- 28 Ocak 2015
- 251
- 204
- 23
- 45
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.301
Evet canim hayirlisiyla sizlerinde en kisa zamanda belli olur umarim :)4 kisi kalmisiz transfer tarihi belli olmayan.. Liste cok iyi oldu.eline sagliksananesanane
Cok zor olucek :)Elos35 sananesanane kizlar selam. Evet idrara sıkısık olmak gerekiyor transfere girerken. Ama merak etmeyin transfer sirasinda bir sorun olmuyor. Ciktiktan so ra 1 saat kaldirmadiklari icin ben surgu istemek zorunda kalmistim. Ama ne yalan soyliim 10 dakika arayla iki kere istedim ve surgu tasacak diye korktum
Ben 28 :)Bu arada kizlar hicbirimiz bir irimizin yasini bilmiyoruz. Yani ara sira yaslarimz konularda geciyor ama kimler kac yasinda????
Ben 37
Elos35 sananesanane kizlar selam. Evet idrara sıkısık olmak gerekiyor transfere girerken. Ama merak etmeyin transfer sirasinda bir sorun olmuyor. Ciktiktan so ra 1 saat kaldirmadiklari icin ben surgu istemek zorunda kalmistim. Ama ne yalan soyliim 10 dakika arayla iki kere istedim ve surgu tasacak diye korktum
Insallah canim ya.Evet canim hayirlisiyla sizlerinde en kisa zamanda belli olur umarim :)
Transfer 5 dakika suruyor. Zaten son anda transfer heyecanindan cisini unutuyorsunBeni de en cok o korkutuyor nasil dayancam diye.Transfer ne kadar suruyor ortalama peki? Hadi diyelim Transferde dayandin mecburen sonrasi insanin gozunu korkutuyor.1 Saat de uzun bir zaman.
Transfer 5 dakika suruyor. Zaten son anda transfer heyecanindan cisini unutuyorsunbitince de hic beklemeyin isteyin surguyu baska caresi yok nasilsa ha ilk dakikalarda yapmissin ha yarim saat tutmussun kendini. Bastan rahatla gitsin. Garip de bir kefyi yok degil surgunun. Ama yaniniza intim mendili, islak mendil filan alin mutlaka
Merhabalar :) ben de tedaviye başladım. Henüz transfer aşamasında değilim ama size katılabilir miyim. Bundan sonraki aşamalar hakkında da bilgi edinmiş olurum@Gurbetkusu45 : hamile
Curcumania : hamile
hazellesare : hamile
@Bebekimsin :sonuc bekliyor
@Emelcixx : sonuc bekliyor
@sncsnc : sonuc bekliyor
@Ececim :sonuc bekliyor
@sedoshhh123 :sonuc bekliyor
@ADASU84 : sonuc bekliyor
Elos35 :22ekim transfer
sananesanane :26ekim transfer
BirAsilAnnesi :
@meydanaz :
A Aveline :
@seryu :
Alwin48 :
Ne demek canim birbirimize destek icin burdayiz. Akina takilan bisey olursa sor mutlakaO zaman bir gelsin hayirlisiyla da insallah artik oyle isticez mecbur. Ama cok saol daha transfer tarihim belli bile degil Ama kafamda hep sorular var surekli.
E hosgeldin o zaman aramizaMerhabalar :) ben de tedaviye başladım. Henüz transfer aşamasında değilim ama size katılabilir miyim. Bundan sonraki aşamalar hakkında da bilgi edinmiş olurum
Tesekkur ederim.Ne demek canim birbirimize destek icin burdayiz. Akina takilan bisey olursa sor mutlaka
Sondayla zor olmadı mı canim acı falanAyy
Ayy ben çok sıkışık gitmişim terketti
Ayy ben çok sıkışık gitmişim girmeden biraz yaptım ama hala çok kalmıştransferden sonra rahat edeyim diye sondayla çektiler
Merhabalar :) ben de tedaviye başladım. Henüz transfer aşamasında değilim ama size katılabilir miyim. Bundan sonraki aşamalar hakkında da bilgi edinmiş olurum
Hoş bulduk. Teşekkür ederim :) Doktor bana mikroçip önerdi. Siz kullandınız mı?E hosgeldin o zaman aramiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?