- 21 Haziran 2016
- 1.786
- 2.732
- 83
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
- #1.781
Aminnnnnnnn canım.Kizlarrrrrrrrrr
Hepimiz icin gonulden diliyorum ki;
Rabbim hamile olanlarimizin hayirlarla bebeklerini kucaklarina almalarini,
Transferi yapilacak olanlarin hayirlisiyla transferlerinin yapilip, gebe kalmalarini ve bebislerini kucaklarina almalarini,
Hala tedavi olanlarinda nurtopu gibi yimurtalarinin toplanmasini diliyorum
Tamm canım çok teşekkür ederim.Aklımda bulunsun çok gerekirse druma söylerim..Evet canim o dr um bitkisel hamile
Kalsanda kullanabilirsin dedi bana ama sen dr una danismadan kullanma yinede
Aminnn canımKizlarrrrrrrrrr
Hepimiz icin gonulden diliyorum ki;
Rabbim hamile olanlarimizin hayirlarla bebeklerini kucaklarina almalarini,
Transferi yapilacak olanlarin hayirlisiyla transferlerinin yapilip, gebe kalmalarini ve bebislerini kucaklarina almalarini,
Hala tedavi olanlarinda nurtopu gibi yimurtalarinin toplanmasini diliyorum
İlk gün sayilmiyor canm.Ertesi gün birinci gün oluyor.İnşallah hayirlisiyla pozitif sonuç alırsın.Teansferin ilk günü sayılmıyor demi kızlar zaman gecmiyor sanki
Sabir sabir ya sabirrr :))) cok zor tahmin edebiliyorum canim benim allah kolaylik versin valla :)Aynen canım her iki güne bir tekrarlamak istiyorum idrar testini..nasibimde varsa olcaktır..kan testim haftaya pzt.. test yapmadan geçmez ki o günler
Canım cok takılma onlara sen herkes konusur konuşur susar hepimiz aynı durumları yaşadık rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimizeteşekkür ederim arkadaşlar bizi bizden başkası anlayamaz ama dediğiniz gibi bu onlarında imtihanı zamanında yengemin çocuğu olmamış fakat annemler laf etmişler şu an amcamın kızınında çocuğu yok benimde yok insanlar başlarına gelenin dil belasından olduğunu bilselerdi bence hiç ağızlarını açmazlardı ben Allaha havale ediyorum
Umarim hersey gonlunce olur canimBen de erken gebelik testi siparişi verdim internetten 5 tane yarın sabah başlıyorum. Umarım üzülmem. Yarın 8.gün
Ay ozaman daha 2.günİlk gün sayilmiyor canm.Ertesi gün birinci gün oluyor.İnşallah hayirlisiyla pozitif sonuç alırsın.
Ne cesaret canımBen de erken gebelik testi siparişi verdim internetten 5 tane yarın sabah başlıyorum. Umarım üzülmem. Yarın 8.gün
Aminn canım inşallah.Benim 6.günüm ama hergünü artık saate bakarak geçirdim nerdeyse.:))Ay ozaman daha 2.günsağol canım ins bu topicte pozitif sonuc almayan kalmasın
Ben geçen tedavimde yaptım. Gözüm korktu daha da yapmam.Ne cesaret canımben idrar testi yapmayı düsünmüyorum korkarim negatif cıkar falan
Demi valla bende cesaret sıfır en iyisi test tarihini beklemekBen geçen tedavimde yaptım. Gözüm korktu daha da yapmam.
Aynen öyle canm..Demi valla bende cesaret sıfır en iyisi test tarihini beklemek
açık yaraya sinek konar ya bu insanlarda öyle illa ki o yaraya konup eşeleyecekler zehirlerini bırakacaklar sineğin kanadını yaratmaya muktedir olmayan ama ben doğurdum ben hamile kaldım diyebilen insanlar Allahım bu insanların şerlerinden korusun benim eşim yeni iş yeri açtı hiçbir faydaları olmadı ben tuttum kredi çektim birşeyler yapalım diye didiniyorum ama eşimin de sürekli bana sen sabret boşver demesi de bazen canımı sıkıyor sonuçta ben eşiyim benim canım yandı mı onun canını yakıyorum onun işi de zor Allahım kolaylık versin her isteyene uğraşana bekleyene rabbim nasip etsin cennet kokulu göz aydınlığı evlatlar inşaallahCanım cok takılma onlara sen herkes konusur konuşur susar hepimiz aynı durumları yaşadık rabbim hayırlı evlat nasip etsin hepimize
Bence gul gec boylelerine yani daha dogrusu cevaplarini ver dusun simdi cok guzel giyinmisim suslenmisim bi dugune gitmisim ama moral sahane gidip halay cekicem yani neyse hersey yolunda derken taki sirasina girdik teyzenin biri yokmu daha cocuk yok teyze nie yapmiyonuzmi yok dusunmuyoz teyze yok yok ihmal etmeyin yapin mutlaka tamam teyze bak soyluyom ihmal etme mutlaka yapin son care tamam teyze bugun senin icin baslicam dedim ve sustuaçık yaraya sinek konar ya bu insanlarda öyle illa ki o yaraya konup eşeleyecekler zehirlerini bırakacaklar sineğin kanadını yaratmaya muktedir olmayan ama ben doğurdum ben hamile kaldım diyebilen insanlar Allahım bu insanların şerlerinden korusun benim eşim yeni iş yeri açtı hiçbir faydaları olmadı ben tuttum kredi çektim birşeyler yapalım diye didiniyorum ama eşimin de sürekli bana sen sabret boşver demesi de bazen canımı sıkıyor sonuçta ben eşiyim benim canım yandı mı onun canını yakıyorum onun işi de zor Allahım kolaylık versin her isteyene uğraşana bekleyene rabbim nasip etsin cennet kokulu göz aydınlığı evlatlar inşaallah
açık yaraya sinek konar ya bu insanlarda öyle illa ki o yaraya konup eşeleyecekler zehirlerini bırakacaklar sineğin kanadını yaratmaya muktedir olmayan ama ben doğurdum ben hamile kaldım diyebilen insanlar Allahım bu insanların şerlerinden korusun benim eşim yeni iş yeri açtı hiçbir faydaları olmadı ben tuttum kredi çektim birşeyler yapalım diye didiniyorum ama eşimin de sürekli bana sen sabret boşver demesi de bazen canımı sıkıyor sonuçta ben eşiyim benim canım yandı mı onun canını yakıyorum onun işi de zor Allahım kolaylık versin her isteyene uğraşana bekleyene rabbim nasip etsin cennet kokulu göz aydınlığı evlatlar inşaallah[/QUOTE Bosver skma canini benimde haftasonu kardesimin dugununde herkes sordu hala yokmu bebek diye dusunmuyoruz diyorum kime ne ben boyle bir soru sormuyorum cok yakin bir arkadasim olmadigi surece israrla soruyolar sirf bu yuzden uzun bir sure dugunlere gitmedim bosver hic canini skma sen esinle mutlu ol yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?