- 28 Ocak 2015
- 251
- 204
- 23
- 45
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.061
Bekliyorum tatlım. .hazellesare eeeee bugunku sonuc ne tatlim????
Hadi ama meraktan olucemBekliyorum tatlım. .
Gecer gecer bu da gecer ... Can'ım hep beraber Şafak sayarız Can'ım benımKizlarrrrr cidiricigim galiba :) 26sinda transferim varrrrr
Evet tatlım 4.gün transfer edildi . 3 embriyo da gayet iyi demişti Dr. Ben çoğul gebelik istediğimi söylemiştim, insallah 3 de tutmuştur,Rabbim den hayırlısı Can'ım benım değerlerim yüksek ama nasip Allah tan...Ooo akşamdan beri girmemiştim maşallah sohbet akmış gitmiş. yoğun bir iş günü geçirdim. Aklım burdaydihazellesare artık şüphen olmasın hamilesin ama kaç tane merak ediyorum 3 embriyo transfer edildi dimi sana. İnşallah ucude tutunmuştur. sananesanane canım şükür herşey yolundaymis tarihini merakla bekliyorum. Bende çok heyecanlıyım iki günüm kaldı bebislerime kavuşmaya inşallah.
Senin mi 5. Gün embriyosu Can'ım benım ? Kimin ben anlamadım !5.gün embriyosumu kac tane koycaklar
Evet tatlım 4.gün transfer edildi . 3 embriyo da gayet iyi demişti Dr. Ben çoğul gebelik istediğimi söylemiştim, insallah 3 de tutmuştur,Rabbim den hayırlısı Can'ım benım değerlerim yüksek ama nasip Allah tan...
Canim dondurdular benimkini ama yanlis hatirlamiyosam 5.gun dondurdularSananesanane yazmstim 26sinda transferi varmis
Anladim canmCanim dondurdular benimkini ama yanlis hatirlamiyosam 5.gun dondurdular
Ooooooooo suppperrrrrrrCanlarım ... 9 . Günüm / 191.97 sonuc
: pozitif ...canlarım nasıl hadi bakalım elhamdulillah. ..
1 tane yeterli olacaktir zaten. Sanmiyorum daha fazla kullanilacaginiKizlar yumoslaro toplananlara soruyorum catlatma ignesi kac tane vurundunuz 1 mi daha fazlami ben daha once bir kez asilama yaptrmstm negatif onda 2 yumos vardi 1 igne kullandim 11 yumurta toplandi 1 ovitrelle kullandim sizlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?