurta olunca ohss riskinden dolayı embriyoları dolduruyorlar. Ama sıkıntı yok demek ki bebişine hemencecik kavuşacaksın inşallah

Yumurtalarla ilgili konusmusdunuzda benim 11 yumurtam toplandi bunlardan 2 tanesi olgun ve 2 si dollendi sadece yani 2 embriyomuz vardi blastosist seviyesine ulasamsmas ikiside biri orta kalite digeride ondan biraz daha kaliteli doktorda bana genetiginze bakabiliriz eger tutmazsa dedi farkli tedavi uygulayanilirz daha fazla toplayacak sekilde dedi benm gibi olan var mi

Ben o hafta biraz yogun calsmistim birde ilk defa oldugu icin stres oldum sigarayida birakamamistim transferden 2 gun once birakabildim onunda etkisi olmusmudur acaba arastiriyorum eger embriyo kalitesizse bu genelde yumurtadan kaynaklanrmis esimde sperm morfoloji problemi vardi ama cok degil

Yumurta sayin baya guzelmis hangi ilaclari ne kadarlik dozlarda kullanmistin acaba birde sorun neydi tup bebegi tercih etmendeki

kızlar yumurtalarımın dengelenmesi için doğum kontrol hapı kullanıyordum, 15 gün sonra kontrol ettir dedi doktorum pazartesi bur da bir doktora kontrol ettirdim herşey güzel dedi, kendi doktoruma gönderdim sonucu güzel dedi oda, hapı bırak cumartesi gel yazmış, acaba niye çağırdı merak ediyorum böyle birşey yaşayan var mı aranızda, daha önce böyle yapmamıştı.

Kızlar kabız olmamak için neler yaptınız???
bana kabiz olma dediklerinde hic umirsammamistim hic boyle bir sikayetim olmamisti cunku. İlk zaman cok umursamadim ama sonra baktim olacak gibi degil kuru kayisi yemege basladim. O biraz isr yariyordu ama simdi hergun kefir iciyorum cok iyi geliyor. Hamilelikte icilmesi de cok iyiymis.

Yumurta sayin baya guzelmis hangi ilaclari ne kadarlik dozlarda kullanmistin acaba birde sorun neydi tup bebegi tercih etmendeki

gonal f kullandım 6 defa 200 ml bide centrotide 6 kutu canım bizdeki tek sorun sperm azlığı var o yüzden ohss yi burdan okuduklarım kadar biliyorum ama Allaha çok şükür bi sorunum yok

yok
Canım o kadar fazla yumurtaya ertelemediler mi?? Genelde fazla yumurta olunca ohss riskinden dolayı embriyoları dolduruyorlar. Ama sıkıntı yok demek ki bebişine hemencecik kavuşacaksın inşallah

yok canım dün opu yaptılar zaten 30 tane dediler sabah hastaneden aradılar dölleneni söylediler ayin 23u veya 21 dediler ohss nedir ne değildir buradaki yazılanlardan biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…