- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.321
Hoş buldum :) Teşekkürler :)Hosgeldinnn..
tabiki de hoşgeldın aramıza, bizim kızlar Şen kızlar .... Her bişey sorabilirsin burda herkes yardımcı olur emin ol tatlımMerhabalar :) ben de tedaviye başladım. Henüz transfer aşamasında değilim ama size katılabilir miyim. Bundan sonraki aşamalar hakkında da bilgi edinmiş olurum
bende ilk tedavide sürgu istemistim ama yapamadim en az bir saat bekledim ama yokElos35 sananesanane kizlar selam. Evet idrara sıkısık olmak gerekiyor transfere girerken. Ama merak etmeyin transfer sirasinda bir sorun olmuyor. Ciktiktan so ra 1 saat kaldirmadiklari icin ben surgu istemek zorunda kalmistim. Ama ne yalan soyliim 10 dakika arayla iki kere istedim ve surgu tasacak diye korktum
Hosgeldin arkadasım hayırlı olsun tedavin ilk denemen miMerhabalar :) ben de tedaviye başladım. Henüz transfer aşamasında değilim ama size katılabilir miyim. Bundan sonraki aşamalar hakkında da bilgi edinmiş olurum
O sondayı bana deme sakınnnnnn çok tırsıyorumSondayla zor olmadı mı canim acı falan
Bende korkuyorum ya valla beklemeye raziyimO sondayı bana deme sakınnnnnn çok tırsıyorum
Hosgeldin canim benim tabiki katilabilirsin senide listeye ekliyorum:)Merhabalar :) ben de tedaviye başladım. Henüz transfer aşamasında değilim ama size katılabilir miyim. Bundan sonraki aşamalar hakkında da bilgi edinmiş olurum
Dusunelim:)Bide cancazlarım bişey dicem bu listede daha tedavıye başlamayan arkadaşlar boş kalıyor ya o duruma bir isim bulalım ...böyle boş hoş olmuyor sanki ne dersiniz ?
Ay ben seni 25-26 diye dusunuyordum. Daha heyecanli oldugun icin34 sekerler
Dusunelim:)
hahahaha bende ilk surguyu getirdiklerinde esime yok dedim ben buna yapamam hatta utandim biraz da esimden (biz basbasa gitmistik) bi 5 dakika filan yapamadim ama ondan sonrasini hic sormabende ilk tedavide sürgu istemistim ama yapamadim en az bir saat bekledim ama yoksonra wcye gittim zaten
ask olsun kız bız de gencız öyle demeAy ben seni 25-26 diye dusunuyordum. Daha heyecanli oldugun icin
Bari yaslarimizi da yaz kuzum zor olmazsa sana@Gurbetkusu45 : hamile
Curcumania : hamile
hazellesare : hamile
Bebekimsin :sonuc bekliyor
@Emelcixx : sonuc bekliyor
sncsnc : sonuc bekliyor
E Ececim :sonuc bekliyor
S sedoshhh123 :sonuc bekliyor
ADASU84 : sonuc bekliyor
Elos35 :22ekim transfer
sananesanane :26ekim transfer
BirAsilAnnesi : tedavi aşamasında
M meydanaz :tedavi asamasında
@Acelene :tedavi asamasında
S seryu :tedavi asamasında
Alwin48 :tedavi asamasında
Senin gencliginden hic suphem yok zaten. Enerjin burdan bile belli oluyorA
ask olsun kız bız de gencız öyle deme
Bizde basbasaydik aynen valla esimi dısarı bile gonderdim ama yok yapamadımhahahaha bende ilk surguyu getirdiklerinde esime yok dedim ben buna yapamam hatta utandim biraz da esimden (biz basbasa gitmistik) bi 5 dakika filan yapamadim ama ondan sonrasini hic sorma
Can'ım ben şimdi evdeyim herif kapadı beni eve ben eğitimciyim yıllarca okullarda görev yapınca hep böyle kalıyor ondan tatlım ,kızSenin gencliginden hic suphem yok zaten. Enerjin burdan bile belli oluyor
Bende hemsıreyı bi tuttum bırakmadım koş bana sürgü getır diyeBizde basbasaydik aynen valla esimi dısarı bile gonderdim ama yok yapamadım
Hoş buldum :) iğnenin ikinci günündeyim. Zamanla aşamaları öğreneceğim inşallahi
tabiki de hoşgeldın aramıza, bizim kızlar Şen kızlar .... Her bişey sorabilirsin burda herkes yardımcı olur emin ol tatlım
Zor olmaz canim ama herkes yazmadi henuz yaslarini herkesinki tamamlansin sonra yazarim :)Bari yaslarimizi da yaz kuzum zor olmazsa sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?