Transfere geri sayim

Gecmis olsun canim benim dikkat et kendine yorma cok fazla karanlik yerde uyumaya calis bana iyi gelir genelde

Yaşım 32 test kaç gün sonra belli oluyor kızlar. Transferim dün oldu benim ne zaman belli olur. Birde transferden sonra kaç gün yattınız. Sürekli yattınızmı yada yatıyormusunuz.

Gecmis olsun canim.dikkat et kendine cok.

Gecmis olsun canim benim dikkat et kendine yorma cok fazla karanlik yerde uyumaya calis bana iyi gelir genelde
Sagol canim benim dis iltihap tutmus galiba onun agrisi vuruyo kulagima parol ictim fayda etmedi alistim artk boyle yasamaya.26 ekim dimi seninde transfer.az kalmis ya heyecanlaniyorum valla

Yaşım 32 test kaç gün sonra belli oluyor kızlar. Transferim dün oldu benim ne zaman belli olur. Birde transferden sonra kaç gün yattınız. Sürekli yattınızmı yada yatıyormusunuz.
Tatlim benim 3. gun embriyosuydu ve 12. gun test yapmami istedi doktorum ama ben dayanamayip 11. gun yaptim. Transfer sonrasi 1 hafta rapor aldim ise gitmedim, evdeydim. Kendimi pek yormadan dikkat ederek gecirdim o bir haftayi. Ozellikle agir kaldirmadim, uzanmadim, gerinmedim, yemek disinda ev isi yapmadim, cok uzun ayakta durmadim. Ama yatalak hasta gibi de yatmadim. Hala ayni ozeni gosteriyorum. Cok fazla yormamaya calsiiyorum kendimi, zaten biraz yorulsam hemen belim agrimaya basliyor

Dikkat et kacirma :))))
sorma kaçcak diye cok korktum iki kere wcye gittim yarısıni bosalttim

sagol canim

Yok tatlım hiç bişey hissetmedim. İnan o sıkışıklık daha rahatsız ediciydi. Sen naptın canım atlattın mı transferi bebişine kavuştun mu?
canim allah razı olsun sıkısıklık cok zordu sanki hale sıkısık gibiyim afedersin çok yanıyor wc de evet kavustum bebislerime
Elos35 canım naptın inşallah sıkıntısız kavuştun bebeğine :) sımsıkı tutunsun inşallah minnoşun sana
ins canim rabbim hepimize annelik duygusunu yasatsin

Arkadaslarım hepiniz cok sagolun 2 tane 5.gun embriyosu kondu 3 kasımda test gunum rabbimden hayırlisini diliyorum artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…