Transfere geri sayim

Kızlar cok minik minik 2 damla pembe renktd kan vardi lavabodan ciktigimda transferin 2.günü yerlesme olabilir mi yasadiniz mi ?

Bende evdeydim 2 gundur yeni cikan bu penye iplerden aldim sokup sokup paspas oruyorum yemek yaptim cok yormadan kendimi 6 tane komedi filmim.var yarin bakim yapmayi dusunuyorum kendime
Ne güzel sen bulmuşsun kendine vakit geçirecek bişey aslında örgüyü severim örgü yapabilirim ben de inşallah zaman çabuk geçer veee çok mutlu olacağımız haberler alırız

Kızlar cok minik minik 2 damla pembe renktd kan vardi lavabodan ciktigimda transferin 2.günü yerlesme olabilir mi yasadiniz mi ?
Yerlesme kanamasi olabilir tatlim ama crinone jel kullaniyorsan o da yapabilir. Benim de hafif lekelenmem olmustu doktorum oyle soylemisti. Ama hangi gundu onu pek hatirlayamiyorum. İnsallah yerlesme kanamasidir

Ne güzel sen bulmuşsun kendine vakit geçirecek bişey aslında örgüyü severim örgü yapabilirim ben de inşallah zaman çabuk geçer veee çok mutlu olacağımız haberler alırız
Bende sandim paspas yapiom evi siliyom yani dicektim kiz yorma kendini yeni duzgun okudumda megerse paspas oruyormussun :) S sedoshhh123

EmlHll sncsnc bugun sizin icin buyuk gun. Tum dualarim sizinle. Allah'im basarili bir transfer gecirmenizi, 12 gunun sonunda da hayirlarla icinizdeki minik hucrelerin sizlere tutundugu haberini almayi nasip etsin. Ve tabiiki hayirlisiyla anne oldugunuzu duymayi da nasip etsin
Yureginizi ferah tutun ve pozitif dusunun
Allahim sen butun bekleyen ve isteyen arkadaslarima hayirlisiyla anne olmayi nasip et ya Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…