- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.241
inşallah hayırlı sonuclar alırsın,Kızlar bugünde benim tranferim oldu. 2 tane embriyo. Benim içinde geri sayım başladı. Allahım hepimizin yardımcısı olsun tez zamanda alalım bebişlerimizi kucağımıza inşallah
Ay hadi hayırlısı canım gözün aydın
Canımm inşallahHayırlı uğurlu olsun, inşalllah sonucu pozitif olacak
Geldiiiiim canımEmlHll den haber yok herhalde
kızlar ben geldimmmmm.
kontrolüm gayet iyi geçti. doktorum herşey yolunda süper başlıyoruz dedi.
estrofem yazdı sabah akşam.
29 ekimde kontrole çağırdı.
en güzeliiiiiiii;
2 tane embriyo transferine ikna ettik
hadi gözün aydın canım ins ikizin olur bende yarın ikiz mi konur herhalde tam bilmiyorumkızlar ben geldimmmmm.
kontrolüm gayet iyi geçti. doktorum herşey yolunda süper başlıyoruz dedi.
estrofem yazdı sabah akşam.
29 ekimde kontrole çağırdı.
en güzeliiiiiiii;
2 tane embriyo transferine ikna ettik
ins canım ya yarınıda bir atlaksakSağolasın canım hadi bakalım sırayı sana verdikRabbim yardımcın olsun senin de sağlıcakla tutunsun miniğin
İnşallah canım benim ya nasıl hissediyorsun? ben çok garibim her hareketimin farkında, her söylediğimi duyuyor sanıyorum kafayı yedim sanırımEmlHll canım benim hayırlı olsun beraber gün sayariz artık allahım herkesin yüzünü güldürsün
İnşallah hayırlısıyla atlatırsın canım benimhadi gözün aydın canım ins ikizin olur bende yarın ikiz mi konur herhalde tam bilmiyorum
ins canım ya yarınıda bir atlaksak
Rica ederim tatlim ne demek. Yalniz aman diyorum kabizlik cok onemli bir konu. Aman dikkat etCanımm teşekkür ederim :) ♡ önerilerinize ihtiyacım olcaktiiyi oldu hatirlattigin
Ya aynen kendimi kaptirmakda istemiyorum. Olumsuz bişey olurda hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorumİnşallah canım benim ya nasıl hissediyorsun? ben çok garibim her hareketimin farkında, her söylediğimi duyuyor sanıyorum kafayı yedim sanırım
Ya aynen kendimi kaptirmakda istemiyorum. Olumsuz bişey olurda hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorumİnşallah canım benim ya nasıl hissediyorsun? ben çok garibim her hareketimin farkında, her söylediğimi duyuyor sanıyorum kafayı yedim sanırım
amin canimİnşallah hayırlısıyla atlatırsın canım benimRabbim kucağına aldığın günleri de nasip etsin inşallah
4gun kaldi transfere puff cok heyecanli :)
1tane canimKac embryo transfer edilecek canim senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?