- 24 Şubat 2016
- 326
- 329
- 103
- 43
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.481
canım merhaba hosgeldin hayırlısı olsun bakalım insallahBenimde transfer yapıldı cuma günü sonucu öğrencem ims sıkı sıkı tutunur banada hamile kalabilirim
Bugün 3. Gün hiç ağrım filan yok transfer günü grip oldum felaket hastayım doktor bsey olmaz dedi griple ilgisi olmaz dedi ama ne bilim korktum sonucta gripte vucut direnci düşüyor siz ne dıosunuz yarın 4. Gün pazartesi işe gitmeden sağlıkocagında baktırsammı 5. Gün oluo çıkmaz ama dimiKorkuom olmıycak die kendimi her iki durumada hazırladım ama işte...
Yaş 35 çalışıyorum, test tarihim 28 ekim@Gurbetkusu45 : hamile
Curcumania : hamile yaş:37
hazellesare : hamile Yaş:34
Bebekimsin :sonuc bekliyor
EmlHll : sonuc bekliyor
sncsnc : sonuc bekliyor
E Ececim :sonuc bekliyor
S sedoshhh123 :sonuc bekliyor
ADASU84 : sonuc bekliyor
Elos35 :sonuc bekliyor
Alwin48 :23 ekim transfer yaş:26
sananesanane :26ekim transfer yaş:28
BirAsilAnnesi : tedavi aşamasında
M meydanaz :tedavi asamasında
A Aveline : tedavi asamasındayaş:34
S seryu :tedavi asamasında
@nisandeniz :tedavi asamasındayaş:30
Aaa bilmiyordum kibrista oldugunu o zaman sana doktor bulmamiz lazim. Hangi ildesin, nerelerde oturuyorsun
Çoğumuz sonuç bekliyoruz inş hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inş bebelerimiz olur@Gurbetkusu45 : hamile
Curcumania : hamile yaş:37
hazellesare : hamile Yaş:34
Bebekimsin :sonuc bekliyor
EmlHll : sonuc bekliyor yas:27
sncsnc : sonuc bekliyor yaş:29
E Ececim :sonuc bekliyoryaş:35
S sedoshhh123 :sonuc bekliyor
ADASU84 : sonuc bekliyor yaş:32
Elos35 :sonuc bekliyor
Alwin48 :23 ekim transfer yaş:26
sananesanane :26ekim transfer yaş:28
BirAsilAnnesi : tedavi aşamasında
M meydanaz :tedavi asamasında
A Aveline : tedavi asamasındayaş:34
S seryu :tedavi asamasındayaş :30
@nisandeniz :tedavi asamasındayaş:30
Ben de Türkçe öğretmeniyim canım. İğnenin 3. günündeyim :) Güzel haberini paylaşırız inşallah :)Canım ben de çalışıyorum ingilizce öğretmeniyim :) 1Kasım test tarihim
Ayyy inşallah canım ya Rabbim hepimizin emeklerininin karşılığını versin inşallahBen de Türkçe öğretmeniyim canım. İğnenin 3. günündeyim :) Güzel haberini paylaşırız inşallah :)
Herzaman yanindayiz hic merak etme. Rabbim hayirlisiyla hamile kalma i nasip eder insallahBen Amerikada yasiyorum aslinda . tedavi icin turkiyedeyim. Ailemin yanina geldim. Calisiyordum universitede ayrildim. Esim Amerikada maalesef Ben uzun suredir burdayim arada gidip geldim bir kac ayligina. Sonra devam ettim. tedavim biraz uzun oldu Benim Rezerv azligindan dolayi yumurta toplama uzun surdu. Esim de Amerikada calistigi icin ayrilamiyor maalesef transferde de yalniz olucam. Bu yuzden arkadaslar desteginize cok ihtiyacim olucak. Mutercim tercumanim arada serbest calisiyorum. Su siralar hicbirsey yapmiyorum tamamen tedaviye odaklandim.
Cok saolun zaten sizin mesajlarinizla hergun guzel vakit geciyor yeni seyler de ogreniyoruz birbirimizden.kafamizdaki sorular azaliyor biraz olsun rahatliyor Insan.stresim azaldi biraz olsun, buraya katildigimdan beri iyiki tanistim sizlerle. Insallah hepimize nasip etsin Allahim hamile kalmayi.Herzaman yanindayiz hic merak etme. Rabbim hayirlisiyla hamile kalma i nasip eder insallah
Hic biseyin seni uzmesine izin verme biz burdayiz canin nezaman isterse yaz canim :)Ben Amerikada yasiyorum aslinda . tedavi icin turkiyedeyim. Ailemin yanina geldim. Calisiyordum universitede ayrildim. Esim Amerikada maalesef Ben uzun suredir burdayim arada gidip geldim bir kac ayligina. Sonra devam ettim. tedavim biraz uzun oldu Benim Rezerv azligindan dolayi yumurta toplama uzun surdu. Esim de Amerikada calistigi icin ayrilamiyor maalesef transferde de yalniz olucam. Bu yuzden arkadaslar desteginize cok ihtiyacim olucak. Mutercim tercumanim arada serbest calisiyorum. Su siralar hicbirsey yapmiyorum tamamen tedaviye odaklandim.
İnşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun canımBen Amerikada yasiyorum aslinda . tedavi icin turkiyedeyim. Ailemin yanina geldim. Calisiyordum universitede ayrildim. Esim Amerikada maalesef Ben uzun suredir burdayim arada gidip geldim bir kac ayligina. Sonra devam ettim. tedavim biraz uzun oldu Benim Rezerv azligindan dolayi yumurta toplama uzun surdu. Esim de Amerikada calistigi icin ayrilamiyor maalesef transferde de yalniz olucam. Bu yuzden arkadaslar desteginize cok ihtiyacim olucak. Mutercim tercumanim arada serbest calisiyorum. Su siralar hicbirsey yapmiyorum tamamen tedaviye odaklandim.
Canım sen hangi iğneyi kullanıyorsun?Kizlar ya hamileligi igrendikten sonrada igne yapmaya devam ediyormuyuz bacaklarim sizliyo artik karnim agriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?