- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.381
Dikkat et kacirma :))))Sagolun arkadaslar sıkısık şıkısık bekliyorum beni cagirmalarini kasıklarim catlicak simdi
28 ekim test günümCanlar diyorumki bu test sonucu beklyen arkadaslar test tarihlerini soylesin listeye bunu ekleyelim test sonucu bekliyor yerine :)
Tesekkur ederim Allah razi olsun.♡ doktora gittinmi canim peki kese gorme gunu verdilermi:)Tatlım geçmiş olsun dikkat kendine annecik.... Yoğurtlu taze nane ye baş ağrısına çok iyi gelir tatlım. .. Bu arada sen olmayınca özleniyorsun bu kadar uzak kalma taze annecik...
Gecmis olsun canim benim dikkat et kendine yorma cok fazla karanlik yerde uyumaya calis bana iyi gelir geneldeGunaydin hanimlar kac gundur okuyrm yazdiklarinizi ama siddetli bas agrilarimdan katilamadim araniza oncelikle Rabbim hepinize gonlunuzden ne geciyosa ne istiyosaniz versin.benimde bir hafta var doktora gitmeme ama gunler gecmiyor sanki.baya oldu gitmeyeli cunku.buarada listeye yas eklemesi yapiyormussunuz yasim 25 liste ins hamile diye dolucak dualarimdasiniz.
Hoşgeldin nisanMerhabalar :) ben de tedaviye başladım. Henüz transfer aşamasında değilim ama size katılabilir miyim. Bundan sonraki aşamalar hakkında da bilgi edinmiş olurum
Yok tatlım hiç bişey hissetmedim. İnan o sıkışıklık daha rahatsız ediciydi. Sen naptın canım atlattın mı transferi bebişine kavuştun mu?Sondayla zor olmadı mı canim acı falan
Ayy ben çok sıkışmıştım canım ultrason cihazı gezdikçe çok kötü oldumO sondayı bana deme sakınnnnnn çok tırsıyorum
Benim 27 canım :)Hadi yasları söyleyin hanımlar ekleyelim listeye
Hoş bulduk :)Hoşgeldin nisan
Gunaydin hanimlar kac gundur okuyrm yazdiklarinizi ama siddetli bas agrilarimdan katilamadim araniza oncelikle Rabbim hepinize gonlunuzden ne geciyosa ne istiyosaniz versin.benimde bir hafta var doktora gitmeme ama gunler gecmiyor sanki.baya oldu gitmeyeli cunku.buarada listeye yas eklemesi yapiyormussunuz yasim 25 liste ins hamile diye dolucak dualarimdasiniz.
Sagol canim benim dis iltihap tutmus galiba onun agrisi vuruyo kulagimaGecmis olsun canim benim dikkat et kendine yorma cok fazla karanlik yerde uyumaya calis bana iyi gelir genelde
Allah razi olsum canim♡Gecmis olsun canim.dikkat et kendine cok.
Evet canim hic sorma 3gun kaldi 4.gun bebisle bulusma vakti :)Sagol canim benim dis iltihap tutmus galiba onun agrisi vuruyo kulagimaparol ictim fayda etmedi alistim artk boyle yasamaya.26 ekim dimi seninde transfer.az kalmis ya heyecanlaniyorum valla
Tatlim benim 3. gun embriyosuydu ve 12. gun test yapmami istedi doktorum ama ben dayanamayip 11. gun yaptim. Transfer sonrasi 1 hafta rapor aldim ise gitmedim, evdeydim. Kendimi pek yormadan dikkat ederek gecirdim o bir haftayi. Ozellikle agir kaldirmadim, uzanmadim, gerinmedim, yemek disinda ev isi yapmadim, cok uzun ayakta durmadim. Ama yatalak hasta gibi de yatmadim. Hala ayni ozeni gosteriyorum. Cok fazla yormamaya calsiiyorum kendimi, zaten biraz yorulsam hemen belim agrimaya basliyorYaşım 32 test kaç gün sonra belli oluyor kızlar. Transferim dün oldu benim ne zaman belli olur. Birde transferden sonra kaç gün yattınız. Sürekli yattınızmı yada yatıyormusunuz.
sorma kaçcak diye cok korktumDikkat et kacirma :))))
sagol canimElos35 Bol sanslar canim
canim allah razı olsun sıkısıklık cok zordu sanki hale sıkısık gibiyim afedersin çok yanıyor wc deYok tatlım hiç bişey hissetmedim. İnan o sıkışıklık daha rahatsız ediciydi. Sen naptın canım atlattın mı transferi bebişine kavuştun mu?
ins canim rabbim hepimize annelik duygusunu yasatsinElos35 canım naptın inşallah sıkıntısız kavuştun bebeğine :) sımsıkı tutunsun inşallah minnoşun sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?