Transfere geri sayim

Hadi yasları söyleyin hanımlar ekleyelim listeye

Son düzenleme:
Arkadaşlar bir sürü tedavi gördüm. Hepsini yazıyorum. Eğer sorunuz olursa cevaplarım.

şubat2014'te dört yıllık evliyken artık bebek istediğime karar verdim.
6 ay olmayınca doktora gittim. En büyüğü 5cm olmak üzere beş tane miyomum olduğunu öğrendim.
ekim2014'te açık miyom ameliyatı oldum. Çok acı vericiydi ve sezaryen gibi ameliyat yerim hâlâ acıyor.

Üç ay korunduk, yine altı ay bebek olmadı. Eşime test yapıldı ve sperm değerleri çok kötü çıktı.
Ağustos2015'te eşim varikosel ameliyatı oldu. İki ay içinde sperm değerleri normal hâle geldi çok şükür.
Yine altı ay hamile kalamadım ve bu sefer en hafif dercede PKOS rahatsızlığım olduğunu söylediler.
Klomen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladık, üç ay çok fazla yumurtam oluştu ama hamile kalmadım.

Sonra aşılama için doktora gittim.
Doktor önce rahim filmi çekelim,dedi ama film çekecek kişi canımı çok acıttı yine de filmi çekemedi ve rahim ağzı dar olduğu için içeri ilaç gitmediğini söyledi.

Özel hastanede miyom ameliyatımı yapan profesör doktoruma gittim. Rahim ağzı dar olunca spermler içeri gitmediği için bu da bir kısırlık sebebiymiş. 15 dakika anestezi aldım, hem rahim ağzı genişletme operasyonu geçirdim hem de rahim filmi çekildi. On beş dakikalık operasyon 1.500TL tuttu. Allah'a şükür tüplerim açık çıktı.

Yani artık önümüzde bir engel kalmadı sandık. Aşılama yapıldı, olmadı. Eylülde 2.kez aşılama yapıldı, yine olmadı. Ekimde kontrol için gittim, yumurtam kendiliğinden gelişmiş, 25mm olmuş. Doktor çatlatma iğnesi verdi. Son umudum bu aydı. Yine olmadı. Her şey yolunda görünüyor ama niçin olmuyor bilmiyorum

Sonunda dün tüp bebek için Gonal F iğneye başladım. Salı günü kontrolüm var. İnşallah artık gelir bebişim :)

@Gurbetkusu45 : hamile
Curcumania : hamile yaş:37
hazellesare : hamile Yaş:34

Bebekimsin :sonuc bekliyor
@Emelcixx : sonuc bekliyor
sncsnc : sonuc bekliyor
E Ececim :sonuc bekliyor
S sedoshhh123 :sonuc bekliyor
ADASU84 : sonuc bekliyor
Elos35 :22ekim transfer
Alwin48 :23 ekim transfer yaş:26
sananesanane :26ekim transfer yaş:28
BirAsilAnnesi : tedavi aşamasında
M meydanaz :tedavi asamasında
A Aveline : tedavi asamasında yaş:34
S seryu :tedavi asamasında
@nisandeniz :tedavi asamasında yaş:30

Son düzenleme:

Ben yokum burda Aveline yas 34 Tedavi asamasinda:)))

B
ARKADASIM EĞER BU HAYATTA BUYUK ACILAR CEKTIYSEN BEDELİDE BUYUK MUTLULUKLAR OLUR ... UNUTMA NEFES ALDIĞIMIZ SÜRECE HEP HAYATTAYIZ YILLARCA YAŞADIĞIN O KADAR SORUNLARI BIR KAÇ SATIRA SIĞDIRDIN ...DEMEKKI BU GÜNLER SATIRLARDA KALMIŞ ONUN İÇİN YEPYENİ UMUTLAR VAR AÇ KOLLARINI VE SANA GELMELERINI BEKLE ...İNAN ÇOK MUTLU OLACAKSIN VE RABBIM KUCAGINI DA DOLDURACAKTIR ELHAMDULILLAH

İnşallah canım. Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Üç yıl nasıl geçti bir de bana sor. Hep bunalım, hep üzüntü. Yirmili yaşları hastanelerde bitirdim Ama Allah büyük. Bizim de yüzümüz gülecek inşallah

Cok guzel olmus :)

Allah kolaylik versin. Zorlu asamalardan gecmissin. Rabbim hayirlisiyla ilk tup denemende yuzune gulsun. Bizim bu ekipte daha fire vermedik hepimizin Allah yuzune guldu insallah da bundan boyle de ayni sekilde devam eder. Biz hep yanindayiz ne zaman sorunun olursa biseyleri merak edersen elimizden geldigi kadar, bildigimiz, yasadigimiz kadar anlatmaya calisiriz.

Çok teşekkür ederim. Çok iyisiniz :) İnşallah hepimiz önümüzdeki yaza anne oluruz :)

Tuylerim diken diken oldu. ne guzel yazmissin.Cok haklisin Arkadasim . Yasadigimiz kotu seyleri unutup umutla onumuze bakicaz. Hep en iyisini dusunmeye gayret edicez ve mutlu olucaz. Ben de sonuna kadar inaniyorum ki bu gruptaki herkes hayirlisiyla kavusucak bebislerine.

Bilgilerimiz ilk mesajda olsa herkesi rahat görebiliriz kızlar :) Şimdiden bir sürü hamilelik takvimi gördüm, çok sevindim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…