Transfere geri sayim

Kizlar bu arada igneleri hastanedemi yaptiriyorsunuz hergun burda bana ogrettiler kendi kendime yapiyorum sizde kendinizmi yapiyorsunuz yoksa hemsireyemi gidiyorsunuz

Kizlar bu arada igneleri hastanedemi yaptiriyorsunuz hergun burda bana ogrettiler kendi kendime yapiyorum sizde kendinizmi yapiyorsunuz yoksa hemsireyemi gidiyorsunuz
Hibormu kullanicaksin sende sana tavsiyem doktoruna sor bacagina izin verirse ilk bacaktan yap gobek daha cok aciyo ben kendim yapiyorum ignemi canin ya bide kafam cok karisik tup bebek yaptirdigim hastane kan sulandiriciyi gebelik boyunca kullanicaksin dedi kan pihtilasma testi yapmadilar ama tedbir olarak ordan ayrildm baska hastaneye gectim burdaki doktorda 12. Haftada keselim igneyi dedi ama eger zarari yoksa hep kullanicam ben korkarim birakirsam

Y Yesilelma90 : hamile
Curcumania : hamile yaş:37
hazellesare : hamile Yaş:34
N Nagihan2626 :sonuc bekliyor

Bebekimsin :sonuc bekliyor
@Emelcixx : sonuc bekliyor yas:27
sncsnc : sonuc bekliyoryaş:29
E Ececim :sonuc bekliyor yaş:35
S sedoshhh123 :sonuc bekliyor
ADASU84 : sonuc bekliyoryaş:32
Elos35 :sonuc bekliyor yaş:28
Alwin48 :23 ekim transfer yaş:26
sananesanane :26ekim transfer yaş:28
BirAsilAnnesi : tedavi aşamasında
M meydanaz :tedavi asamasında
A Aveline : tedavi asamasında yaş:34
S seryu :tedavi asamasında yaş :30
@nisandeniz :tedavi asamasında yaş:30

Ya canim ben londrada yaptiriyorum burda yasiyorum zaten banada tum ilaclari eger olursa 12.haftada bitirceklerini soylediler iyice arastir bence canim

Olabilir bana progeteronum hem fitili hemde ignesi var bide biraz katidir zor gidiyo ilac

Kan sulandiriciyi neden kullandiginizi biliyor musunuz kizlar? Ben neden kullanmiyorum doye merak ettim de

Kan sulandiriciyi neden kullandiginizi biliyor musunuz kizlar? Ben neden kullanmiyorum doye merak ettim de
Normalde vicutta kan pihtilasmasi oluyormus bu durum rahimdede gerceklesiyormus ve bu durum embiroyu vucuttan atilmasina neden olabiliyormus doktorlarda kan sulandiricilarla bunu engellemeye calisiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…