- 24 Şubat 2016
- 326
- 329
- 103
- 43
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.041
Ben teste gıdıyorum fıstıklar bu arada
Hadi bakalim iyi haberlerini bekliyoruz.
yok
yok canım dün opu yaptılar zaten 30 tane dediler sabah hastaneden aradılar dölleneni söylediler ayin 23u veya 21 dediler ohss nedir ne değildir buradaki yazılanlardan biliyorum[/QUO
Hayırlı olsun canım inşallah bebişin sımsıkı tutunur sana
Tebrikler saglikla kucagina al tatlim,,darisi bizlerin basina olsun inşallah, ,Canlarım 8. Gün sonucum 106,66... Allahım çok şükür Yarabbim hadi canlarım yorum yapın bacınıza
Bende merak ediyorum ama ses yok ....sananesanane nerelerdesin, hadi guzel bir haber ver bize
Amin canm inşallah darısı herkesin başına inşallah. ...Tebrikler saglikla kucagina al tatlim,,darisi bizlerin basina olsun inşallah, ,
Yine miiiiii
Ay dayanamadin yine
Canlar burdayim evettttt sona gelmis bulunmaktayiz :))) cok heyecanliyim fitillere baslicam bugun yani kisacasi transfer tarihim icin suan telefon bekliyorum hastanemde tup benek klinigi ayri oldugu icin transfer tarihi icin ordan aramalarini bekliyorum bigun aricaklar su listeyi guncelleriz artik :)
Hayırlı olsun canımDoktor hersey yolunda dedi ultrasyon sonucu gayet iyi dedi puffff cok heyecanlandim :)
Hadi bakalım sekerim çok güzel Can'ım merak etik senden ses çıkmayınca , telefon gelınce yaz hemen bacımDoktor hersey yolunda dedi ultrasyon sonucu gayet iyi dedi puffff cok heyecanlandim :)
Ne yapam ya ne yapam bende böyle piskopat kadınAy dayanamadin yinecanim hadi guzel haberlerle dön ins
Guzel haberlerini bekliyoruzNe yapam ya ne yapam bende böyle piskopat kadın
Nasil sevindim anlatamam Rabbim bu sevinclerimizi sonuna kadar yasamayi nasip etsin.Doktor hersey yolunda dedi ultrasyon sonucu gayet iyi dedi puffff cok heyecanlandim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?