Transfere geri sayim

İnŞaAllah canım ya, ağzını yerim seninnn...okuduklarımda 10-12 ve 14 gün yazanlar var canım.. hiç bilmiyorum
İki gün sonra catlatma ignesini yapali tam iki hafta oluyor galiba dimi canm?Şimdi on iki gün dolmuş..Hamilesin inşallah canm..Allah kimsenin emeğini araya vermesin..

Tatlim insallah hamilesindir ama transfer sonrasi belirtiler zaten hamilelik belirtilerinin aynisi oluyormus. İnsallah diyelim ama yine de kesin bisey dusunmeyelim. Ama tabiiki icini ferah tut dualarimiz hepinizle

Benim olmadı bence göğüslerim acıyo, sırtım evde uzanmaktan agrıyo, muhtemelen test yapamadan adet olurum ben bugün yarın, kasık agrısı yok gibi bişey. Kısaca umutlarım tükendi
Sakin boyle dusunme bircok yerde okudum bazi kadinlarda hic bir belirti olmadigi halde hamile olabiliyorlarmis. Umudunu yitirme

Transfer gunu dahil 7.günum cok erken ama daha cuma gunu kan vericem dayanamadim ovitrellenij etkisi gecmismidir kizlar catlatma ignesini 11 inde vurunmusum 13 gun olmus
5.gun embriyosuysa eger hamilesin canim bence.tebrik ediyorum Rabbim hayirlisiyla saglikla devaminida getirsin insallah

Ayyy ayyy cok sevindim canimtopigimiz çok bereketlendi her gun guzel haberler aliyoruz.yarin transferim bar icim kipir kipir inslh bende burdan pozitif haberleri veririm size

Evet canim dr umda tutunma sansini arttiriyo dedi inslh bu defa nasip olur.bide bu defa farkli olarak kan sulandirici igne kullanicam inslh vesile olur bunlar

İnsallah hamilesindir tatlim. Ben hic bulanti nedir bilmedigim icin yorum yapamayacagim

5.gun embriyosuysa eger hamilesin canim bence.tebrik ediyorum Rabbim hayirlisiyla saglikla devaminida getirsin insallah
5.gun embriyosuydu ama simdi doktorumu aradim transfer gunu sayma dedi ecele etme cok erken daha dedi o yuzden bilemedim 2. Cizgi cok silik sizede gostercem ama atamadim bi turlu

Canm meraba bende test yaptim 2.cuzgi cok silikti ama vardi transfer gunun kacydi benik 18 5. Gun cok erken degil mi catlatmanin etkisidir diye dusunuyorum cunku ben boyle yapmistim asilamada ve negatif cikti daha sora o yuzden sevinemedim

Canm meraba bende test yaptim 2.cuzgi cok silikti ama vardi transfer gunun kacydi benik 18 5. Gun cok erken degil mi catlatmanin etkisidir diye dusunuyorum cunku ben boyle yapmistim asilamada ve negatif cikti daha sora o yuzden sevinemedim
Ayın 17. Transfer tarihim..Canım bende çatlatma iğnesnmi etki etti diye düşünüyorum ama ben 5. Gündeyapmıştım idrar testi ikinci çizgi ışığın altında ve mkroskopla bakılınca anca gözükürdü herhalde bugün 7. Gn tekrar yaptım çizgi daha belirgin çıktı.. ama yinede çarşamba 2hafta olcak iğneyi yapalı o zaman tekrarlıcam testi.

Hayırlı olur inşallah canım, en azından olumluya gidiyor :) inşallah sonuda olumlu olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…