Transfere geri sayim

Tamam Can'ım ordan yaptım ama da bu sayfaya Nasıl gelecek Orda kaldı yapamadım

Yaş 35

Kizlar merhaba gec geldim.bugun kardesimin dugunu var yarin transferimin 5.gunu imis ben 4 hesaplamistim.transfer gunude dahilmis ben notr hala hic bisey hissedemiyorum.Cok istiyorum olmasini sabrsizlikla bekliyorum belki haftaya sali 8.gunu test yaparim

GÜNAYDIN ANNELER VE ANNE ADAYLARI ....BUGÜN12. GUNÜMHANIMLAR...
SANKİ HİÇ TEST YAPMADIM

DİLERİM RABBİM BU SABAH SİZ UYKUDAYKEN KISMETLERİNİZİ VE HAYALLERİNİZİ BAŞ UCUNUZA GÖNDERSİN CANLARIM
ELHAMDULİLLAH

Son düzenleme:
Gunaydin hanimlar kac gundur okuyrm yazdiklarinizi ama siddetli bas agrilarimdan katilamadim araniza oncelikle Rabbim hepinize gonlunuzden ne geciyosa ne istiyosaniz versin.benimde bir hafta var doktora gitmeme ama gunler gecmiyor sanki.baya oldu gitmeyeli cunku.buarada listeye yas eklemesi yapiyormussunuz yasim 25 liste ins hamile diye dolucak dualarimdasiniz.

Tatlım geçmiş olsun dikkat kendine annecik.... Yoğurtlu taze nane ye baş ağrısına çok iyi gelir tatlım. .. Bu arada sen olmayınca özleniyorsun bu kadar uzak kalma taze annecik...

Canlar diyorumki bu test sonucu beklyen arkadaslar test tarihlerini soylesin listeye bunu ekleyelim test sonucu bekliyor yerine :)

Gunaydinnnnnn
Uyuya kalmisim dun gece,
Hatta bu sabah da 9'da crinone saatimdi, ben simdi uyandim. Sanirim dun yorulmusum.
hazellesare nasil yapilacagini gonderdim sana hamilelik gunlugunun o yardimci olmadi mi? Tek yapman gereken ayarlara girip orda bebisin dogacagi tarihi girmek kuzum. Onu girdiginde otomatik cikmasi gerekiyor tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…