- 12 Ağustos 2016
- 1.937
- 2.782
- 63
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.501
Benimde yasim 25 henuz okuyorum:)Tablo ile ilgili test tarihi olabilir canım aslında bilmem hanımlar ne der ? Bende psikologum hanımlar ama 3 yıldır evdeyim artık .. canlarım ...
Bwn kan sulandirici yapiyorum halen hibor 3500 gobegimde yer kalmadi bacagimdan vuruluyorum artikKizlar ya hamileligi igrendikten sonrada igne yapmaya devam ediyormuyuz bacaklarim sizliyo artik karnim agriyo
Lubion die bisey progesteron iceriyormusCanım sen hangi iğneyi kullanıyorsun?
Ben kan sulandiriciya ptesi baslicam canim cok canim aciyo artik ya ;( ama az kaldi dayan diyom kendi kenxime :)Bwn kan sulandirici yapiyorum halen hibor 3500 gobegimde yer kalmadi bacagimdan vuruluyorum artik
Aaaa ozur dilerim canim nasil olur hemen hallediorum :) kusura bakma litfenAcaba benı nıe yazmadınız sonuç beklıyor kısmına
Ay kuzum ben yumurta toplandiktan sonra hic igne yapmadim. Seninki dondurulmustu o yuzden farkli olabilirKizlar ya hamileligi igrendikten sonrada igne yapmaya devam ediyormuyuz bacaklarim sizliyo artik karnim agriyo
Hibormu kullanicaksin sende sana tavsiyem doktoruna sor bacagina izin verirse ilk bacaktan yap gobek daha cok aciyo ben kendim yapiyorum ignemi canin ya bide kafam cok karisik tup bebek yaptirdigim hastane kan sulandiriciyi gebelik boyunca kullanicaksin dedi kan pihtilasma testi yapmadilar ama tedbir olarak ordan ayrildm baska hastaneye gectim burdaki doktorda 12. Haftada keselim igneyi dedi ama eger zarari yoksa hep kullanicam ben korkarim birakirsamKizlar bu arada igneleri hastanedemi yaptiriyorsunuz hergun burda bana ogrettiler kendi kendime yapiyorum sizde kendinizmi yapiyorsunuz yoksa hemsireyemi gidiyorsunuz
Ya canim ben londrada yaptiriyorum burda yasiyorum zaten banada tum ilaclari eger olursa 12.haftada bitirceklerini soylediler iyice arastir bence canimHibormu kullanicaksin sende sana tavsiyem doktoruna sor bacagina izin verirse ilk bacaktan yap gobek daha cok aciyo ben kendim yapiyorum ignemi canin ya bide kafam cok karisik tup bebek yaptirdigim hastane kan sulandiriciyi gebelik boyunca kullanicaksin dedi kan pihtilasma testi yapmadilar ama tedbir olarak ordan ayrildm baska hastaneye gectim burdaki doktorda 12. Haftada keselim igneyi dedi ama eger zarari yoksa hep kullanicam ben korkarim birakirsam
Progesteron un jelini iste domtorundan tatlim. Ben en son gittigimde ben bu jeli yapmaktan cok sıkıldım dedigimde ignesini verelim demislerdi hemen atlamistim olur diye ama cok aci verdigini anlattiklarinda hemen vaz gectim. Bir konus doktorunlaLubion die bisey progesteron iceriyormus
Yok yok deli olma kiyamam :) nie istemeyek bak bende yeni ignemi yaptim her yanim sizliyo bende naz yaparim :)İstemıosanız çıkım Duygusalım bakın
Olabilir bana progeteronum hem fitili hemde ignesi var bide biraz katidir zor gidiyo ilacProgesteron un jelini iste domtorundan tatlim. Ben en son gittigimde ben bu jeli yapmaktan cok sıkıldım dedigimde ignesini verelim demislerdi hemen atlamistim olur diye ama cok aci verdigini anlattiklarinda hemen vaz gectim. Bir konus doktorunla
Olabilir ama cildiricigim artik yiter :)))Ay kuzum ben yumurta toplandiktan sonra hic igne yapmadim. Seninki dondurulmustu o yuzden farkli olabilir
Kan sulandiriciyi neden kullandiginizi biliyor musunuz kizlar? Ben neden kullanmiyorum doye merak ettim deHibormu kullanicaksin sende sana tavsiyem doktoruna sor bacagina izin verirse ilk bacaktan yap gobek daha cok aciyo ben kendim yapiyorum ignemi canin ya bide kafam cok karisik tup bebek yaptirdigim hastane kan sulandiriciyi gebelik boyunca kullanicaksin dedi kan pihtilasma testi yapmadilar ama tedbir olarak ordan ayrildm baska hastaneye gectim burdaki doktorda 12. Haftada keselim igneyi dedi ama eger zarari yoksa hep kullanicam ben korkarim birakirsam
Tamam canim tesekkurlerHic biseyin seni uzmesine izin verme biz burdayiz canin nezaman isterse yaz canim :)
Normalde vicutta kan pihtilasmasi oluyormus bu durum rahimdede gerceklesiyormus ve bu durum embiroyu vucuttan atilmasina neden olabiliyormus doktorlarda kan sulandiricilarla bunu engellemeye calisiyorlarKan sulandiriciyi neden kullandiginizi biliyor musunuz kizlar? Ben neden kullanmiyorum doye merak ettim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?