Transfere geri sayim

Aminnnnnnnn canım.

Teansferin ilk günü sayılmıyor demi kızlar zaman gecmiyor sanki

teşekkür ederim arkadaşlar bizi bizden başkası anlayamaz ama dediğiniz gibi bu onlarında imtihanı zamanında yengemin çocuğu olmamış fakat annemler laf etmişler şu an amcamın kızınında çocuğu yok benimde yok insanlar başlarına gelenin dil belasından olduğunu bilselerdi bence hiç ağızlarını açmazlardı ben Allaha havale ediyorum

Aminnn canım

Ben de erken gebelik testi siparişi verdim internetten 5 tane yarın sabah başlıyorum. Umarım üzülmem. Yarın 8.gün

Canım cok takılma onlara sen herkes konusur konuşur susar hepimiz aynı durumları yaşadık rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize

Ben de erken gebelik testi siparişi verdim internetten 5 tane yarın sabah başlıyorum. Umarım üzülmem. Yarın 8.gün
Ne cesaret canım ben idrar testi yapmayı düsünmüyorum korkarim negatif cıkar falan

Kızlar transfer günü 1.gun sayılıyor diye biliyorum yaa sayilmiyorsa 3. Günüm. bende Idrar testi konusunda cesaretsizim negatif görmekten cok korkuyorum. İnşallah görmeyiz.

Canım cok takılma onlara sen herkes konusur konuşur susar hepimiz aynı durumları yaşadık rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize
açık yaraya sinek konar ya bu insanlarda öyle illa ki o yaraya konup eşeleyecekler zehirlerini bırakacaklar sineğin kanadını yaratmaya muktedir olmayan ama ben doğurdum ben hamile kaldım diyebilen insanlar Allahım bu insanların şerlerinden korusun benim eşim yeni iş yeri açtı hiçbir faydaları olmadı ben tuttum kredi çektim birşeyler yapalım diye didiniyorum ama eşimin de sürekli bana sen sabret boşver demesi de bazen canımı sıkıyor sonuçta ben eşiyim benim canım yandı mı onun canını yakıyorum onun işi de zor Allahım kolaylık versin her isteyene uğraşana bekleyene rabbim nasip etsin cennet kokulu göz aydınlığı evlatlar inşaallah

Bence gul gec boylelerine yani daha dogrusu cevaplarini ver dusun simdi cok guzel giyinmisim suslenmisim bi dugune gitmisim ama moral sahane gidip halay cekicem yani neyse hersey yolunda derken taki sirasina girdik teyzenin biri yokmu daha cocuk yok teyze nie yapmiyonuzmi yok dusunmuyoz teyze yok yok ihmal etmeyin yapin mutlaka tamam teyze bak soyluyom ihmal etme mutlaka yapin son care tamam teyze bugun senin icin baslicam dedim ve sustu ))) care bulamadim napim yani eee teyze sanane yani ben yaparmiyim yapmazmiyim mesela ben hic sormam yani zaten 1seneden sonra tum ciftler istiyo yoksa demkki bi sikinti var neyi soruyon neyin yarasini kanatiyon be kadin amannnn es gec bunlar takma kafana sen tedavine bebisine rahminde buyumesine odaklan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…