- 28 Ocak 2015
- 251
- 204
- 23
- 45
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.161
S sedoshhh123 aman kizlar idrar testi yapmayin yapacaksaniz kan testi yapinCanim acele etme derim cunku bende cok acele etmemek icin kendimi tutmaya calisicam bi arkadasimiz 10.gun yapmasina ragmen negative cikmisti ama kan testi positiveydi yani soyleki testler yaniltabiliyo ve erken gebelik testiydi bide
Canim acele etme derim cunku bende cok acele etmemek icin kendimi tutmaya calisicam bi arkadasimiz 10.gun yapmasina ragmen negative cikmisti ama kan testi positiveydi yani soyleki testler yaniltabiliyo ve erken gebelik testiydi bide[/QUOT
Evet en sakin ve sabırlı arkadaşımız konuştu. .. bence dinlemelisin doğru söylüyor ... ama ben dayanamayangillerdenim süzgeçten ettim kendimi...
Hadi hayirlisi olsun o zaman. Sonunda geldi regl. Zaten biseyi bekledikce gelmiyor
biliyor musun aynen öyle.
her ay gelmesin diye dua ederdim 25. günde geldiğini bilirim.
bu sefer de gelsin diye bekledim hayatımda ilk defa 31. günü gördüm.
neyse ki oldum ya buna da şükür.
yarın doktora gideceğim bakalım neler olacak.
biliyor musun aynen öyle.
Bunlar guzel bulantilar :)Dün akşam ve bu aksam bulanti var bende çok kötü. .. çok kötüyüm. ...
Yaw bacim hayırlısı olacak , ve sen keyifle neşe ile gelip buraya yazacaksın ve bizde senin kadar çok sevinicez canım arkadaşım
Olabiliyor canim oyle. Neyse hayirlisiyla gelmis. Ben bu Tedavi surecine baslamadan once hic bir zaman gecikmezdi.41 inci gunu gordum en son ilacla getirdi doktor adetimi. Stresten de olabilir bir suru degisik ilac kullaniyoruz yani Ben kullandim ondandir diye dusundum. Sonra.Vucudumun dengesi degisti resmen.guzel haberlerle don insallah yarin
ayy inşallah ya.
buraya üye olduktan beri bende herkes gibi hamileyim yazabilmeyi ya da hamilelik takvimi yapmayı çok isterdim imrenirdim hep Rabbim nasip etsin inşallah bana da. buradaki her arkadaşıma da inşallah.
ama tutamiyorum kendimi bugun sirf aklimdan ciksin diye ise gittim calistim yarinda calisirim belki meraktan bisey yapamiyorum surekli arastiriyorum aklımdan ciksin diye ugrasiorum ama olmuorCanim acele etme derim cunku bende cok acele etmemek icin kendimi tutmaya calisicam bi arkadasimiz 10.gun yapmasina ragmen negative cikmisti ama kan testi positiveydi yani soyleki testler yaniltabiliyo ve erken gebelik testiydi bide
İçini ferah tut arkadaşim , hersey gönlünce olcak en güzel hamilelik planları yapıcan canım arkadaşim hep beraber konusucaz önce hamileliklerimizi sonra dogumlarimizi ve daha sonra bebeislerinmizle olan deneyimlerimizi burada gene paylasıcaz ... elhamdulillah. ...
Kendini cok yorma ama canim ben bi doktorla konusmustum esine tup bebek yapilmisti dikkat etmem gereken seylerden birinin fazla ayakta durmamam gerektigini soylemisti cok yorma kendini allahtan hayirlisini dileAma tutamiyorum k
ama tutamiyorum kendimi bugun sirf aklimdan ciksin diye ise gittim calistim yarinda calisirim belki meraktan bisey yapamiyorum surekli arastiriyorum aklımdan ciksin diye ugrasiorum ama olmuor
Bİliyorum tabii tatlim. Benim de son regl zamanimi bekliyorduk tedaviye baslamak icin heyecandan erken regl oldum ama nasil sevindim erken baslanacak tedaviye diye, cunku bayram giriyordu araya ve zaman kaybetmek istemiyordum. Tam sevindim derken reglm gelmedi 3 gun sadece hafif lekelenme oldu. Tabii doktorum baslayamayacagimizi soyledi. Ve 3 gun daha beklemek zorunda kalmistimbiliyor musun aynen öyle.
Bİliyorum tabii tatlim. Benim de son regl zamanimi bekliyorduk tedaviye baslamak icin heyecandan erken regl oldum ama nasil sevindim erken baslanacak tedaviye diye, cunku bayram giriyordu araya ve zaman kaybetmek istemiyordum. Tam sevindim derken reglm gelmedi 3 gun sadece hafif lekelenme oldu. Tabii doktorum baslayamayacagimizi soyledi. Ve 3 gun daha beklemek zorunda kalmistim
Canım seninde beklidiğine deyecek ins yeterki kotu dusunmebir şeyin üstüne titreyince böyle oluyor işte.
bak ama seninki beklettiğine değmiş.
inşallah bende mükafatını alırım emeklerimin.
Himm anladim canim hayirlisi :)Doktorumu aradım gorustum normal hayatina donebilirsin ufak ufak dedi oturarak pc basnda calisorum canm araba da kullanabilirsin dedi ayakta pek kalmiyorum ama hemsireler crinone jel kullandiktan sora 15 dk yuru demisti
Ay kiyamam kuzummmmbir şeyin üstüne titreyince böyle oluyor işte.
bak ama seninki beklettiğine değmiş.
inşallah bende mükafatını alırım emeklerimin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?