- 28 Ocak 2015
- 251
- 204
- 23
- 46
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.521
Evet oyleymis, epey agir bir ilacmis. Soyle kuzum doktoruna degistirsin. Cunku 12 hafta progesteron kullanman gerekecek. Yani bana o kadar dediOlabilir bana progeteronum hem fitili hemde ignesi var bide biraz katidir zor gidiyo ilac
Hic biseyin seni uzmesine izin verme biz burdayiz canin nezaman isterse yaz canim :)
Offf dur transfere gidince bahsedim biEvet oyleymis, epey agir bir ilacmis. Soyle kuzum doktoruna degistirsin. Cunku 12 hafta progesteron kullanman gerekecek. Yani bana o kadar dedi
Peki bana neden vermedi ki acaba?Normalde vicutta kan pihtilasmasi oluyormus bu durum rahimdede gerceklesiyormus ve bu durum embiroyu vucuttan atilmasina neden olabiliyormus doktorlarda kan sulandiricilarla bunu engellemeye calisiyorlar
İnşallah hayırlısıyla bebişine kavuşursun canımburdaki içtenliği başka yerde bulamıyorsun çünkü herkes karşısındakinin derdini en içten bi şekilde hissedebiliyor :) Rabbim inşallah hepimizin emeklerininin karşılığını versin
Bilmiyorumki canim belkide kan testlerinde boyle biseye ihtiyac duyulmamistir gerci banada boyle bir sorunumuz var bu nedenle bu ilaci kullanicaksin demedi ama tam bilmiyorum yani sana neden verilmedigi i canimPeki bana neden vermedi ki acaba?
Ama senden once benim ufakligin kalp atislarini duyacagiz baby (sali gunu)Alwin48 nas hissediyorsun :) umarim yarin hersey yolunda gider ve sanada gun saymaya baslariz allah sonrada sira bende yuppiiii :)))
Valla bana onlem amacli verdiler sanirim kan pihtilasmasi dusuge sebep oluyomus bebege kanmi gitmiomus ne bende anlamadim tam vurulup duruyorum transferden beri gobegim simsiyah olmustu iki gundur bacaklarima gectim artikKan sulandiriciyi neden kullandiginizi biliyor musunuz kizlar? Ben neden kullanmiyorum doye merak ettim de
İnsallah 35 yas ustunde gerekli filan olmadigi icin vermemistirBilmiyorumki canim belkide kan testlerinde boyle biseye ihtiyac duyulmamistir gerci banada boyle bir sorunumuz var bu nedenle bu ilaci kullanicaksin demedi ama tam bilmiyorum yani sana neden verilmedigi i canim
Ohhh ne guzel harika yaaa allah bee :)) darisi basimaaa dua edin hamilelerin duasi kabul olur bence cunku icinizde melek var :)Ama senden once benim ufakligin kalp atislarini duyacagiz baby (sali gunu)
Evet iste kan pihtisi embrioyu vicuttane atiyomus neyse ne derlerse yapalimda allahin izniyle olsun bebislerimiz :)Valla bana onlem amacli verdiler sanirim kan pihtilasmasi dusuge sebep oluyomus bebege kanmi gitmiomus ne bende anlamadim tam vurulup duruyorum transferden beri gobegim simsiyah olmustu iki gundur bacaklarima gectim artik
Iyi geceler canimBen kaciyorum kizlar sevgilim(yani kocam) film izleyelim istiyor. Helinize iyi geceler.
Hep dua ediyorum hic merak etme dostum. Allah'im insallah hicbirimizi bebeksiz birakmayacak.Ohhh ne guzel harika yaaa allah bee :)) darisi basimaaa dua edin hamilelerin duasi kabul olur bence cunku icinizde melek var :)
Iyi gecelerBen kaciyorum kizlar sevgilim(yani kocam) film izleyelim istiyor. Helinize iyi geceler.
Hosgeldin canim elbetteki aramiza aliriz ekliyorum hemen listeye umarim bu sefer tutunur bebegin hic canini sikma allah gonlune gore versinMerhaba kızlar benide aranıza alirmisiniz? Benimde geçen hafta salı günü 6. Gün 2 adet blastokist embriosu transfer edildi. 18 ekim transfer günüm ama doktorum bana kan tahlilini 3 kasim a verdi. Ama ben dayanamayıp 29 ekimde yapayım diyorum. 3. Tüp bebek denemem allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?