- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.201
Amannn da amannn hoş geldin hade bakem hayırlısı Rabbim'den canım. . Sakın benim gibi yaramazlık yapma ..gayet sakin bir şekilde bekle gününü .. gözümüz aydın. ..Kızlar Merhaba. Hepinizden Allah razi olsun. Transferim yapildi 2 tane 5.gun embriyosu. Artık takdir Allahtan. Sonuç bekleyenlere terfi oldum bende. Bakalim 12 gün sabredebilecekmiyim
Canım insallah sım sıkı tutunurlar sanaKızlar Merhaba. Hepinizden Allah razi olsun. Transferim yapildi 2 tane 5.gun embriyosu. Artık takdir Allahtan. Sonuç bekleyenlere terfi oldum bende. Bakalim 12 gün sabredebilecekmiyim
Kızlar Merhaba. Hepinizden Allah razi olsun. Transferim yapildi 2 tane 5.gun embriyosu. Artık takdir Allahtan. Sonuç bekleyenlere terfi oldum bende. Bakalim 12 gün sabredebilecekmiyim
Hadi hayirlisi canim allah gonlune gore versin umarimmmmm 12gunun sonunda yuzumuz gulerKızlar Merhaba. Hepinizden Allah razi olsun. Transferim yapildi 2 tane 5.gun embriyosu. Artık takdir Allahtan. Sonuç bekleyenlere terfi oldum bende. Bakalim 12 gün sabredebilecekmiyim
Teşekkür ederimmm söylemesi kolay bakalım nasıl beklicem. Normalde sakin ve sabirliyimdir ama bu bambaskaymisAmannn da amannn hoş geldin hade bakem hayırlısı Rabbim'den canım. . Sakın benim gibi yaramazlık yapma ..gayet sakin bir şekilde bekle gününü .. gözümüz aydın. ..
Canimm inşallah. Yarın da seni beklicez duayla merakla.Canım insallah sım sıkı tutunurlar sana
Canimm inşallahHadi bakalim hayirli olsun Canim. SIMSIKI tutunsunlar insallah.
Canım hayırlısıyla inşallah hepimizin yüzü gülsünHadi hayirlisi canim allah gonlune gore versin umarimmmmm 12gunun sonunda yuzumuz guler
Kızlar Merhaba. Hepinizden Allah razi olsun. Transferim yapildi 2 tane 5.gun embriyosu. Artık takdir Allahtan. Sonuç bekleyenlere terfi oldum bende. Bakalim 12 gün sabredebilecekmiyim
Hayırlı olsun. Allahım hayırlı haberlerini vermeni nasip etsin.Kızlar Merhaba. Hepinizden Allah razi olsun. Transferim yapildi 2 tane 5.gun embriyosu. Artık takdir Allahtan. Sonuç bekleyenlere terfi oldum bende. Bakalim 12 gün sabredebilecekmiyim
Teşekkür ederimmm canım inşallahhayırlı olsun canım inşallah bebelerin mutlu haberini alırız 12 gun sonra
Insallah canım ya yarın olsa biCanimm inşallah. Yarın da seni beklicez duayla merakla.
Hayirli olsun canim umarim testin olumlu sonuclanir :)Kızlar bugünde benim tranferim oldu. 2 tane embriyo. Benim içinde geri sayım başladı. Allahım hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?