Transfere geri sayim

Hadi hayirlisi olsun o zaman. Sonunda geldi regl. Zaten biseyi bekledikce gelmiyor

biliyor musun aynen öyle.
her ay gelmesin diye dua ederdim 25. günde geldiğini bilirim.
bu sefer de gelsin diye bekledim hayatımda ilk defa 31. günü gördüm.
neyse ki oldum ya buna da şükür.
yarın doktora gideceğim bakalım neler olacak.

Yaw bacim hayırlısı olacak , ve sen keyifle neşe ile gelip buraya yazacaksın ve bizde senin kadar çok sevinicez canım arkadaşım

Olabiliyor canim oyle. Neyse hayirlisiyla gelmis. Ben bu Tedavi surecine baslamadan once hic bir zaman gecikmezdi.41 inci gunu gordum en son ilacla getirdi doktor adetimi. Stresten de olabilir bir suru degisik ilac kullaniyoruz yani Ben kullandim ondandir diye dusundum. Sonra.Vucudumun dengesi degisti resmen.guzel haberlerle don insallah yarin

Dün akşam ve bu aksam bulanti var bende çok kötü. .. çok kötüyüm. ...

Yaw bacim hayırlısı olacak , ve sen keyifle neşe ile gelip buraya yazacaksın ve bizde senin kadar çok sevinicez canım arkadaşım

ayy inşallah ya.
buraya üye olduktan beri bende herkes gibi hamileyim yazabilmeyi ya da hamilelik takvimi yapmayı çok isterdim imrenirdim hep Rabbim nasip etsin inşallah bana da. buradaki her arkadaşıma da inşallah.

opu dan sonraki adetimde zaten geç yumurtladığımı anlamıştım muhtemelen o yüzden geç de adet oldum canım. dediğin gibi de olabilir tabi. hakkımızda hayırlısı canım benim inşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız.

ayy inşallah ya.
buraya üye olduktan beri bende herkes gibi hamileyim yazabilmeyi ya da hamilelik takvimi yapmayı çok isterdim imrenirdim hep Rabbim nasip etsin inşallah bana da. buradaki her arkadaşıma da inşallah.

İçini ferah tut arkadaşim , hersey gönlünce olcak en güzel hamilelik planları yapıcan canım arkadaşim hep beraber konusucaz önce hamileliklerimizi sonra dogumlarimizi ve daha sonra bebeislerinmizle olan deneyimlerimizi burada gene paylasıcaz ... elhamdulillah. ...

Ama tutamiyorum k
Canim acele etme derim cunku bende cok acele etmemek icin kendimi tutmaya calisicam bi arkadasimiz 10.gun yapmasina ragmen negative cikmisti ama kan testi positiveydi yani soyleki testler yaniltabiliyo ve erken gebelik testiydi bide
ama tutamiyorum kendimi bugun sirf aklimdan ciksin diye ise gittim calistim yarinda calisirim belki meraktan bisey yapamiyorum surekli arastiriyorum aklımdan ciksin diye ugrasiorum ama olmuor

sana şimdiden annelik çöktü ağzından bal damlıyor canım arkadaşım ya
içimi umutla doldurdun yahu.
Rabbim senin gibi taze bir hamişi duysun yüzüme gülsün inşallah.
çok teşekkür ederimm.

Ama tutamiyorum k
ama tutamiyorum kendimi bugun sirf aklimdan ciksin diye ise gittim calistim yarinda calisirim belki meraktan bisey yapamiyorum surekli arastiriyorum aklımdan ciksin diye ugrasiorum ama olmuor
Kendini cok yorma ama canim ben bi doktorla konusmustum esine tup bebek yapilmisti dikkat etmem gereken seylerden birinin fazla ayakta durmamam gerektigini soylemisti cok yorma kendini allahtan hayirlisini dile

Doktorumu aradım gorustum normal hayatina donebilirsin ufak ufak dedi oturarak pc basnda calisorum canm araba da kullanabilirsin dedi ayakta pek kalmiyorum ama hemsireler crinone jel kullandiktan sora 15 dk yuru demisti

Bİliyorum tabii tatlim. Benim de son regl zamanimi bekliyorduk tedaviye baslamak icin heyecandan erken regl oldum ama nasil sevindim erken baslanacak tedaviye diye, cunku bayram giriyordu araya ve zaman kaybetmek istemiyordum. Tam sevindim derken reglm gelmedi 3 gun sadece hafif lekelenme oldu. Tabii doktorum baslayamayacagimizi soyledi. Ve 3 gun daha beklemek zorunda kalmistim

bir şeyin üstüne titreyince böyle oluyor işte.
bak ama seninki beklettiğine değmiş.
inşallah bende mükafatını alırım emeklerimin.

1 aşılama yaptrmistik tabiki tüp ile ayni degil ama inan 10 gün evde yattim negatif sonuclandi hayirlisi hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…