Transfere geri sayim

Bu arada kizlar hicbirimiz bir irimizin yasini bilmiyoruz. Yani ara sira yaslarimz konularda geciyor ama kimler kac yasinda????
Ben 37

Cok zor olucek :)

Beni de en cok o korkutuyor nasil dayancam diye.Transfer ne kadar suruyor ortalama peki? Hadi diyelim Transferde dayandin mecburen sonrasi insanin gozunu korkutuyor.1 Saat de uzun bir zaman.

Beni de en cok o korkutuyor nasil dayancam diye.Transfer ne kadar suruyor ortalama peki? Hadi diyelim Transferde dayandin mecburen sonrasi insanin gozunu korkutuyor.1 Saat de uzun bir zaman.
Transfer 5 dakika suruyor. Zaten son anda transfer heyecanindan cisini unutuyorsun bitince de hic beklemeyin isteyin surguyu baska caresi yok nasilsa ha ilk dakikalarda yapmissin ha yarim saat tutmussun kendini. Bastan rahatla gitsin. Garip de bir kefyi yok degil surgunun. Ama yaniniza intim mendili, islak mendil filan alin mutlaka

O zaman bir gelsin hayirlisiyla da insallah artik oyle isticez mecbur. Ama cok saol daha transfer tarihim belli bile degil Ama kafamda hep sorular var surekli.

Merhabalar :) ben de tedaviye başladım. Henüz transfer aşamasında değilim ama size katılabilir miyim. Bundan sonraki aşamalar hakkında da bilgi edinmiş olurum

Bide cancazlarım bişey dicem bu listede daha tedavıye başlamayan arkadaşlar boş kalıyor ya o duruma bir isim bulalım ...böyle boş hoş olmuyor sanki ne dersiniz ?

Ayy

Ayy ben çok sıkışık gitmişim terketti

Ayy ben çok sıkışık gitmişim girmeden biraz yaptım ama hala çok kalmış transferden sonra rahat edeyim diye sondayla çektiler
Sondayla zor olmadı mı canim acı falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…