- 9 Ağustos 2015
- 101
- 90
- 98
- 35
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.421
ya senn ikiz gbi gelio bana 3 embriyo transfer edilmis ya kese görmeye ne zaman gidicenHanımlar 12. Gün sonucum : 408.66 ...ben çok mutluyum çok elhamdulillah. ...
Bunu okumustum ama itibar etmedim gercekten kesiyomu oksurugusananesanane cAnım gece yatmadan önce ayağının altına vikisy sursene iyi gelir öksürüğe
Sikma canini en ufak seyde umitlenme ayni zamanda da umitsizlige kapilma hemen dua et sadece ve konus beneginle ona onu nrkadar cok sevdigini anlat :)Selam kızlar benim salı oldu transferim bu güne kadar karnımda karıncalanma dışnda hiç birşey hissetmemştim. Ama bugün sol kasıgımda batma hafif baş dönmesi oldu umutlanmak istiyorum. Ama adetimden önce ter kokum bana kötü gelirdi, o da var. Off olur inşallah.
canım cok sagol ağzından bal damlıyor sende saglikla kucagina al bebisiniHayirli olsun canim besinci gun embriyolarina cok guveniyorum doktorum oyle demisti bana ikiside tutsun ins yeni hamislerimizden biri sensin demekki insAllah
aletlerdendir ins ya sinir oldumO yanma ben de hala var canım sanırım kullanılan aletlerden kaynaklı. Neyse bebişlerimiz bizle olsun da bunlar güzel acılartekrardan hayırlı olsun canım :)
Sagol canim seninde hayırli olsun bende yatıyorum esim sürekli saga sola dönmeden yat deyip beni sinir ediyoHayırlı olsun bebeciklerimizin güzel haberlerini alalım inşallah. Bide nasıl geçiriyorsunuz günlerinizi onuda yazalım ben çok merak ediyorum. Ben dünden beri yatıyorum wc yr kalkıyorum bide yemek yemeye onun dışında yiyeceğim şeyleri yanıma aldım boğazım durmuyor. Sigara kullanıyorum içmemek için sürekli bişiler yemeye başladım. 3 gün yatıyım diyorum sadece. Pazartesi işe başlıyacam daha yatamam artık.
ins canim burda hamiş olmayan kalmasinOh oh insallah positive gorucez testte :)
Hanımlar 12. Gün sonucum : 408.66 ...ben çok mutluyum çok elhamdulillah. ...
Beni biliyorsun zaten transfer gunu. İle oksuriyordum. Benim de transfer sonrasi biraz oksurugum oldu. Ama dikkat et demisti doktorum daGunduz hic yok ama gece sadece 1-2kere kriz seklinde oluyo napcagimi bilmiyorum
Canım olumlu düşun olur mu belirti hic arama benim ilk transferde hic belirti yoktu testte pozitif çıkmıştiSelam kızlar benim salı oldu transferim bu güne kadar karnımda karıncalanma dışnda hiç birşey hissetmemştim. Ama bugün sol kasıgımda batma hafif baş dönmesi oldu umutlanmak istiyorum. Ama adetimden önce ter kokum bana kötü gelirdi, o da var. Off olur inşallah.
MaşallahHanımlar 12. Gün sonucum : 408.66 ...ben çok mutluyum çok elhamdulillah. ...
ya senn ikiz gbi gelio bana 3 embriyo transfer edilmis ya kese görmeye ne zaman gidicen
ya senn ikiz gbi gelio bana 3 embriyo transfer edilmis ya kese görmeye ne zaman gidicen
Bi hafta sonra kese icin cagiriyolar canim olurmu olur ins olmustur ama tuttu ya biri ikisi farketmez Rabbim emeklerini bosa goturmedi sukur keseyi gorunce haber et:)Evet Can'ım 3.emriyo koyulmuştu valla bılmıyom Can'ım olur mu benım ıkız erkek kardeşlerimde var olabılır mı ? Ne zaman gitsem ki
Canim simdi transfer gununden 2hafta sonra tedti yapiosun yani 12-14gun iste 2haftaya denk geliyo kan testi yapildiktan sonra nezaman kese gormeye ve nezaman kalp atislarina gidiyoruz :) allah soyletti gidiyorsunuz yani :)Bi
Bi hafta sonra kese icin cagiriyolar canim olurmu olur ins olmustur ama tuttu ya biri ikisi farketmez Rabbim emeklerini bosa goturmedi sukur keseyi gorunce haber et:)
Ayyy çok güzel bir haber canımHanımlar 12. Gün sonucum : 408.66 ...ben çok mutluyum çok elhamdulillah. ...
Tatlim transfer gununden 12 gun sonra test, bir hafta sonra kese, ondan 1 hafta sonra da kalp atiis ocin gidiyorCanim simdi transfer gununden 2hafta sonra tedti yapiosun yani 12-14gun iste 2haftaya denk geliyo kan testi yapildiktan sonra nezaman kese gormeye ve nezaman kalp atislarina gidiyoruz :) allah soyletti gidiyorsunuz yani :)
Harikaymis :)Tatlim transfer gununden 12 gun sonra test, bir hafta sonra kese, ondan 1 hafta sonra da kalp atiis ocin gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?