- 5 Mayıs 2016
- 531
- 417
- 33
- 38
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.181
Ne güzel sen bulmuşsun kendine vakit geçirecek bişeyBende evdeydim 2 gundur yeni cikan bu penye iplerden aldim sokup sokup paspas oruyorum yemek yaptim cok yormadan kendimi 6 tane komedi filmim.var yarin bakim yapmayi dusunuyorum kendime
Yerlesme kanamasi olabilir tatlim ama crinone jel kullaniyorsan o da yapabilir. Benim de hafif lekelenmem olmustu doktorum oyle soylemisti. Ama hangi gundu onu pek hatirlayamiyorum. İnsallah yerlesme kanamasidirKızlar cok minik minik 2 damla pembe renktd kan vardi lavabodan ciktigimda transferin 2.günü yerlesme olabilir mi yasadiniz mi ?
Bende sandim paspas yapiom evi siliyom yani dicektim kiz yorma kendini yeni duzgun okudumda megerse paspas oruyormussun :) S sedoshhh123Ne güzel sen bulmuşsun kendine vakit geçirecek bişeyaslında örgüyü severim örgü yapabilirim ben de inşallah zaman çabuk geçer veee çok mutlu olacağımız haberler alırız
Bende sandim paspas yapiom evi siliyom yani dicektim kiz yorma kendini yeni duzgun okudumda megerse paspas oruyormussun :) S sedoshhh123
Yerlesme kanamasi olabilir tatlim ama crinone jel kullaniyorsan o da yapabilir. Benim de hafif lekelenmem olmustu doktorum oyle soylemisti. Ama hangi gundu onu pek hatirlayamiyorum. İnsallah yerlesme kanamasidir
Nasil hissediyosun canim kac gunun kaldi :) hayirlisiyla seninde hamilelik haberini aliriz insallah :)Evet canm kullaniyorum cerinone jel tesekkur ederim
Canım sende bugün mu gitcektin doktora
İyi haberlerle dön canımevet canım bugün 2buçukta kontrolüm var.
Umarimmmm cok guzel haberler alirsin canim :))evet canım bugün 2buçukta kontrolüm var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?