- 27 Şubat 2013
- 1.010
- 474
- 123
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.021
Gunaydın güzel anne adayları ve anneler
Maşallah sübhanallah çok güzel leyyy leyyy loyyyy loyyyy sefamiz olsun hadi bakalım hayırlısı olsun...günaydın arkadaşlar hergün standart girip yazılanları okuyorum burda nasıl bir duygu yoğunluğu yaşıyorsam herkes için inşallah tutar inşallah allah hepimizin emeklerininin karşılığını verir dün benim opu oldu 30 tane yumoş toplandı bugün aradılar 18 tanesi döllenmiş 23 transfer tarihi verdiler Allah hepimizin yüzüne güler inşaallah
Canım o kadar fazla yumurtaya ertelemediler mi?? Genelde fazla yumurta olunca ohss riskinden dolayı embriyoları dolduruyorlar. Ama sıkıntı yok demek ki bebişine hemencecik kavuşacaksın inşallahgünaydın arkadaşlar hergün standart girip yazılanları okuyorum burda nasıl bir duygu yoğunluğu yaşıyorsam herkes için inşallah tutar inşallah allah hepimizin emeklerininin karşılığını verir dün benim opu oldu 30 tane yumoş toplandı bugün aradılar 18 tanesi döllenmiş 23 transfer tarihi verdiler Allah hepimizin yüzüne güler inşaallah
Hoşgeldin canım sende sanda maşallah sübhanallah. . Hadi bakalım hayırlısı haberler inşallah bacılarimMerhabalar. Bende tüp bebek tedavisine başladım. Dün 14 yumurta topladılar. transfer gününü bekliyorum henüz haber verilmedi.
Merhabalar. Bende tüp bebek tedavisine başladım. Dün 14 yumurta topladılar. transfer gününü bekliyorum henüz haber
Merak etme orda hersey planlı işliyor .. sen bebeğini dusun ... sadece canim
Hoşbulduk tşk ederim. 14 taneden 9 tanesi döllenmiş :)H
Hoşgeldin canım sende sanda maşallah sübhanallah. . Hadi bakalım hayırlısı haberler inşallah bacılarim
Hayırlı olsun :))Kızlar ben test gene 57 .42 :) :):):) valla dayanamıyorum 7. Gün bugün ... nasıl nasıl. .. hepinizi çok seviyorum....
Cok guzel tatlım. ..çok güzel. ..Hoşbulduk tşk ederim. 14 taneden 9 tanesi döllenmiş :)
Canım dinleniyorsun, ağır işler yapma ve kabız olma, hayırlısıyla tutar inşlh, benim tutmuştu ama kaybettimKizlar meraba bende bugun transferimin 1.gunu ilk denememiz varmi tutan arkadaslardan tavsiyeler coraspin cerinone jel estrofem folio kullaniorum
tesk.ederim cok bidaha denersin ins.Canım dinleniyorsun, ağır işler yapma ve kabız olma, hayırlısıyla tutar inşlh, benim tutmuştu ama kaybettim
Yumurta sayin baya guzelmis hangi ilaclari ne kadarlik dozlarda kullanmistin acaba birde sorun neydi tup bebegi tercih etmendekigünaydın arkadaşlar hergün standart girip yazılanları okuyorum burda nasıl bir duygu yoğunluğu yaşıyorsam herkes için inşallah tutar inşallah allah hepimizin emeklerininin karşılığını verir dün benim opu oldu 30 tane yumoş toplandı bugün aradılar 18 tanesi döllenmiş 23 transfer tarihi verdiler Allah hepimizin yüzüne güler inşaallah
Allah nasip ederse evet ilk olacakCurcumania merhaba sanırım biz akraniz okudum ama unuttum geçmişi ilk evladiniz mı olacaktı
bana kabiz olma dediklerinde hic umirsammamistim hic boyle bir sikayetim olmamisti cunku. İlk zaman cok umursamadim ama sonra baktim olacak gibi degil kuru kayisi yemege basladim. O biraz isr yariyordu ama simdi hergun kefir iciyorum cok iyi geliyor. Hamilelikte icilmesi de cok iyiymis.Kızlar kabız olmamak için neler yaptınız???
Ben hiç olmadım süt içtim hem Can'ım süt iç ve çikolata ye :)Kızlar kabız olmamak için neler yaptınız???
Yumurta sayin baya guzelmis hangi ilaclari ne kadarlik dozlarda kullanmistin acaba birde sorun neydi tup bebegi tercih etmendeki
Canım o kadar fazla yumurtaya ertelemediler mi?? Genelde fazla yumurta olunca ohss riskinden dolayı embriyoları dolduruyorlar. Ama sıkıntı yok demek ki bebişine hemencecik kavuşacaksın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?