Transfere geri sayim

Ooo akşamdan beri girmemiştim maşallah sohbet akmış gitmiş. yoğun bir iş günü geçirdim. Aklım burdaydi hazellesare artık şüphen olmasın hamilesin ama kaç tane merak ediyorum 3 embriyo transfer edildi dimi sana. İnşallah ucude tutunmuştur. sananesanane canım şükür herşey yolundaymis tarihini merakla bekliyorum. Bende çok heyecanlıyım iki günüm kaldı bebislerime kavuşmaya inşallah.

Evet tatlım 4.gün transfer edildi . 3 embriyo da gayet iyi demişti Dr. Ben çoğul gebelik istediğimi söylemiştim, insallah 3 de tutmuştur,Rabbim den hayırlısı Can'ım benım değerlerim yüksek ama nasip Allah tan...

Allah'im gonlune gore versin insallah. Ucu de tutunmus olsun hayirlisiyla.

Kizlar yumoslaro toplananlara soruyorum catlatma ignesi kac tane vurundunuz 1 mi daha fazlami ben daha once bir kez asilama yaptrmstm negatif onda 2 yumos vardi 1 igne kullandim 11 yumurta toplandi 1 ovitrelle kullandim sizlerde

Kizlar yumoslaro toplananlara soruyorum catlatma ignesi kac tane vurundunuz 1 mi daha fazlami ben daha once bir kez asilama yaptrmstm negatif onda 2 yumos vardi 1 igne kullandim 11 yumurta toplandi 1 ovitrelle kullandim sizlerde
1 tane yeterli olacaktir zaten. Sanmiyorum daha fazla kullanilacagini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…