- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.541
Ekledim canim :)Teşekkürler canım. Yıllardır hep uzaktan takip ediyorum yazıları okuyorum ama bu topik bana çok samimi geldi ve hemen yazmak istedim
Çok teşekkür ederim canımEkledim canim :)
İnşallah canım. Bende yumurta kendiliğinden gelişiyor ama Allah nasip etmedi bugüne kadar. Daha önce doktor klomen hap vermişti. 10 tane yumurta gelişmişti. OHSS olmuştum. Şimdi iğne de fazla gelir mi diye korkuyorum. Senin kaç yumurta toplanmıştı?Ayyy inşallah canım ya Rabbim hepimizin emeklerininin karşılığını versin inşallahhep duâ ettim transfer olurken gruptaki herkese. Tek tek isim aklıma gelmedi ama genel anlamda ettim :) çok heycanlıı bi süreç Rabbim sana da nasip etsin bebişini almayı
Canım bu bilgileri 1. sayfada ilk mesaja koysak birbirimizi rahat takip ederiz. Tabii sen daha iyi bilirsin :)Y Yesilelma90 : hamile
Curcumania : hamile yaş:37
hazellesare : hamile Yaş:34
N Nagihan2626 :sonuc bekliyor
Bebekimsin :sonuc bekliyor
EmlHll : sonuc bekliyor yas:27
sncsnc : sonuc bekliyor yaş:29
E Ececim :sonuc bekliyoryaş:35
S sedoshhh123 :sonuc bekliyor
ADASU84 : sonuc bekliyor yaş:32
Elos35 :sonuc bekliyor yaş:28
Alwin48 :23 ekim transfer yaş:26
sananesanane :26ekim transfer yaş:28
BirAsilAnnesi : tedavi aşamasında
M meydanaz :tedavi asamasında
A Aveline : tedavi asamasındayaş:34
S seryu :tedavi asamasındayaş :30
@nisandeniz :tedavi asamasındayaş:30
Canim ben daha iyi bilmem bu topic hemizin istediginiz istedigim yere koyup cikarabilirsiniz :)Canım bu bilgileri 1. sayfada ilk mesaja koysak birbirimizi rahat takip ederiz. Tabii sen daha iyi bilirsin :)
Canim ben daha iyi bilmem bu topic hemizin istediginiz istedigim yere koyup cikarabilirsiniz :)
Aman ne guzel bi cevap olmus demek istedigim suydu canim topic hepimizin istediginizi istediginiz yere koyabilirsiniz :)Canım bu bilgileri 1. sayfada ilk mesaja koysak birbirimizi rahat takip ederiz. Tabii sen daha iyi bilirsin :)
Bişey olmaz Can'ım ne olacakki tabi sanırım acıbadem düşünüyorum hastane olarak amahazellesare canim anadolu yakasinda istersin o zaman. Benim onerebilecegim osimler olur ama burda reklam yapiyor olarak gecer miyim bilemiyorum
Tatlım coraspin kan sulandırıcı tamamen pıhtılaşmayı önlemek için bende kullanıyorumİnsallah 35 yas ustunde gerekli filan olmadigi icin vermemistir
Hadı bakalım hayırlısı olsun diyelim Can'ım biz hepimiz seninleyiz...Günaydın canlar :)sananesanane böyle içimde kocaman bir heyecan var rüyama bile girdi sabah sabah benim bulunduğum ilde yok tüp bebek düştüm erkenden yollara :) sabah 9 da
Günaydın canlar :)sananesanane böyle içimde kocaman bir heyecan var rüyama bile girdi sabah sabah benim bulunduğum ilde yok tüp bebek düştüm erkenden yollara :) sabah 9 da
Curcumania sananesanane Y Yesilelma90 A Aveline
SİZ SABAHA KADAR UYUMADINIZ MI CADILAR , AYOL BEN UYUMUŞUMDAHAŞİMDİ UYANDIM CANLARIM
GÜNÜN İLK SAATLERİ GÜNAYDINI BENDEN GELSİN
Onun fitili de var çok rahatsız olduysan doktorunu söyle onu kullan ben progestan fitil kullanıyorum rahat oluyor. Ben de çok korkmuştum iğne verir diye çünkü bi kere oldum bacağım kötü olmuştuLubion die bisey progesteron iceriyormus
GunAydin tatlim guzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim icine konacak olan yavruya can nasip etsin.Günaydın canlar :)sananesanane böyle içimde kocaman bir heyecan var rüyama bile girdi sabah sabah benim bulunduğum ilde yok tüp bebek düştüm erkenden yollara :) sabah 9 da
Bişey olmaz Can'ım ne olacakki tabi sanırım acıbadem düşünüyorum hastane olarak ama
Tatlim sana Arzu İlk ur Ozdemir'i onerebilirim benim eski doktorumdur. Ben tup bebek doktorumla devam ettigim con gitmiyorum ona. Biz gece biraz abartmisiz, ben de ilac saatim olmasa uyanacak halim yoktu hatta 15 dakk dolanip yine uyumayi dusunuyorum. Bu kan sulandirici isini de doktoruma soracagim, neden bana vermemis.
Gunaydin tatlim cok gecmis olsun. İnsallah son migren krizin olurkızlar günaydınnn
dün çook hasta oldum malesef migren krizim tuttu.
zaten üç gündür başım feci ağrıyordu.
cuma size bile doğru düzgün yazamadım belki farketmişsinizdir.
dün sonunda hastanelik oldum iki tane iğne yedim.
tedavi sürecindeyim inşallah bir şey olmaz
işe bile gelemedim dün.
bugün çok şükür iyiyim kızlar.
sayfa uzadıkça uzamış maşallah.
sananesanane canım herkes yazmış bende söyleyeyim 26 yaşındayım özel sektörde yöneticiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?