- 24 Şubat 2016
- 326
- 329
- 103
- 43
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.141
Kızma bana .. ben simdi çok duygusal moda girdim.. üzülürüm hemen ....Deli ya yapcak ne kaldiki acaba :) tebrikler canim senide hamile bolumune alip siradakilerin yolunu aciyoruzzz :)
Yok yok kizmiyorum :) sakin uzulme canim benim tum hamisler sizler uzulmeyinki bebislerinizde uzulmesin :) 5gun kaldi transfere :) ozellikle yiyip ictigin yaptigin bisi oldumu canim deneyimlerini yaz bakim bana :)Kızma bana .. ben simdi çok duygusal moda girdim.. üzülürüm hemen ....beni sevmesin lazım bacılarim :))))
BirAsilAnnesi canım sen Nerelerdesin sesin çıkmıyor. :)
Canım ya kollarin acımaz mi hic hergun kan verYaaaa bak bugün yapmadım valla kollarım aciyoo... 2 gün kaldi zaten ... :)
Hic sikma canini herseyin hayirliso hersey iyi olucak :) evet cok merak ettik yani ettim kendi adima :) transfer tarihim belli oldu umarim seninkide biran once belli olur canimkızlar beni çok aramışsınız kusura bakmayın ya
iki gün izinliydim giremedim buraya.
inanmayacaksınız ömrümde ilk defa 31 günde adet oldum dolayısıyla daha bugün adet olabildim.
yarın ilk kontrolüm var.
bakalım neler olacak
Neredesin bacim sen.... gözlerimiz aradı.. Sonuç 200 lerde benim bugün 10. Gün işte artk test yapmicam cumartesi son test bu arada dr değerin yüksek çogul gebelik olabilir dedicanım ya iki gün izinliydim hiç fırsatım olmadı sizi ihmal ettim. neler yaptın? sonuç kaç çıktı en son?
kızlar beni çok aramışsınız kusura bakmayın ya
inanmayacaksınız ömrümde ilk defa 31 günde adet oldum dolayısıyla daha bugün adet olabildim.
yarın ilk kontrolüm var.
bakalım neler olacak
Oh oh oh onsallah coguldur :)Neredesin bacim sen.... gözlerimiz aradı.. Sonuç 200 lerde benim bugün 10. Gün işte artk test yapmicam cumartesi son test bu arada dr değerin yüksek çogul gebelik olabilir dedi
Ayy ne bilem olur mu dersiniz ?benim kafayla baklava bile açabilirsiniz o derece bacılarimOh oh oh onsallah coguldur :)
Ayy ne bilem olur mu dersiniz ?benim kafayla baklava bile açabilirsiniz o derece bacılarim
Hic sikma canini herseyin hayirliso hersey iyi olucak :) evet cok merak ettik yani ettim kendi adima :) transfer tarihim belli oldu umarim seninkide biran once belli olur canim
Neredesin bacim sen.... gözlerimiz aradı.. Sonuç 200 lerde benim bugün 10. Gün işte artk test yapmicam cumartesi son test bu arada dr değerin yüksek çogul gebelik olabilir dedi
Cok guzel herseyin hayırlısı olacak BACIM .... İçini rahat tut dua et.. biz senin yanındayız. . Hepimiz için hep dualarim inşallah. ..
Bende evdeydim 2 gundur yeni cikan bu penye iplerden aldim sokup sokup paspas oruyorum yemek yaptim cok yormadan kendimi 6 tane komedi filmim.var yarin bakim yapmayi dusunuyorum kendimeİyi akşamlar yoldaşlarımcuma transferim var nasipse son bi gün kaldı aklıma gelince kalbim bi hoş oluyor :) transfere geldik şükürler olsun da test gününe kadar nasıl bekleriz bi hafta izin alacağım okuldan evdeyim bi hafta. Neler yapabilirim zaman geçsin diye. Film izleyeyim diyorum var mı önerdiğiniz bişey
Insallah canim benim hemen arkamdan gelahh canım benim çook sağ ol bende sizi merak ettim ama direksiyon dersleri bir de eşim hollanda da olduğu için annemlerde kaldım göçebe oldum buralara giremedim. senin adına çook sevindim çok az kalmış tatlım inşallah hayırlı sonuçlar alacağız senden de. bende sana yetişeceğim inşallah.
Canim acele etme derim cunku bende cok acele etmemek icin kendimi tutmaya calisicam bi arkadasimiz 10.gun yapmasina ragmen negative cikmisti ama kan testi positiveydi yani soyleki testler yaniltabiliyo ve erken gebelik testiydi bideKızlar benim transferim 18inde yapildi 1si iyi kalite digeri orta kalite 2 embriyo bugun 2.gun biliyorum ama dayanamiyorum bende en erken 8.gun mu carsamba günü 8.gün peki evde erken gebelik testi falan kurtarmaz mi sabah ki ilk idrarimizla
Hadi hayirlisi olsun o zaman. Sonunda geldi regl. Zaten biseyi bekledikce gelmiyorkızlar beni çok aramışsınız kusura bakmayın ya
yarın ilk kontrolüm var.
bakalım neler olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?