- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.101
Tamam haklisin sakin olmam gerek :)sananesanane benimde 25'inde randevum var kalp atisi icin gidecegiz tatlim beraber bekleriz o gune kadar. Sonunda transferin olacak hayirlisiyla. Bu arada bari sen yapma simdiden hani sendin beni sakinlestiren? Simdi tabiiki senin yaninda olacagim ama biliyorsun 10 gun beklesen cok iyi olur
Umarim hersey yolunda gider canim :)sananesanane benimde 25'inde randevum var kalp atisi icin gidecegiz tatlim beraber bekleriz o gune kadar. Sonunda transferin olacak hayirlisiyla. Bu arada bari sen yapma simdiden hani sendin beni sakinlestiren? Simdi tabiiki senin yaninda olacagim ama biliyorsun 10 gun beklesen cok iyi olur
kiz kurban olurum ... öyle güzel heyecan ki şu bekleyisler... BACIM ben bile diyorsam .... Hahahaha. .. ben her gün test yapan kadın ... sende sabırlı ocağın sanmıyorum ama hayırlısı olsun cancazim .. biz burdayiz evvelallahKizlar transferden sonra evde yapabilecegim digital bir gebelik testim var acaba kac gun sonra yapsam gosterir :) daha transfer olmamisim testi dusunuyorum ivet ben hepinizi sakinlestirmeye calisan sahis
Hahaha dur ben cevap vercemİyi akşamlar yoldaşlarımcuma transferim var nasipse son bi gün kaldı aklıma gelince kalbim bi hoş oluyor :) transfere geldik şükürler olsun da test gününe kadar nasıl bekleriz bi hafta izin alacağım okuldan evdeyim bi hafta. Neler yapabilirim zaman geçsin diye. Film izleyeyim diyorum var mı önerdiğiniz bişey
:) elimden geleni yapmaya calistim kizlar eksik varsa soyleyin
Canım benimde cuma günü transferim. Ama ben diğer hafta çalışcam ya kendimi yormadan inşallah yoğun olmaz. Evde vakit geciremem iyice stres olurum ben yaİyi akşamlar yoldaşlarımcuma transferim var nasipse son bi gün kaldı aklıma gelince kalbim bi hoş oluyor :) transfere geldik şükürler olsun da test gününe kadar nasıl bekleriz bi hafta izin alacağım okuldan evdeyim bi hafta. Neler yapabilirim zaman geçsin diye. Film izleyeyim diyorum var mı önerdiğiniz bişey
Tabiiki hersey yolunda gidecek Allah'in izni ile. Hayirlisiyla hepimiz bu topikten "hadi simdi annelige hazirlaniyoruz" topigi acip oraya gececegiz.Umarim hersey yolunda gider canim :)
AminnnnnTabiiki hersey yolunda gidecek Allah'in izni ile. Hayirlisiyla hepimiz bu topikten "hadi simdi annelige hazirlaniyoruz" topigi acip oraya gececegiz.
Evet
Ozaman seni sonuc bekliyor bolume aldim cNim :)
Sen gelene kadar biz burda gayet sabirli akli basinda davraniyorduk sen bi geldin darma duman ettin. Ustelik sonucun da olumlu oldu. Simdi biz nasil insanlara bekle aman test yapma sakin ol filan falan diyecegiz. Kimse bizi dinlemeyecekkiz kurban olurum ... öyle güzel heyecan ki şu bekleyisler... BACIM ben bile diyorsam .... Hahahaha. .. ben her gün test yapan kadın ... sende sabırlı ocağın sanmıyorum ama hayırlısı olsun cancazim .. biz burdayiz evvelallah
Ay canim bilemedim yaaBana transferden 1hafta sonra progesterone hormonu icin kan testi istendi sonraki haftada test dendi diyorum bu kan testini verdikten bi kac gun sonrami yapsam :)
Artik bilmiyorum ben gorevimi yapip sizleri sakinlestirdim sira hamislerdeSen gelene kadar biz burda gayet sabirli akli basinda davraniyorduk sen bi geldin darma duman ettin. Ustelik sonucun da olumlu oldu. Simdi biz nasil insanlara bekle aman test yapma sakin ol filan falan diyecegiz. Kimse bizi dinlemeyecekekibin yaramaz soz dinlemez cocugu oldun resmen
Canim benim uzme hic canini bendede oksuruk cikmadi hala napicagimi bilmiyorum ama dunu biliyorumki bebeklerimizin kismeti varsa her ne olursa olsun gelirler kucaklarimiza o yuzden fazla takma kafana allah gonlune gore versin :)Grp oldum bide iki tane transfer yapılcak bakalım hayırlısı 2 tane toplandı ve ıkısıde konulcak ıns grıbm etkılemez ne dıosunuz cok korkuom dıkakt ettm ama gep olmaktan kurtulamadım
İnsallah bisey olmaz, yuregini ferah tut. Belki transfer oncesi serum filan verirler sana, hatta doktorundan talep et istersen bir sakincasi yoksa cok iyi gelebilirGrp oldum bide iki tane transfer yapılcak bakalım hayırlısı 2 tane toplandı ve ıkısıde konulcak ıns grıbm etkılemez ne dıosunuz cok korkuom dıkakt ettm ama gep olmaktan kurtulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?