- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.281
Sağlıcakla kavuş inşallah bebişine canım4gun kaldi transfere puff cok heyecanli :)
4gun kaldi transfere puff cok heyecanli :)[/QUOTE
Hadi bakalım tatlım hayırlısı olsun gelsin bebişleriyi akşamlar kızlar doktorum aradı bugün 23nde transfer tarihim kesinleşti 2 embriyo koyacaklar.. düşüncesi bile beni heycanlandirmaya yetiyo
Rabbim KÜN dedikten sonra o bitane başının tacı olur inşallah sıkma canını duâ edelim inşallah Rabbim hakkında hayırlısını versinBenimde pazartesi kontrolum var rahmime bakip transfer gununu söyler diye bekliyorum, ,daha once belirttigim gbi venim tek embriyom var 9 yumurtadan hicbiri bolunmemisti,,inşallah bebegim benimle olur, 2ci denemem moral sifir
@Gurbetkusu45 : hamile
Curcumania : hamile
hazellesare : hamile
Bebekimsin :sonuc bekliyor
EmlHll : sonuc bekliyor
E Ececim :sonuc bekliyor
S sedoshhh123 :sonuc bekliyor
ADASU84 : sonuc bekliyor
Elos35 :22ekim transfer
Alwin48 :23ekim transfer
sananesanane :26ekim transfer
BirAsilAnnesi :
M meydanaz :
A Aveline :
S seryu :
sağol canım icim rahatladı valla yinede yarın sorayım draHiç bisey çık olmaz geçer merak etme bende de oldu geçti no problem tatlım
ne güzel ard arda transferler oluyor rabbim gönlundekini nasip etsin canimiyi akşamlar kızlar doktorum aradı bugün 23nde transfer tarihim kesinleşti 2 embriyo koyacaklar.. düşüncesi bile beni heycanlandirmaya yetiyo
Sahana bi soru bunu bende cok merak ediyorum :)Canlar transferde sıkısıklık durumunu nasıl yaptınız zorlandıniz mi?transferden ne kadar sonra wcye gittiniz ben bir saat yattıktan sonra kalkmıstım obürlerinde ama cok zorlanmıstim
Onun son durumu neydi peki canimsncsnc yok canım onu da eklersen tamamdır.
Ellerine sağlık canımKizlar listenin som halini yazdim simdi 4arkadasimiz kalmis gunu belli olmayan benle beraber 3arkadasta transfer tarihini bekliyo 5arkadas bebislerinin guzel haberlerini bekliyor en guzelide 3tane hamilemiz var :) suan durum cok iyi gidiyo darisi tum listedeki arkadaslarima
Bugun transfer oldu ya sen transfer heyecanından unuttun galibaOnun son durumu neydi peki canim
Aminnnn:)Ellerine sağlık canımdilimizi ısıralım ins hep gider böyle
Ayyy evet tamam :)Bugun transfer oldu ya sen transfer heyecanından unuttun galiba
Ayy ben çok sıkışık gitmişim terkettiCanlar transferde sıkısıklık durumunu nasıl yaptınız zorlandıniz mi?transferden ne kadar sonra wcye gittiniz ben bir saat yattıktan sonra kalkmıstım obürlerinde ama cok zorlanmıstim
Ayy ben çok sıkışık gitmişim girmeden biraz yaptım ama hala çok kalmışCanlar transferde sıkısıklık durumunu nasıl yaptınız zorlandıniz mi?transferden ne kadar sonra wcye gittiniz ben bir saat yattıktan sonra kalkmıstım obürlerinde ama cok zorlanmıstim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?