Transfere geri sayim

Benimde pazartesi kontrolum var rahmime bakip transfer gununu söyler diye bekliyorum, ,daha once belirttigim gbi venim tek embriyom var 9 yumurtadan hicbiri bolunmemisti,,inşallah bebegim benimle olur, 2ci denemem moral sifir
Rabbim KÜN dedikten sonra o bitane başının tacı olur inşallah sıkma canını duâ edelim inşallah Rabbim hakkında hayırlısını versin

Hiç bisey çık olmaz geçer merak etme bende de oldu geçti no problem tatlım
sağol canım icim rahatladı valla yinede yarın sorayım dra
iyi akşamlar kızlar doktorum aradı bugün 23nde transfer tarihim kesinleşti 2 embriyo koyacaklar.. düşüncesi bile beni heycanlandirmaya yetiyo
ne güzel ard arda transferler oluyor rabbim gönlundekini nasip etsin canim

Canlar transferde sıkısıklık durumunu nasıl yaptınız zorlandıniz mi? transferden ne kadar sonra wcye gittiniz ben bir saat yattıktan sonra kalkmıstım obürlerinde ama cok zorlanmıstim

Kizlar listenin som halini yazdim simdi 4arkadasimiz kalmis gunu belli olmayan benle beraber 3arkadasta transfer tarihini bekliyo 5arkadas bebislerinin guzel haberlerini bekliyor en guzelide 3tane hamilemiz var :) suan durum cok iyi gidiyo darisi tum listedeki arkadaslarima

Ellerine sağlık canım dilimizi ısıralım ins hep gider böyle

Ayy
Canlar transferde sıkısıklık durumunu nasıl yaptınız zorlandıniz mi? transferden ne kadar sonra wcye gittiniz ben bir saat yattıktan sonra kalkmıstım obürlerinde ama cok zorlanmıstim
Ayy ben çok sıkışık gitmişim terketti
Ayy ben çok sıkışık gitmişim girmeden biraz yaptım ama hala çok kalmış transferden sonra rahat edeyim diye sondayla çektiler

Elos35 sananesanane kizlar selam. Evet idrara sıkısık olmak gerekiyor transfere girerken. Ama merak etmeyin transfer sirasinda bir sorun olmuyor. Ciktiktan so ra 1 saat kaldirmadiklari icin ben surgu istemek zorunda kalmistim. Ama ne yalan soyliim 10 dakika arayla iki kere istedim ve surgu tasacak diye korktum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…