Transfere geri sayim

Cok fazla ayakta dirmani tavsiye etmem burda tanidik bi doktor esine tup bebek yaptirmisti on danistim nelere dilkat etmeliyim die fazla ayakta dirmamam gerektigini soylemisti canim dikkat et lutfen :)

Koku olayi bende yoktu Ama gogus hassasiyeti vardi canim

Canım yorma kendini dikkat et şuan en hassas dönem. Ben kasık ağrılarını duymuştum. Belirtilerin tuttugunun işaretidir inşallah

Selam kizlar hakkimizda neyse hayirlisi o olsun demek geldi icimden :) adetn 15.gunundeyim suan 2 haftam.kaldi adet olmama tup bebek.merkezine gidicez adetin 2.gunu ve ben cok heyecanliyim 3 kere dusuk yaptim uzerinden 15ay gecti malesef tekrardan hamile kalamadim 6 ay klomen tedavimi oldum doktorum asilama onermedi direk tup bebege girisin dedi yasim 23 4 yillik evliyim . sizce tup bebek icin.normal bi yas mi yoksa daha beklemelimiyim .. Cevaplarsanz cok sevinirim hersey gonlunuzce olsun insallah

Merhaba
Yazdiklarini okudugumda bir an senin yerine koydum kendimi ve oyle yazmak istedim sana. Oncelikle neden dusuk yaptigin cok onemli. 23 yasinda olsam ve hamile kalabiliyor olsam (ki sen kalabiliyorsun) biraz daha denerdim. Tup bebek ya da asilama yerine neden dusuk yaptigim uzerine yogunlasirdim. Neticede yasin cok genc ve dogurgan bir kadinsin

Valla ben ilk tup bebegimi 21 yasimda yaptirdim bence nekadar erken okadar iyi yas faktorude onemli cunku

Selam canim soyle bi dusundum kendi kendine hamile kalabilmen cok buyuk bir avantaj bence neden dusuk yapiyorsun onun icin bi doktora gorunsen daha mantikli cunku bende bu tup bebek olaylarina girmeden kolay gelirdi ilac kullaniyosun sana veriyolar ve tutunuyo bebek oley hamileyim gibi gelirdi ama oyle degil sahsen ben olsam egerki kendi kendime hamile kalabiliyosam hoc doktora bile gitmem gitmem icin tek nedenim neden dusuk yaptigimi ogrenmek istememdir mesela dusuk nedeni sadece seninle alakalida olmayabilr bi yerde okumustum erkegin sperm sekliylede alakaliymis dusuk veya rahim duvarinin kalinligi inceligi butarz seyleri ogrenmen daha mantikli olucaktir ve yasinda cok kucuk daha kendi kendine hamile kalirken bu kadar ilac yuklemesi yapip hem paikolojikmen hemde fizyolojikmen vicuduna zarar vermezdim ben benimki tup bebek olucak ama mecbur oldugum icin yaptiriyorum uff cok uzattim :) ama son sozum kendi kendime hamile kalirsam hayatta tup benegi dusunmezdim dusuklerin nedenini ogrenmeye calisirdim

Kızlar benim adetim bir hafta erken geldi. Yarın dr.a gidicem. Rahim içi kalınlığı bakılacak problem yoksa ilaca başlıcaz inşallah. Birşey merak ediyorum. Adetin 15. Günü mü yoksa ilacı 15 gün kullanınca mı transfer yapılacak merak ediyorum.

Bu guzel haber bu konuyla ilgili bende bilgi almak isterim ilen varsa yazsin lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…