Transfere geri sayim

Canim catlatma ignesinin etkisi 1hafta suruyo yani mesela ben igneden 2hafta sonra yapmistim ve postive gorup ciglik atmis daha sornada aslinda bunun ilactan oldugunu 2.hafta test yapmam gerektigini soylemisti hemsirem ve taiko negativeydi bu durum yumurta takibi sirasinda oldu tup bebekte farkli olabliri bi kac gun gecsin testi tekrarla :)

arkadaşlar bu ay benimde dondurulmuş tedavim olacak fakat dünden bu yana moralim çok bozuk eltim tekrar hamile akşam görümcemlere gittik görümcem resmen secere çıkartıyor her gidişimde falan hamile filan hamile diye Allahtan sabır diliyorum moralim bir hayli bozuk ameliyat oldum diyorum o ameliyatta bir şey yok kolay diyeni mi ararsın Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

S Serapdmr bu transferinde bütün önlemler alınmış.. rahime çizik atma, kan pıhtılaşması için iğne, yumurtalarının kalitesi güzel ohhh daha ne olsun.. ihtiyacımız olan pozitif düşünceler ve bol dua..

Gunaydin canlar herkese topic sahane gidiyo hadi bakalim umarim o silik cizgiler netlesir bi kac tane daha hamisimiz olur :) hadi ama sizler hamile olunku bizler arkanizdan gelelim kaldi 1gun carsamba bebisimi almaya gidicem yuppiiii

Aynen canım her iki güne bir tekrarlamak istiyorum idrar testini..nasibimde varsa olcaktır..kan testim haftaya pzt.. test yapmadan geçmez ki o günler

Canım beyni olmayan insanların dediklerine neden üzülüyorsun ki..içinde birazcık vicdan duygusu olan insan, bizim gibi, anne olabilmek için maddi manevi bütün herşeyini veren insanlara hamileliklle ilgili bişey söylemeden önce bi kez daha düşünmeleri gerekir..

Anladım canım.benim de dondurulmuş transferi olucak.şimdi işte hazırlık aşamasındayım.ilçlarımı iğnelerimi oluyorum.carsamba kontrole gidicem.belki belli olur tarihim ama bilmeyince inssn endişeleniyor haliyle.sizlerden birşeyler öğreniyorum rahatlıyorum biraz.gelmiş geçmiş olsun çok sana da.inşallah bu ikinci ve sonuncu tedavin olsun biran önce kavuş bebişine.bilgi için çok saol endişem biraz azaldı

Ben aradim doktorumuda sordum erken diyor 2 gun sora yap dedi bugun 6.gunummus seninde 7 sanirim en yakin ikimiz variz ins.pozitiftir. yarin ilk idrarla deneyebilirim sanki dayanmazsam

Canim benim hepimiz neler neler duyuyoruz,buda bizim sinavimiz sen moralini yuksek tut.bizimde bebeklerimiz olucak sadece dogru zaman icin bekletiyo Rabbim.moral cok onemli unutma bunu

İlk tedavim demissin neden dondurulmus oluyo canim?bende ohs olmustum yumurtam cok fazla oldugu icin o yuzden ilkindede donduruldu bir ay sonra transferim oldu.moralini yuksek tut korkulacak hic bisey yok canim

Arkadaslar sizden bi ricam olucak.yarin 2.tedavim icin dondurulmus transferim var.duariniza ihtiyacim var.
Benim icin 7 tane ayetel kursi okuyup dua edermisiniz hayirlisiyla hamile kalmam icin.simdiden Allah razi olsun hepinizden.okuyanlar mesaji begenirss yada yorum yazarsa sevinirim

Canim progestanin etkisi o bana dr um gecen tedavimde bi surup vermisti,bitkiselmis hamileliktede kullanabilirsin demisti iss yariyo baya ismini vereyim istersen
Duphalac mı canm?Bende var duphalac ama zararı olmaz mı acaba?Hoşaf tüketiyorum,kuru kayısı yiyorum.Bugün afedersiniz hafif zorlandım. İnşallah sorun olmaz.

İnşallah bu son tedavin olur ve hayirli sağlıklı evlatlarına kavuşursun.

Evet canim bu defa olucak inslh.psikoloj yardimda aldim terapiye falan gittim ben cok olumsuzdum cunku diger tedavilerimde simdi daha umutluyum bu defa olucak inslh

üzme canım kendini bu bizim sınavımız değil sadece onlarında sınavı ve malesef başarısız oluyorlar, birgün rabbim en güzel cevabı verecektir onlara, hepimizin etrafında varlar ve bitmiyorlar

Kizlarrrrrrrrrr
Hepimiz icin gonulden diliyorum ki;
Rabbim hamile olanlarimizin hayirlarla bebeklerini kucaklarina almalarini,
Transferi yapilacak olanlarin hayirlisiyla transferlerinin yapilip, gebe kalmalarini ve bebislerini kucaklarina almalarini,
Hala tedavi olanlarinda nurtopu gibi yimurtalarinin toplanmasini diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…