- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.121
Bak hele bak .. bana test yapma diyene bak :) daha transfer olmadan heyecan basladi.dijital testi bilmiyorum ama ben erken gebelik testi almistim hatirliyosan 10. Gun yaptim ilk negatif gbi gosterdi sonradan ikinci cizgi silik cikmis tabi ben onu gorene kadar kan sonucumu almistim.bence hic yapma oyle cok agladimki ben tutmadi sanip.eger dayanamam dersen ki bu cok normal insan duramiyo kan testi yaptir sende onuncu gun.transferin hayirli olsun ins. Rabbim yuzunu guldursunKizlar transferden sonra evde yapabilecegim digital bir gebelik testim var acaba kac gun sonra yapsam gosterir :) daha transfer olmamisim testi dusunuyorum ivet ben hepinizi sakinlestirmeye calisan sahis
Utandimmmm eee tabir dogru ise bekara kari bosamak kolaydir :) o hesapki sana soylerken bu kadar yakin olmayimca transfere insan cok rahat soyluyo ama tarihi duydugum an bile yuregim agzima geldi heyecandan neyse haklisin hele bi haftaya olsunda hayirlisiyla su oksurugum gecsin transferim olsun sonra gun sayalim :)Bak hele bak .. bana test yapma diyene bak :) daha transfer olmadan heyecan basladi.dijital testi bilmiyorum ama ben erken gebelik testi almistim hatirliyosan 10. Gun yaptim ilk negatif gbi gosterdi sonradan ikinci cizgi silik cikmis tabi ben onu gorene kadar kan sonucumu almistim.bence hic yapma oyle cok agladimki ben tutmadi sanip.eger dayanamam dersen ki bu cok normal insan duramiyo kan testi yaptir sende onuncu gun.transferin hayirli olsun ins. Rabbim yuzunu guldursun
Valla beklemek gercekten cok heyecanli ben on gun nasil sabrettim sasirdim kendime annemle kardesim burdaydi yalniz cikamiyodum biyere.onlarin yaniinda negatif sonuc almaktan korktugum icin onlarin gitmelerini bekledim ben de 25 inde nasipse kalp atisi icin gidicem doktor gel dedi yani ama esim 28i diyor kendide gelmek istiyor.hak veriyorum tabi ama bende cok merak ediyorum.bizler icin gun saymalar hic bitmicek 9 ayi doldurana kadar dokuz doguracaz hepimiz.bide sabirsiziz :)Utandimmmm eee tabir dogru ise bekara kari bosamak kolaydir :) o hesapki sana soylerken bu kadar yakin olmayimca transfere insan cok rahat soyluyo ama tarihi duydugum an bile yuregim agzima geldi heyecandan neyse haklisin hele bi haftaya olsunda hayirlisiyla su oksurugum gecsin transferim olsun sonra gun sayalim :)
Aynen ya bence esini bekle bu heyecani esinle yasaman daha guzel olucaktir eminim beklemek cok zorrr :)Valla beklemek gercekten cok heyecanli ben on gun nasil sabrettim sasirdim kendime annemle kardesim burdaydi yalniz cikamiyodum biyere.onlarin yaniinda negatif sonuc almaktan korktugum icin onlarin gitmelerini bekledim ben de 25 inde nasipse kalp atisi icin gidicem doktor gel dedi yani ama esim 28i diyor kendide gelmek istiyor.hak veriyorum tabi ama bende cok merak ediyorum.bizler icin gun saymalar hic bitmicek 9 ayi doldurana kadar dokuz doguracaz hepimiz.bide sabirsiziz :)
Hosgeldin canim allah gonlune gore versin :)Merhabalar benimde ilk tüp bebek denemem ve cuma günü transfer olucak nasıpse 10 yumrtam vardı hastane bugun 6 sının döllendiğini haber verdi 1 oğlum var hamdolsun kardeş istiyoruz rabbim hepimizin sonuçlarını hayırlı etsin inşallah
Hoşbuldum amin cümlemizin inşallahHosgeldin canim allah gonlune gore versin :)
Ayy hadi inşallah birlikte gün sayıp güzel haberler alırız inşallahCanım benimde cuma günü transferim. Ama ben diğer hafta çalışcam ya kendimi yormadan inşallah yoğun olmaz. Evde vakit geciremem iyice stres olurum ben ya
Gunaydın canım ... yapcam.kız olur mu yapmadan yapınca atarım. . Canım hepnize gunaydin nn kocaman Öpücükler
Hadi bakalım bekliyoruzGunaydın canım ... yapcam.kız olur mu yapmadan yapınca atarım. . Canım hepnize gunaydin nn kocaman Öpücükler
Canım senin yorgun olman normal bebişten bol bol dinlen ins hamile kalırsam alırim kitabıKizlar cok yorgunummmmmmm
Dun 3 gunluk rapor aldim, dayanamiyorum. Hep yatmak, uyumak, dinlenmek istiyorum.
Aramiza yeni kayilan arkadasa hayirli olsun.hazellesare artik test yapmana gerek kalmadi , bosuna kanini harcama kuzum. Kanimiz bebisimiz icin lazim
Bu arada "Bebeginizi Beklerken Sizi Neler Bekler" adli bir kitap aldim. Genelde herkesin tavsiyesi bu kitap uzerine oldu. Eger boyle bir arayisiniz varsa kesinlikle tavsiye ederim. Ay ay, hafta hafta olacaklari, bir anne adayinin aklina takilabilecek butun sorulari acikliyor.
Kizlar cok yorgunummmmmmm
Dun 3 gunluk rapor aldim, dayanamiyorum. Hep yatmak, uyumak, dinlenmek istiyorum.
Aramiza yeni kayilan arkadasa hayirli olsun.hazellesare artik test yapmana gerek kalmadi , bosuna kanini harcama kuzum. Kanimiz bebisimiz icin lazim
Bu arada "Bebeginizi Beklerken Sizi Neler Bekler" adli bir kitap aldim. Genelde herkesin tavsiyesi bu kitap uzerine oldu. Eger boyle bir arayisiniz varsa kesinlikle tavsiye ederim. Ay ay, hafta hafta olacaklari, bir anne adayinin aklina takilabilecek butun sorulari acikliyor.
Ayy canım bol bol dinle bidenem .. güzel annecik tamm bugunde yapim dah yapmicam :) yaramaz anne :) sen çok güzel bir anne olacaksın tatlım. . Düşünceli anne..
Zamani geldiginde alinicak kitaplardan yorma kendini dinlen iyice evde oluncada fazla is falan yapmaKizlar cok yorgunummmmmmm
Transferin oldu mu canım transferden 12 gun sonra test yaptiriyor doktorlar ama bazı arkadaslar gibi (Kaç gune belli oluyor bu hamilelik drumu
Yaaaa bak bugün yapmadım valla kollarım aciyoo... 2 gün kaldi zaten ... :)Transferin oldu mu canım transferden 12 gun sonra test yaptiriyor doktorlar ama bazı arkadaslar gibi (hazellesare )dayanıp test yaparsan 8. Yada 9.gunde belli olur
Deli ya yapcak ne kaldiki acaba :) tebrikler canim senide hamile bolumune alip siradakilerin yolunu aciyoruzzz :)Yaaaa bak bugün yapmadım valla kollarım aciyoo... 2 gün kaldi zaten ... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?