- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.441
Ben o igneyi kullanmadim ama igneler maalesef siskinlik yapiyor tatlimHerkese iyi akşamlar. Deneyimli arkadaşlara bir sorum var. Daha iğnenin üçüncü günündeyim ama karnımda bir şişkinlik hissi var. Sizde de bu kadar erken başlamış mıydı? Gonal F kullanıyorum
Canim yalniz benim doktorum hemen dinletmedi ekranda kalbi attigi gorundu zaten minik bi nokta pit pit ediyodu neden dinletmedi dersen doktorum soyle dedi bebek henuz ufak ozaman 7 haftaliktik kalp dinlemek icin bi ısı veriliyomus ve bu bi ihtimalde olsa bebegin kalbine zarar verebiliyo dedi tup bebek oldugu icin cok tedbirli oyuzden 9 haftalikken dinleticekCanim simdi transfer gununden 2hafta sonra tedti yapiosun yani 12-14gun iste 2haftaya denk geliyo kan testi yapildiktan sonra nezaman kese gormeye ve nezaman kalp atislarina gidiyoruz :) allah soyletti gidiyorsunuz yani :)
Maşallah canım :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Hamilelik takvimi ekle de sayfa şenlensin :)Hanımlar 12. Gün sonucum : 408.66 ...ben çok mutluyum çok elhamdulillah. ...
Anladım canım ama daha çok erkenden başladı gibi geldi bana. Bir de 12. gün test yapılıyor ya transfer günü de dahil mi bu 12 güne ?Ben o igneyi kullanmadim ama igneler maalesef siskinlik yapiyor tatlim
Soyleki bana doktorum 12 gun sonra test yap dedi. Sonra internette transfer sonrasi embriyonun gelisim asamali diye bir tablo buldum ki bulursam sizinle de paylasirim, ondaki gunleri takip ettigimde transferin ertesi gununu birinci gun olarak aldigini farkettimAnladım canım ama daha çok erkenden başladı gibi geldi bana. Bir de 12. gün test yapılıyor ya transfer günü de dahil mi bu 12 güne ?
Evet ben de transfer gününün sayılmadığını duydum. Neredeyse üç yıl bitiyor canım. Artık sabrım kalmadı, o yüzden soruyorum :)Soyleki bana doktorum 12 gun sonra test yap dedi. Sonra internette transfer sonrasi embriyonun gelisim asamali diye bir tablo buldum ki bulursam sizinle de paylasirim, ondaki gunleri takip ettigimde transferin ertesi gununu birinci gun olarak aldigini farkettim
Pardon yanlis hatirliyormusum transfer 1. Gun sayiliyormus:)Anladım canım ama daha çok erkenden başladı gibi geldi bana. Bir de 12. gün test yapılıyor ya transfer günü de dahil mi bu 12 güne ?
Iyi bari :) yani 11gun sonra test olmus oluyo :)Pardon yanlis hatirliyormusum transfer 1. Gun sayiliyormus:)
Amiiin canim
Canim ben menopuru kullanmistimKızlar suprız bır şekilde bugun bende tedavıye başladm, ama bu sefer cok farklı, uc tane ıgne kullanıyorum gonal f, menopur ve genotropın, kullanan var mı bunları aranızdan
Evet beta hcg 8. gun itibariyle salgilanmaya basliyormus. Ama tabii degerin yukselmesi de zaman aliyordur. Mesela benim 10. gun test yaptirdigimda 107 cikmisti.Ortalama 8.gunden itibaren hsg yukseliyomus vicutta ozaman ogunden sonra test sonuc verebilir ama tabi garanti degildir galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?