- 28 Ocak 2015
- 251
- 204
- 23
- 46
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.461
Ben 10.gün sanırım 223 tü canım ... ben simdi cuma günü dr gitsem olur mu bebeimEvet beta hcg 8. gun itibariyle salgilanmaya basliyormus. Ama tabii degerin yukselmesi de zaman aliyordur. Mesela benim 10. gun test yaptirdigimda 107 cikmisti.hazellesare nin ayni gun degeri cok daha yuksekti. O yuzden garanti olsun diye 12. gunu bekliyorlar
Bilmem arkadaslara soralım tatlım bu arada kimler ev hanımı kimler çalışıyor hanımlar ?Yahazellesare tablo ile ilgili bir fikir daha geldi aklima sonuc bekleyen arkadaslarin yanina ne zaman test yapacaklarini da yazsak nasil olur?
Doktorun seni cagirmadi mi kuzum? Bana kendi demisti su gun gel keseyi gorelim diyeBen 10.gün sanırım 223 tü canım ... ben simdi cuma günü dr gitsem olur mu bebeim
Ben calisiyorumBilmem arkadaslara soralım tatlım bu arada kimler ev hanımı kimler çalışıyor hanımlar ?
Ben öğretmenim canım.Bu yıl tüp bebek yapacağım için çok az sınıf aldım. Haftada üç gün çalışıyorum :)Bilmem arkadaslara soralım tatlım bu arada kimler ev hanımı kimler çalışıyor hanımlar ?
Canım benim dr. Kıbrıs'ta burda ise benim dr mustafa bahceci .Ama ben biraz daha az yogun bir dr .. hamileligimi geçirmek istiyorum canım ne yapsam ?Doktorun seni cagirmadi mi kuzum? Bana kendi demisti su gun gel keseyi gorelim diye
Çok güzel olmuş eline sağlık canımm. Yaşım 29 benimde. Bilgisayar teknikeriyim.@Gurbetkusu45 : hamile
Curcumania : hamile yaş:37
hazellesare : hamile Yaş:34
Bebekimsin :sonuc bekliyor
@Emelcixx : sonuc bekliyoryas:27
sncsnc : sonuc bekliyor
E Ececim :sonuc bekliyor
S sedoshhh123 :sonuc bekliyor
ADASU84 : sonuc bekliyor yaş:32
Elos35 :sonuc bekliyor
Alwin48 :23 ekim transfer yaş:26
sananesanane :26ekim transfer yaş:28
BirAsilAnnesi : tedavi aşamasında
M meydanaz :tedavi asamasında
A Aveline : tedavi asamasındayaş:34
S seryu :tedavi asamasındayaş :30
@nisandeniz :tedavi asamasındayaş:30
Bir kaç tane yaş daha ekledim ama diğer arkadaşlarda yasaları eksiklik olmazdı .. belki yazdılar arada ben görmedim canlarım. .
İnşallah pozitif sonuç alırsınız :)Benimde transfer yapıldı cuma günü sonucu öğrencem ims sıkı sıkı tutunur banada hamile kalabilirim
Aaa bilmiyordum kibrista oldugunu o zaman sana doktor bulmamiz lazim. Hangi ildesin, nerelerde oturuyorsunCanım benim dr. Kıbrıs'ta burda ise benim dr mustafa bahceci .Ama ben biraz daha az yogun bir dr .. hamileligimi geçirmek istiyorum canım ne yapsam ?
Hayirli olsun canim umarim positive sonuc alirsin :)Benimde transfer yapıldı cuma günü sonucu öğrencem ims sıkı sıkı tutunur banada hamile kalabilirim
Hayirli olsun. Hosgeldin.Benimde transfer yapıldı cuma günü sonucu öğrencem ims sıkı sıkı tutunur banada hamile kalabilirim
Selan hosgeldin, bana sorarsan testi zamanindan once yaptirma yaptirirsan ve negatif cikarsa yani erken test yaptirdigin icin degerlerin yuksek cikmazsa cok uzulirsunBugün 3. Gün hiç ağrım filan yok transfer günü grip oldum felaket hastayım doktor bsey olmaz dedi griple ilgisi olmaz dedi ama ne bilim korktum sonucta gripte vucut direnci düşüyor siz ne dıosunuz yarın 4. Gün pazartesi işe gitmeden sağlıkocagında baktırsammı 5. Gün oluo çıkmaz ama dimiKorkuom olmıycak die kendimi her iki durumada hazırladım ama işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?