- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.221
Hayırlı olsun canim bebislerin sımsıkı tutunur insKızlar bugünde benim tranferim oldu. 2 tane embriyo. Benim içinde geri sayım başladı. Allahım hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
Canımm teşekkür ederim :) ♡ önerilerinize ihtiyacım olcakti
Ya eveet onuda merak ediyorum nasıl geçti acaba transfer.EmlHll den haber yok herhalde
Amin canım benim Allah razı olsun aldık bakalım bebişimizi Rabbim cümlemize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah :)EmlHll sncsnc bugun sizin icin buyuk gun. Tum dualarim sizinle. Allah'im basarili bir transfer gecirmenizi, 12 gunun sonunda da hayirlarla icinizdeki minik hucrelerin sizlere tutundugu haberini almayi nasip etsin. Ve tabiiki hayirlisiyla anne oldugunuzu duymayi da nasip etsin
Yureginizi ferah tutun ve pozitif dusunun
Allahim sen butun bekleyen ve isteyen arkadaslarima hayirlisiyla anne olmayi nasip et ya Rabbim
Sağolasın canım hadi bakalım sırayı sana verdik
Sağolasın canım atlattık şükürler olsun darısı tüm dileyenlere ve pozitif sonuçlara inşallah
Amin canım inşallah inşallah aldık geldik bakalım bebişi
Ohhh cok sevindim canim hadi hayirli olsun :)kızlar ben geldimmmmm.
kontrolüm gayet iyi geçti. doktorum herşey yolunda süper başlıyoruz dedi.
estrofem yazdı sabah akşam.
29 ekimde kontrole çağırdı.
en güzeliiiiiiii;
2 tane embriyo transferine ikna ettik
Oldum canım şükürler olsun kavuştuk miniğe :)
Ay hadi hayırlısı canım gözün aydınkızlar ben geldimmmmm.
kontrolüm gayet iyi geçti. doktorum herşey yolunda süper başlıyoruz dedi.
estrofem yazdı sabah akşam.
29 ekimde kontrole çağırdı.
en güzeliiiiiiii;
2 tane embriyo transferine ikna ettik
Hayırlı uğurlu olsun, inşalllah sonucu pozitif olacakKızlar Merhaba. Hepinizden Allah razi olsun. Transferim yapildi 2 tane 5.gun embriyosu. Artık takdir Allahtan. Sonuç bekleyenlere terfi oldum bende. Bakalim 12 gün sabredebilecekmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?