Transfere geri sayim

Selam kızlar benim salı oldu transferim bu güne kadar karnımda karıncalanma dışnda hiç birşey hissetmemştim. Ama bugün sol kasıgımda batma hafif baş dönmesi oldu umutlanmak istiyorum. Ama adetimden önce ter kokum bana kötü gelirdi, o da var. Off olur inşallah.

Sikma canini en ufak seyde umitlenme ayni zamanda da umitsizlige kapilma hemen dua et sadece ve konus beneginle ona onu nrkadar cok sevdigini anlat :)

Hayirli olsun canim besinci gun embriyolarina cok guveniyorum doktorum oyle demisti bana ikiside tutsun ins yeni hamislerimizden biri sensin demekki insAllah
canım cok sagol ağzından bal damlıyor sende saglikla kucagina al bebisini
O yanma ben de hala var canım sanırım kullanılan aletlerden kaynaklı. Neyse bebişlerimiz bizle olsun da bunlar güzel acılar tekrardan hayırlı olsun canım :)
aletlerdendir ins ya sinir oldum rabbim emeklerimizi bosa cıkarmasın ami nn

Sagol canim seninde hayırli olsun bende yatıyorum esim sürekli saga sola dönmeden yat deyip beni sinir ediyo bende sigara konusunda ne yapcam bilmiyorum dr azalta azalta bırakırsın dedi aklıma getirmemeye calışıyorum
Oh oh insallah positive gorucez testte :)
ins canim burda hamiş olmayan kalmasin sıradaki transfer senin galiba sendende güzel haberler alıcaz

Hanımlar 12. Gün sonucum : 408.66 ... ben çok mutluyum çok elhamdulillah. ...

Canım olumlu düşun olur mu belirti hic arama benim ilk transferde hic belirti yoktu testte pozitif çıkmışti

Benim telefon kafayı yedi aynı msj atıp atıp duruyor...herneyse hanımlar ıyı dıleklerınız için hepinize ayrı ayrıtesekkur ederımcanlarım...

Bi
Evet Can'ım 3.emriyo koyulmuştu valla bılmıyom Can'ım olur mu benım ıkız erkek kardeşlerimde var olabılır mı ? Ne zaman gitsem ki
Bi hafta sonra kese icin cagiriyolar canim olurmu olur ins olmustur ama tuttu ya biri ikisi farketmez Rabbim emeklerini bosa goturmedi sukur keseyi gorunce haber et:)

Bi

Bi hafta sonra kese icin cagiriyolar canim olurmu olur ins olmustur ama tuttu ya biri ikisi farketmez Rabbim emeklerini bosa goturmedi sukur keseyi gorunce haber et:)
Canim simdi transfer gununden 2hafta sonra tedti yapiosun yani 12-14gun iste 2haftaya denk geliyo kan testi yapildiktan sonra nezaman kese gormeye ve nezaman kalp atislarina gidiyoruz :) allah soyletti gidiyorsunuz yani :)

Canim simdi transfer gununden 2hafta sonra tedti yapiosun yani 12-14gun iste 2haftaya denk geliyo kan testi yapildiktan sonra nezaman kese gormeye ve nezaman kalp atislarina gidiyoruz :) allah soyletti gidiyorsunuz yani :)
Tatlim transfer gununden 12 gun sonra test, bir hafta sonra kese, ondan 1 hafta sonra da kalp atiis ocin gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…