Transfere geri sayim

Ben 10.gün sanırım 223 tü canım ... ben simdi cuma günü dr gitsem olur mu bebeim

@Gurbetkusu45 : hamile
Curcumania : hamile yaş:37
hazellesare : hamile Yaş:34

Bebekimsin :sonuc bekliyor
@Emelcixx : sonuc bekliyor yas:27
sncsnc : sonuc bekliyor
E Ececim :sonuc bekliyor
S sedoshhh123 :sonuc bekliyor
ADASU84 : sonuc bekliyoryaş:32
Elos35 :sonuc bekliyor
Alwin48 :23 ekim transfer yaş:26
sananesanane :26ekim transfer yaş:28
BirAsilAnnesi : tedavi aşamasında
M meydanaz :tedavi asamasında
A Aveline : tedavi asamasında yaş:34
S seryu :tedavi asamasında yaş :30
@nisandeniz :tedavi asamasında yaş:30

Bir kaç tane yaş daha ekledim ama diğer arkadaşlarda yasaları eksiklik olmazdı .. belki yazdılar arada ben görmedim canlarım. .

Son düzenleme:
Doktorun seni cagirmadi mi kuzum? Bana kendi demisti su gun gel keseyi gorelim diye
Canım benim dr. Kıbrıs'ta burda ise benim dr mustafa bahceci .Ama ben biraz daha az yogun bir dr .. hamileligimi geçirmek istiyorum canım ne yapsam ?

Çok güzel olmuş eline sağlık canımm. Yaşım 29 benimde. Bilgisayar teknikeriyim.

Bugün 3. Gün hiç ağrım filan yok transfer günü grip oldum felaket hastayım doktor bsey olmaz dedi griple ilgisi olmaz dedi ama ne bilim korktum sonucta gripte vucut direnci düşüyor siz ne dıosunuz yarın 4. Gün pazartesi işe gitmeden sağlıkocagında baktırsammı 5. Gün oluo çıkmaz ama dimiKorkuom olmıycak die kendimi her iki durumada hazırladım ama işte...

Selan hosgeldin, bana sorarsan testi zamanindan once yaptirma yaptirirsan ve negatif cikarsa yani erken test yaptirdigin icin degerlerin yuksek cikmazsa cok uzulirsun

Tablo ile ilgili test tarihi olabilir canım aslında bilmem hanımlar ne der ? Bende psikologum hanımlar ama 3 yıldır evdeyim artık .. canlarım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…