- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.401
Yuppiiiii♡♡♡♡ ay sonra sana gun sayicaz transfer icin.oksurugun nasil peki gcti dimiEvet canim hic sorma 3gun kaldi 4.gun bebisle bulusma vakti :)
Hayirli olsun canim besinci gun embriyolarina cok guveniyorum doktorum oyle demisti bana ikiside tutsun ins yeni hamislerimizden biri sensin demekki insAllahArkadaslarım hepiniz cok sagolun 2 tane 5.gun embriyosu kondu 3 kasımda test gunum rabbimden hayırlisini diliyorum artik
Allah razi olsum canim ama.malesef dis cunku dolgusu dustu kirildi azcik bi dis kaldi icide bombos buarada sen nasilsin kusmalarin varmo benim ne aserme nw kusma hic bisi olmadi zorla kendimi aserdirmeye calisiyorum :)Y Yesilelma90 canim benim cok gecmis olsun acil sifalar dilerim. İnsallah disinle ilgili bir sorun degildir de siradan bir bas agrisidir
Transferden sonra hatırladığın belirtiler varmı. Mesela bulantın ağrın vs varsa nasıl ağrın .Hamile kalan anneler azcık bilgiler verin. Benimde 3. Gün embriyosu. Daha çok gün var test yapmama ama böyle şeyleride merak ediyorum. Transfee sürecinizi detaylı bi şekilde anlatın ben keyif alıyorum okurkenTatlim benim 3. gun embriyosuydu ve 12. gun test yapmami istedi doktorum ama ben dayanamayip 11. gun yaptim. Transfer sonrasi 1 hafta rapor aldim ise gitmedim, evdeydim. Kendimi pek yormadan dikkat ederek gecirdim o bir haftayi. Ozellikle agir kaldirmadim, uzanmadim, gerinmedim, yemek disinda ev isi yapmadim, cok uzun ayakta durmadim. Ama yatalak hasta gibi de yatmadim. Hala ayni ozeni gosteriyorum. Cok fazla yormamaya calsiiyorum kendimi, zaten biraz yorulsam hemen belim agrimaya basliyor
O yanma ben de hala var canım sanırım kullanılan aletlerden kaynaklı. Neyse bebişlerimiz bizle olsun da bunlar güzel acılarsorma kaçcak diye cok korktumiki kere wcye gittim yarısıni bosalttim
sagol canim
canim allah razı olsun sıkısıklık cok zordu sanki hale sıkısık gibiyim afedersin çok yanıyor wc deevet kavustum bebislerime
ins canim rabbim hepimize annelik duygusunu yasatsin
Hayırlı olsun bebeciklerimizin güzel haberlerini alalım inşallah. Bide nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi onuda yazalım ben çok merak ediyorum. Ben dünden beri yatıyorum wc yr kalkıyorum bide yemek yemeye onun dışında yiyeceğim şeyleri yanıma aldım boğazım durmuyor. Sigara kullanıyorum içmemek için sürekli bişiler yemeye başladım. 3 gün yatıyım diyorum sadece. Pazartesi işe başlıyacam daha yatamam artık.Arkadaslarım hepiniz cok sagolun 2 tane 5.gun embriyosu kondu 3 kasımda test gunum rabbimden hayırlisini diliyorum artik
Oh oh insallah positive gorucez testte :)Arkadaslarım hepiniz cok sagolun 2 tane 5.gun embriyosu kondu 3 kasımda test gunum rabbimden hayırlisini diliyorum artik
Cok azaldi ama hala varYuppiiiii♡♡♡♡ ay sonra sana gun sayicaz transfer icin.oksurugun nasil peki gcti dimi
Geçmiş olsun. Hemen iyi olursun inşallah. Ama sıkma canımın Allahım o bebeği sana nasip ettiyse zaten ne olursa olsun o dünyaya gelir. Allahım bizler sevindirsin tez zamanda inşallahCok azaldi ama hala varcok korkuyorum oksururken kasildigim icin transfer sonrasi bebise zarar verirmi acaba ??
Tatlim cok saol ben iyiyim walla uyku disinda bel agrisi var. Baska da bir sorunum yok. Mide bulantisi hic olmadi herhalde bu saatten sonra da olmaz, aserme icin erken diyorlar ama bilemiyorum. Yalniz soyle bisey var. Hamileligimin basindan beri surekli biber dolmasi yemek istiyorum ama aserme gibi ani sekilde gelmiyor, hic aklimdan gitmiyor. Kocam bikti her hafta dolma mi yiyecegiz diyor :) sanirim sansliyiz mide bulantisi konusunda.Allah razi olsum canim ama.malesef dis cunku dolgusu dustu kirildi azcik bi dis kaldi icide bombos buarada sen nasilsin kusmalarin varmo benim ne aserme nw kusma hic bisi olmadi zorla kendimi aserdirmeye calisiyorum :)
Evet canim cok oksurmemen gerekecekCok azaldi ama hala varcok korkuyorum oksururken kasildigim icin transfer sonrasi bebise zarar verirmi acaba ??
Amin canim cok saol :)Geçmiş olsun. Hemen iyi olursun inşallah. Ama sıkma canımın Allahım o bebeği sana nasip ettiyse zaten ne olursa olsun o dünyaya gelir. Allahım bizler sevindirsin tez zamanda inşallah
Gunduz hic yok ama gece sadece 1-2kere kriz seklinde oluyo napcagimi bilmiyorumEvet canim cok oksurmemen gerekecek
Masallah canim benim :) darisi basimizaHanımlar 12. Gün sonucum : 408.66 ...ben çok mutluyum çok elhamdulillah. ...
Hanımlar 12. Gün sonucum : 408.66 ...ben çok mutluyum çok elhamdulillah. ...
Allah korusun bebişe zarar vermez inş ama tedbirli olmak lazım son günler dikkat et kendne iyice.az kalmışsa 4 günde atlatabilirsn zencefil bala yüklen.bol bol ılık su iç geçer ozaman transfere kadar.Cok azaldi ama hala varcok korkuyorum oksururken kasildigim icin transfer sonrasi bebise zarar verirmi acaba ??
Insallah canimAllah korusun bebişe zarar vermez inş ama tedbirli olmak lazım son günler dikkat et kendne iyice.az kalmışsa 4 günde atlatabilirsn zencefil bala yüklen.bol bol ılık su iç geçer ozaman transfere kadar.
Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin darısı başımızaHanımlar 12. Gün sonucum : 408.66 ...ben çok mutluyum çok elhamdulillah. ...
maşallah canım bendede ilk başlarda turşu krizi vardı geçti şimdi bulantı yok ayakta fazlakalınca bel ağrısı oluyor bide ani acıkma oluyo ellerim çenem titriyo.kaç gün iştahm yoktu 2 kilo verdim ama ıkı gundur açıldı iştahım.bide şu var çikolatadan nefret eder oldum hiç canım istemiyo anca yemek olsun bana.özellikle çorba.ayran çok içiyorum.yumurta dan soğudum.aa bide kasık bölgem rahim buyumesinden dolayı sanrım şişti.ayın 28inde giidicez biz sen benden önce duyucaksın kalp atışını:)Tatlim cok saol ben iyiyim walla uyku disinda bel agrisi var. Baska da bir sorunum yok. Mide bulantisi hic olmadi herhalde bu saatten sonra da olmaz, aserme icin erken diyorlar ama bilemiyorum. Yalniz soyle bisey var. Hamileligimin basindan beri surekli biber dolmasi yemek istiyorum ama aserme gibi ani sekilde gelmiyor, hic aklimdan gitmiyor. Kocam bikti her hafta dolma mi yiyecegiz diyor :) sanirim sansliyiz mide bulantisi konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?