Transfere geri sayim

Kızma bana .. ben simdi çok duygusal moda girdim.. üzülürüm hemen ....beni sevmesin lazım bacılarim :))))
Yok yok kizmiyorum :) sakin uzulme canim benim tum hamisler sizler uzulmeyinki bebislerinizde uzulmesin :) 5gun kaldi transfere :) ozellikle yiyip ictigin yaptigin bisi oldumu canim deneyimlerini yaz bakim bana :)

Hic sikma canini herseyin hayirliso hersey iyi olucak :) evet cok merak ettik yani ettim kendi adima :) transfer tarihim belli oldu umarim seninkide biran once belli olur canim

canım ya iki gün izinliydim hiç fırsatım olmadı sizi ihmal ettim. neler yaptın? sonuç kaç çıktı en son?
Neredesin bacim sen.... gözlerimiz aradı.. Sonuç 200 lerde benim bugün 10. Gün işte artk test yapmicam cumartesi son test bu arada dr değerin yüksek çogul gebelik olabilir dedi

Cok guzel herseyin hayırlısı olacak BACIM .... İçini rahat tut dua et.. biz senin yanındayız. . Hepimiz için hep dualarim inşallah. ..

Son düzenleme:
Hic sikma canini herseyin hayirliso hersey iyi olucak :) evet cok merak ettik yani ettim kendi adima :) transfer tarihim belli oldu umarim seninkide biran once belli olur canim

ahh canım benim çook sağ ol bende sizi merak ettim ama direksiyon dersleri bir de eşim hollanda da olduğu için annemlerde kaldım göçebe oldum buralara giremedim. senin adına çook sevindim çok az kalmış tatlım inşallah hayırlı sonuçlar alacağız senden de. bende sana yetişeceğim inşallah.

Neredesin bacim sen.... gözlerimiz aradı.. Sonuç 200 lerde benim bugün 10. Gün işte artk test yapmicam cumartesi son test bu arada dr değerin yüksek çogul gebelik olabilir dedi

oh oh ohh ne güzel ya maşallahhh
tebrik ederim seni taze anne. Rabbim sağlıkla devamını getirsin.
bir geldim güzel haberler aldım sizden ne güzel ya.

Cok guzel herseyin hayırlısı olacak BACIM .... İçini rahat tut dua et.. biz senin yanındayız. . Hepimiz için hep dualarim inşallah. ..

öyle iyi geliyorsunuz ki bana
hepinizi çook seviyorum.
yarın ilk kontrolüm var heyecanlıyım.
sizden güzel haberler aldıkça zaten kendim kadar seviniyorum.
herşeyin hayırlısı.
hepinizden Allah razı olsun.

Bende evdeydim 2 gundur yeni cikan bu penye iplerden aldim sokup sokup paspas oruyorum yemek yaptim cok yormadan kendimi 6 tane komedi filmim.var yarin bakim yapmayi dusunuyorum kendime

Kızlar benim transferim 18inde yapildi 1si iyi kalite digeri orta kalite 2 embriyo bugun 2.gun biliyorum ama dayanamiyorum bende en erken 8.gun mu carsamba günü 8.gün peki evde erken gebelik testi falan kurtarmaz mi sabah ki ilk idrarimizla

Peki 1.ve 2.gün yerlesirmis embroyolarmiz transferden itibaren o iki gun cok onemliymis tutan arkadaslar siz ilk 2 gün hic belirti yasadiniz mi benim hiç agrim batmam yok pek bisey hissedemiorum

Insallah canim benim hemen arkamdan gel

Canim acele etme derim cunku bende cok acele etmemek icin kendimi tutmaya calisicam bi arkadasimiz 10.gun yapmasina ragmen negative cikmisti ama kan testi positiveydi yani soyleki testler yaniltabiliyo ve erken gebelik testiydi bide

Hadi hayirlisi olsun o zaman. Sonunda geldi regl. Zaten biseyi bekledikce gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…