- 28 Ocak 2015
- 251
- 204
- 23
- 45
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.081
Listeyi yapan arkadas sanirsam yok buralarda. Baska biri tekrar yazsaKizlarrr su listeyi yenileyin artikin
Ivet kizlar biri ustlensin bu isiListeyi yapan arkadas sanirsam yok buralarda. Baska biri tekrar yazsa
Kizlar eksik olan arkadaslar kusura bakmasin litfen herkes son durumunu isminin karsisina yaSin ve eksik olan arkadaslar kendini belirtsin :)@Gurbetkusu45: hamile
Curcumania : hamile
Elos35 : 22 ekim transfer
@sncsnc:21 ekim transfer
hazellesare : hamile
BirAsilAnnesi :
sananesanane :26 ekim transfer
M meydanaz
D Deromm
Bebekimsin
@Emelcixx :21 Ekim
A Aveline :
S seryu :
Ececim 18 ekim@Gurbetkusu45: hamile
Elos35 : 22 ekim transfer
@sncsnc:21 ekim transfer
BirAsilAnnesi :
M meydanaz
D Deromm
Bebekimsin
@Emelcixx :21 Ekim
A Aveline :
S seryu :
@Gurbetkusu45 : hamile
BirAsilAnnesi :
M meydanaz :
Bebekimsin :
@Emelcixx :21 ekim transfer
A Aveline :
S seryu :
sncsnc :21ekim
Elos35 :22ekim
E Ececim :18ekim
hayirlı olsun canim cabuk gecer zamanKizlarrrrr cidiricigim galiba :) 26sinda transferim varrrrr
Eline saglik tatlimKızlar liste 85. Sayfada kalmışBirAsilAnnesi dan kopyaladim. Kendini eklemek isteyen guncellemek isteyen kopyalayıp yazabilir
Valla herkese gore degisiyor canim 8.günü yapsan cıkabilir belki bende evde hic test yapmayan biri olarak bu yorumu yapıyorumKizlar transferden sonra evde yapabilecegim digital bir gebelik testim var acaba kac gun sonra yapsam gosterir :) daha transfer olmamisim testi dusunuyorum ivet ben hepinizi sakinlestirmeye calisan sahis
Bana transferden 1hafta sonra progesterone hormonu icin kan testi istendi sonraki haftada test dendi diyorum bu kan testini verdikten bi kac gun sonrami yapsam :)Valla herkese gore degisiyor canim 8.günü yapsan cıkabilir belki bende evde hic test yapmayan biri olarak bu yorumu yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?