Transfere geri sayim

Gercekten de oyle. Hepimiz hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz ve hissediyoruz. Cok yakin arkadasim dedigin insanlar bile anlayamiyor cunku ayni seyleri yasamiyorlar. Bazen aile bile anlayamiyor neler hissettigimizi. hepimiz kavusucaz hayirlisiyla.hepimizin emekleri karsilik bulsun Allahim biran once insallah

Kan sulandiriciyi neden kullandiginizi biliyor musunuz kizlar? Ben neden kullanmiyorum doye merak ettim de
Valla bana onlem amacli verdiler sanirim kan pihtilasmasi dusuge sebep oluyomus bebege kanmi gitmiomus ne bende anlamadim tam vurulup duruyorum transferden beri gobegim simsiyah olmustu iki gundur bacaklarima gectim artik

Y Yesilelma90 : hamile
Curcumania : hamile yaş:37
hazellesare : hamile Yaş:34
N Nagihan2626 :sonuc bekliyor
Bebekimsin :sonuc bekliyor
@Emelcixx : sonuc bekliyor yas:27
sncsnc : sonuc bekliyoryaş:29
E Ececim :sonuc bekliyor yaş:35
S sedoshhh123 :sonuc bekliyor
ADASU84 : sonuc bekliyoryaş:32-ANKARA-opel servisinde ön muhabeci- 1Kasım test
Elos35 :sonuc bekliyor yaş:28
Alwin48 :23 ekim transfer yaş:26
sananesanane :26ekim transfer yaş:28
BirAsilAnnesi : tedavi aşamasında
M meydanaz :tedavi asamasında
A Aveline : tedavi asamasında yaş:34
S seryu :tedavi asamasında yaş :30
@nisandeniz :tedavi asamasında yaş:30

Kızlar herkes kendi bilgilerini yanına yazabilir. Ben öyle yaptım

Valla bana onlem amacli verdiler sanirim kan pihtilasmasi dusuge sebep oluyomus bebege kanmi gitmiomus ne bende anlamadim tam vurulup duruyorum transferden beri gobegim simsiyah olmustu iki gundur bacaklarima gectim artik
Evet iste kan pihtisi embrioyu vicuttane atiyomus neyse ne derlerse yapalimda allahin izniyle olsun bebislerimiz :)

Merhaba kızlar benide aranıza alirmisiniz? Benimde geçen hafta salı günü 6. Gün 2 adet blastokist embriosu transfer edildi. 18 ekim transfer günüm ama doktorum bana kan tahlilini 3 kasim a verdi. Ama ben dayanamayıp 29 ekimde yapayım diyorum. 3. Tüp bebek denemem allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın...

Hosgeldin canim elbetteki aramiza aliriz ekliyorum hemen listeye umarim bu sefer tutunur bebegin hic canini sikma allah gonlune gore versin

Teşekkürler canım. Yıllardır hep uzaktan takip ediyorum yazıları okuyorum ama bu topik bana çok samimi geldi ve hemen yazmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…