Transfere geri sayim

Kızlar Merhaba. Hepinizden Allah razi olsun. Transferim yapildi 2 tane 5.gun embriyosu. Artık takdir Allahtan. Sonuç bekleyenlere terfi oldum bende. Bakalim 12 gün sabredebilecekmiyim
Amannn da amannn hoş geldin hade bakem hayırlısı Rabbim'den canım. . Sakın benim gibi yaramazlık yapma ..gayet sakin bir şekilde bekle gününü .. gözümüz aydın. ..

Kızlar Merhaba. Hepinizden Allah razi olsun. Transferim yapildi 2 tane 5.gun embriyosu. Artık takdir Allahtan. Sonuç bekleyenlere terfi oldum bende. Bakalim 12 gün sabredebilecekmiyim
Canım insallah sım sıkı tutunurlar sana

Hadi hayirlisi canim allah gonlune gore versin umarimmmmm 12gunun sonunda yuzumuz guler

Amannn da amannn hoş geldin hade bakem hayırlısı Rabbim'den canım. . Sakın benim gibi yaramazlık yapma ..gayet sakin bir şekilde bekle gününü .. gözümüz aydın. ..
Teşekkür ederimmm söylemesi kolay bakalım nasıl beklicem. Normalde sakin ve sabirliyimdir ama bu bambaskaymis

hayırlı olsun canım inşallah bebelerin mutlu haberini alırız 12 gun sonra

sncsnc ADASU84 kizlar hadi hayirli ugurlu olsun insallah. Rabbim bize daha guzel haberlerinizi almayi da nasip etsin. Lutfen kendinizi cok yormayin. Hizli hareketlerden kacinin, uzanmayin, gerinmeyin, kabiz olmayin, kendinizi cok dinlemeyin. Bizi de habersiz birakmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…