- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.761
Canim catlatma ignesinin etkisi 1hafta suruyo yani mesela ben igneden 2hafta sonra yapmistim ve postive gorup ciglik atmis daha sornada aslinda bunun ilactan oldugunu 2.hafta test yapmam gerektigini soylemisti hemsirem ve taiko negativeydi bu durum yumurta takibi sirasinda oldu tup bebekte farkli olabliri bi kac gun gecsin testi tekrarla :)Kızlaarrrr günaydınnn.. bugün bende 7. Günüme uyandım.. ve ne yaptım gözümü acar acmaz.. idrar testiii... ve sonuççç pozitif sevinemiyorum belki çatlatma ignesinin etkiside olabilir.. ayın 12. De yapmıştım.. ayınnn 31 coookkk varr.. bu akılla bençok test yaparım daha..
Aynen canım her iki güne bir tekrarlamak istiyorum idrar testini..nasibimde varsa olcaktır..kan testim haftaya pzt.. test yapmadan geçmez ki o günlerCanim catlatma ignesinin etkisi 1hafta suruyo yani mesela ben igneden 2hafta sonra yapmistim ve postive gorup ciglik atmis daha sornada aslinda bunun ilactan oldugunu 2.hafta test yapmam gerektigini soylemisti hemsirem ve taiko negativeydi bu durum yumurta takibi sirasinda oldu tup bebekte farkli olabliri bi kac gun gecsin testi tekrarla :)
Canım beyni olmayan insanların dediklerine neden üzülüyorsun ki..içinde birazcık vicdan duygusu olan insan, bizim gibi, anne olabilmek için maddi manevi bütün herşeyini veren insanlara hamileliklle ilgili bişey söylemeden önce bi kez daha düşünmeleri gerekir..arkadaşlar bu ay benimde dondurulmuş tedavim olacak fakat dünden bu yana moralim çok bozuk eltim tekrar hamile akşam görümcemlere gittik görümcem resmen secere çıkartıyor her gidişimde falan hamile filan hamile diye Allahtan sabır diliyorum moralim bir hayli bozuk ameliyat oldum diyorum o ameliyatta bir şey yok kolay diyeni mi ararsın Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canim benim hoşbulduk.
Canim bu benim 2.tup bebek tedavim,dondurulmus transferi olucak.benim rahim agzim cok darmis ilk tup bebek transferimde masadayken iptal oldu transferim,embriyolarin transfer edildigi o incecik boru gecmedi dr um biraz zorlamaya calisti bu defada cok canim acidi ve transferim iptal oldu adeti bekledik ve adetin 3.gunu dr um rahim agzimi acti igrenc bi islemdi numarali gittikce kalinlasan demirleri soktu cikardi adamilk transferim bu sekilde oldu.sonra hiteroskopi yapildi o zaten anesteziyle oluyo indada zorlanmis de um rahim agzim yine daralmis cunku,bu defa anesteziyle yapicam dedi.cunku gercekten cok aci cekiyorum,dr um seni zorlamak istemiyorum dedi yani bu dr umun karari.transfer islemi cok basit,3-4dakikadan daha bile kisa suren bi islem,benim durumumdan dolayi agrili acili oluyo.sen sakin korkma
Ben aradim doktorumuda sordum erken diyor 2 gun sora yap dedi bugun 6.gunummus seninde 7 sanirim en yakin ikimiz variz ins.pozitiftir. yarin ilk idrarla deneyebilirim sanki dayanmazsamAyın 17. Transfer tarihim..Canım bende çatlatma iğnesnmi etki etti diye düşünüyorum ama ben 5. Gündeyapmıştım idrar testi ikinci çizgi ışığın altında ve mkroskopla bakılınca anca gözükürdü herhalde bugün 7. Gn tekrar yaptım çizgi daha belirgin çıktı.. ama yinede çarşamba 2hafta olcak iğneyi yapalı o zaman tekrarlıcam testi.
Evet canm hepimizin pozitif olur umarim beklemeyiz ayni steri yasamayizG Gulsumiklima ve S sedoshhh123 ay ne güzel sizin 5. Gün embriyosu dimi, Umut oldunuz bana valla. Ben de yarın başlamaya düşünüyorum teste bakalım inşallah hamileyizdir hepimiz. Topikten fire olmaz.
Canim benim hepimiz neler neler duyuyoruz,buda bizim sinavimiz sen moralini yuksek tut.bizimde bebeklerimiz olucak sadece dogru zaman icin bekletiyo Rabbim.moral cok onemli unutma bunuarkadaşlar bu ay benimde dondurulmuş tedavim olacak fakat dünden bu yana moralim çok bozuk eltim tekrar hamile akşam görümcemlere gittik görümcem resmen secere çıkartıyor her gidişimde falan hamile filan hamile diye Allahtan sabır diliyorum moralim bir hayli bozuk ameliyat oldum diyorum o ameliyatta bir şey yok kolay diyeni mi ararsın Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
İlk tedavim demissin neden dondurulmus oluyo canim?bende ohs olmustum yumurtam cok fazla oldugu icin o yuzden ilkindede donduruldu bir ay sonra transferim oldu.moralini yuksek tut korkulacak hic bisey yok canimAnladım canım.benim de dondurulmuş transferi olucak.şimdi işte hazırlık aşamasındayım.ilçlarımı iğnelerimi oluyorum.carsamba kontrole gidicem.belki belli olur tarihim ama bilmeyince inssn endişeleniyor haliyle.sizlerden birşeyler öğreniyorum rahatlıyorum biraz.gelmiş geçmiş olsun çok sana da.inşallah bu ikinci ve sonuncu tedavin olsun biran önce kavuş bebişine.bilgi için çok saol endişem biraz azaldı
Duphalac mı canm?Bende var duphalac ama zararı olmaz mı acaba?Hoşaf tüketiyorum,kuru kayısı yiyorum.Bugün afedersiniz hafif zorlandım. İnşallah sorun olmaz.Canim progestanin etkisi o bana dr um gecen tedavimde bi surup vermisti,bitkiselmis hamileliktede kullanabilirsin demisti iss yariyo baya ismini vereyim istersen
İnşallah bu son tedavin olur ve hayirli sağlıklı evlatlarına kavuşursun.Arkadaslar sizden bi ricam olucak.yarin 2.tedavim icin dondurulmus transferim var.duariniza ihtiyacim var.
Benim icin 7 tane ayetel kursi okuyup dua edermisiniz hayirlisiyla hamile kalmam icin.simdiden Allah razi olsun hepinizden.okuyanlar mesaji begenirss yada yorum yazarsa sevinirim
Evet canim bu defa olucak inslh.psikoloj yardimda aldim terapiye falan gittim ben cok olumsuzdum cunku diger tedavilerimde simdi daha umutluyum bu defa olucak inslh
Evet canim o dr um bitkisel hamileDuphalac mı canm?Bende var duphalac ama zararı olmaz mı acaba?Hoşaf tüketiyorum,kuru kayısı yiyorum.Bugün afedersiniz hafif zorlandım. İnşallah sorun olmaz.
Harika 2 gun sonra yap benceKızlara ben sabah yine idrar testi yaptim silik 2.cizgi var ama cok silik ne zaman tekrarlasam
üzme canım kendini bu bizim sınavımız değil sadece onlarında sınavı ve malesef başarısız oluyorlar, birgün rabbim en güzel cevabı verecektir onlara, hepimizin etrafında varlar ve bitmiyorlararkadaşlar bu ay benimde dondurulmuş tedavim olacak fakat dünden bu yana moralim çok bozuk eltim tekrar hamile akşam görümcemlere gittik görümcem resmen secere çıkartıyor her gidişimde falan hamile filan hamile diye Allahtan sabır diliyorum moralim bir hayli bozuk ameliyat oldum diyorum o ameliyatta bir şey yok kolay diyeni mi ararsın Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?