Transfere geri sayim

Kizlar transferden sonra evde yapabilecegim digital bir gebelik testim var acaba kac gun sonra yapsam gosterir :) daha transfer olmamisim testi dusunuyorum ivet ben hepinizi sakinlestirmeye calisan sahis

sananesanane canim Ben de listeye killer eklenmek diye bakiyorum. Sen hizli davrandin ama su arkadaslar da yeni ekle istersen.

S sedoshhh123 : sonuc bekliyor
Alwin48
ADASU84
Yanlislik yazdiysam tabi duzeltsinler bu arkadaslar

Kizlar transferden sonra evde yapabilecegim digital bir gebelik testim var acaba kac gun sonra yapsam gosterir :) daha transfer olmamisim testi dusunuyorum ivet ben hepinizi sakinlestirmeye calisan sahis
Valla herkese gore degisiyor canim 8.günü yapsan cıkabilir belki bende evde hic test yapmayan biri olarak bu yorumu yapıyorum

Valla herkese gore degisiyor canim 8.günü yapsan cıkabilir belki bende evde hic test yapmayan biri olarak bu yorumu yapıyorum
Bana transferden 1hafta sonra progesterone hormonu icin kan testi istendi sonraki haftada test dendi diyorum bu kan testini verdikten bi kac gun sonrami yapsam :)

sananesanane benimde 25'inde randevum var kalp atisi icin gidecegiz tatlim beraber bekleriz o gune kadar. Sonunda transferin olacak hayirlisiyla. Bu arada bari sen yapma simdiden hani sendin beni sakinlestiren? Simdi tabiiki senin yaninda olacagim ama biliyorsun 10 gun beklesen cok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…