Transfere geri sayim

Y Yesilelma90 canim benim cok gecmis olsun acil sifalar dilerim. İnsallah disinle ilgili bir sorun degildir de siradan bir bas agrisidir
Allah razi olsum canim ama.malesef dis cunku dolgusu dustu kirildi azcik bi dis kaldi icide bombos buarada sen nasilsin kusmalarin varmo benim ne aserme nw kusma hic bisi olmadi zorla kendimi aserdirmeye calisiyorum :)

Transferden sonra hatırladığın belirtiler varmı. Mesela bulantın ağrın vs varsa nasıl ağrın .Hamile kalan anneler azcık bilgiler verin. Benimde 3. Gün embriyosu. Daha çok gün var test yapmama ama böyle şeyleride merak ediyorum. Transfee sürecinizi detaylı bi şekilde anlatın ben keyif alıyorum okurken

O yanma ben de hala var canım sanırım kullanılan aletlerden kaynaklı. Neyse bebişlerimiz bizle olsun da bunlar güzel acılar tekrardan hayırlı olsun canım :)

Arkadaslarım hepiniz cok sagolun 2 tane 5.gun embriyosu kondu 3 kasımda test gunum rabbimden hayırlisini diliyorum artik
Hayırlı olsun bebeciklerimizin güzel haberlerini alalım inşallah. Bide nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi onuda yazalım ben çok merak ediyorum. Ben dünden beri yatıyorum wc yr kalkıyorum bide yemek yemeye onun dışında yiyeceğim şeyleri yanıma aldım boğazım durmuyor. Sigara kullanıyorum içmemek için sürekli bişiler yemeye başladım. 3 gün yatıyım diyorum sadece. Pazartesi işe başlıyacam daha yatamam artık.

Cok azaldi ama hala var cok korkuyorum oksururken kasildigim icin transfer sonrasi bebise zarar verirmi acaba ??
Geçmiş olsun. Hemen iyi olursun inşallah. Ama sıkma canımın Allahım o bebeği sana nasip ettiyse zaten ne olursa olsun o dünyaya gelir. Allahım bizler sevindirsin tez zamanda inşallah

Allah razi olsum canim ama.malesef dis cunku dolgusu dustu kirildi azcik bi dis kaldi icide bombos buarada sen nasilsin kusmalarin varmo benim ne aserme nw kusma hic bisi olmadi zorla kendimi aserdirmeye calisiyorum :)
Tatlim cok saol ben iyiyim walla uyku disinda bel agrisi var. Baska da bir sorunum yok. Mide bulantisi hic olmadi herhalde bu saatten sonra da olmaz, aserme icin erken diyorlar ama bilemiyorum. Yalniz soyle bisey var. Hamileligimin basindan beri surekli biber dolmasi yemek istiyorum ama aserme gibi ani sekilde gelmiyor, hic aklimdan gitmiyor. Kocam bikti her hafta dolma mi yiyecegiz diyor :) sanirim sansliyiz mide bulantisi konusunda.

Cok azaldi ama hala var cok korkuyorum oksururken kasildigim icin transfer sonrasi bebise zarar verirmi acaba ??
Allah korusun bebişe zarar vermez inş ama tedbirli olmak lazım son günler dikkat et kendne iyice.az kalmışsa 4 günde atlatabilirsn zencefil bala yüklen.bol bol ılık su iç geçer ozaman transfere kadar.

maşallah canım bendede ilk başlarda turşu krizi vardı geçti şimdi bulantı yok ayakta fazlakalınca bel ağrısı oluyor bide ani acıkma oluyo ellerim çenem titriyo.kaç gün iştahm yoktu 2 kilo verdim ama ıkı gundur açıldı iştahım.bide şu var çikolatadan nefret eder oldum hiç canım istemiyo anca yemek olsun bana.özellikle çorba.ayran çok içiyorum.yumurta dan soğudum.aa bide kasık bölgem rahim buyumesinden dolayı sanrım şişti.ayın 28inde giidicez biz sen benden önce duyucaksın kalp atışını:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…