Transfere geri sayim

Sakın ilaç kullanma bence arkadaş bol C vitamin ve sıvı al geçiştir. Hiç belli olmaz çünkü çok yoğun ilaç alıyoruz belki bir ilaçla etkileşim yapar belli mi olur .... Hayırlısı olsun bakalım Can'ım

Yaş 35 çalışıyorum, test tarihim 28 ekim

@Gurbetkusu45 : hamile
Curcumania : hamile yaş:37
hazellesare : hamile Yaş:34

Bebekimsin :sonuc bekliyor
EmlHll : sonuc bekliyor yas:27
sncsnc : sonuc bekliyoryaş:29
E Ececim :sonuc bekliyor yaş:35
S sedoshhh123 :sonuc bekliyor
ADASU84 : sonuc bekliyoryaş:32
Elos35 :sonuc bekliyor yaş:28
Alwin48 :23 ekim transfer yaş:26
sananesanane :26ekim transfer yaş:28
BirAsilAnnesi : tedavi aşamasında
M meydanaz :tedavi asamasında
A Aveline : tedavi asamasında yaş:34
S seryu :tedavi asamasında yaş :30
@nisandeniz :tedavi asamasında yaş:30

Çoğumuz sonuç bekliyoruz inş hepimiz hayırlı sonuçlar alırız inş bebelerimiz olur

Ben de Türkçe öğretmeniyim canım. İğnenin 3. günündeyim :) Güzel haberini paylaşırız inşallah :)
Ayyy inşallah canım ya Rabbim hepimizin emeklerininin karşılığını versin inşallah hep duâ ettim transfer olurken gruptaki herkese. Tek tek isim aklıma gelmedi ama genel anlamda ettim :) çok heycanlıı bi süreç Rabbim sana da nasip etsin bebişini almayı

Ben Amerikada yasiyorum aslinda . tedavi icin turkiyedeyim. Ailemin yanina geldim. Calisiyordum universitede ayrildim. Esim Amerikada maalesef Ben uzun suredir burdayim arada gidip geldim bir kac ayligina. Sonra devam ettim. tedavim biraz uzun oldu Benim Rezerv azligindan dolayi yumurta toplama uzun surdu. Esim de Amerikada calistigi icin ayrilamiyor maalesef transferde de yalniz olucam. Bu yuzden arkadaslar desteginize cok ihtiyacim olucak. Mutercim tercumanim arada serbest calisiyorum. Su siralar hicbirsey yapmiyorum tamamen tedaviye odaklandim.

Herzaman yanindayiz hic merak etme. Rabbim hayirlisiyla hamile kalma i nasip eder insallah

Herzaman yanindayiz hic merak etme. Rabbim hayirlisiyla hamile kalma i nasip eder insallah
Cok saolun zaten sizin mesajlarinizla hergun guzel vakit geciyor yeni seyler de ogreniyoruz birbirimizden.kafamizdaki sorular azaliyor biraz olsun rahatliyor Insan.stresim azaldi biraz olsun, buraya katildigimdan beri iyiki tanistim sizlerle. Insallah hepimize nasip etsin Allahim hamile kalmayi.

Hic biseyin seni uzmesine izin verme biz burdayiz canin nezaman isterse yaz canim :)

Kizlar ya hamileligi igrendikten sonrada igne yapmaya devam ediyormuyuz bacaklarim sizliyo artik karnim agriyo

İnşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun canım burdaki içtenliği başka yerde bulamıyorsun çünkü herkes karşısındakinin derdini en içten bi şekilde hissedebiliyor :) Rabbim inşallah hepimizin emeklerininin karşılığını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…