- 23 Nisan 2014
- 2.387
- 1.834
- 133
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.261
Hayirlisi canim o gun kaldin seninle olucak. Cok heyecanli gercekten. As kaldi ama as daha saber sonra guzel haberlerini beklicez senin de.o gun benim de kontrolum var insallah transfer tarihim belli olur.1tane canim
Maşallah arkadaşıma işte budur ... hadi bakalım hayırlısı olsun canımkızlar ben geldimmmmm.
kontrolüm gayet iyi geçti. doktorum herşey yolunda süper başlıyoruz dedi.
estrofem yazdı sabah akşam.
29 ekimde kontrole çağırdı.
en güzeliiiiiiii;
2 tane embriyo transferine ikna ettik
Hiç bisey çık olmaz geçer merak etme bende de oldu geçti no problem tatlımKızlar clexane igne kullanan var mı aranızda bu igneyi kullanali karnim etrafinda kücuk kücük kızarıklar oldu ilk kez kullanmıyorum ki iki transferde de kullandım birsey olmamıstı yarın dra sorcam simdide kafayı buna takdım
Cancazim ... Rabbim gönlüne göre versin bacim. .. mutlu ol bebegin le beraber inşallah. .. ..Hepinize çok tşk ederim. Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Umarim canim benim cok saolsin :) herseyin hayirlisi artikHayirlisi canim o gun kaldin seninle olucak. Cok heyecanli gercekten. As kaldi ama as daha saber sonra guzel haberlerini beklicez senin de.o gun benim de kontrolum var insallah transfer tarihim belli olur.
Dua ile geçen günler dilerim arkadaşım ... Rabbim hayırlısını bebeğini nasib eder inşaallahKızlar Merhaba. Hepinizden Allah razi olsun. Transferim yapildi 2 tane 5.gun embriyosu. Artık takdir Allahtan. Sonuç bekleyenlere terfi oldum bende. Bakalim 12 gün sabredebilecekmiyim
Hayirli olsun canimiyi akşamlar kızlar doktorum aradı bugün 23nde transfer tarihim kesinleşti 2 embriyo koyacaklar.. düşüncesi bile beni heycanlandirmaya yetiyo
Maşallah arkadaşıma işte budur ... hadi bakalım hayırlısı olsun canım
Benimde pazartesi kontrolum var rahmime bakip transfer gununu söyler diye bekliyorum, ,daha once belirttigim gbi venim tek embriyom var 9 yumurtadan hicbiri bolunmemisti,,inşallah bebegim benimle olur, 2ci denemem moral sifir
Aminnn inşallah ama ne bileyim iste duygularim karisik ,burda guzel,hamile olanlari,duyunca cooook seviniyorum rabbim herkese nasip etsin,,moral oldugun icin tesekkurleraa hiç olmadı ama şimdi.
bebeğine haksızlık ediyorsun.
pozitif düşün ki pozitif olsun herşey.
şimdi sen umut dolu olmalısın.
her deneme ayrı bir seruven.
öncekiyle aynı olacak diye bir şey yok.
Rabbim ummadığın anda büyük sevinçler yaşatsın sana.
Aminçook sağ ol canım arkadaşım.
ben seninkinin teyzesi oldum inşallah sende teyze olursun o günleri de görürüz.
No no no .... olmaz böyle bir düşünce ... iyi düşünüyoruz canom benim ... olumlu dusunelim hersey olumlu olacak bak herkesin durumları çok olumlu gidiyor sende dahilinde bu ekipte... herkessssss mutlu olcakkkkkkk....Benimde pazartesi kontrolum var rahmime bakip transfer gununu söyler diye bekliyorum, ,daha once belirttigim gbi venim tek embriyom var 9 yumurtadan hicbiri bolunmemisti,,inşallah bebegim benimle olur, 2ci denemem moral sifir
Naynnn baby.. yok böyle olumsuz cümleler...ayy listeye baktıkça heyecanlanıyorum.
çoğunuz transfer oldunuz.
bir ben kaldım bir de birkaç arkadaş.
inşallah hepimizin karşısına hamile yazılır.
AMİNNNN.
Naynnn baby.. yok böyle olumsuz cümleler...
Aynen canım aynen bi frenliyorum kendimi hayal kırıklığı olmasın diye. Hayirlisi olsun inşallah çoooook istiyorum dileyen herkes bebişine ulaşsınYa aynen kendimi kaptirmakda istemiyorum. Olumsuz bişey olurda hayal kırıklığı yaşamaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?