- 4 Mart 2015
- 2.449
- 1.783
- 133
- 37
- Konu Sahibi BirAsilAnnesi
-
Cok fazla ayakta dirmani tavsiye etmem burda tanidik bi doktor esine tup bebek yaptirmisti on danistim nelere dilkat etmeliyim die fazla ayakta dirmamam gerektigini soylemisti canim dikkat et lutfen :)Selam canim
Cumartesi bol bol dinlendim hatta nerdeyse hep uyudum. Dun sabah erkenden uyandim esim uyudugu icin kahvalti ettim, yemek yaptim birsuru yani ayaktaydim epey sure. Ozellikle cok hizli hareketler yapmamaya calisiyorum, uzanmiyorum filan. Bugun de erkenden uyandim. 3 gindur hep regl olacakmisim gibi kasiklarim agriyor. Ama bugun biraz daha fazla agrim var. Bacaklarim da cok agriyor.
Koku olayi bende yoktu Ama gogus hassasiyeti vardi canimKizlar sizlerde de oluyor mu; tedaviye basladigimda yani igneleri yaptigimdan bir sure sonra goguslerimde hassasiyet basladi, daha yumurtalarim bile toplanmamisti, bunun disinda koku hassasiyeti da var, et, kiyma kokusuna tahammul edememeye basladim. Sanirim hormonlar yuzunden yasiyorum bunlari, siz ne durumdasiniz bu konuda????
Cok saol canim ayakta kalmak konusunda daha dikkatli olacagim. Bu arada sen nasilsin nasil gidiyorKoku olayi bende yoktu Ama gogus hassasiyeti vardi canim
Canım yorma kendini dikkat et şuan en hassas dönem. Ben kasık ağrılarını duymuştum. Belirtilerin tuttugunun işaretidir inşallahKizlar sizlerde de oluyor mu; tedaviye basladigimda yani igneleri yaptigimdan bir sure sonra goguslerimde hassasiyet basladi, daha yumurtalarim bile toplanmamisti, bunun disinda koku hassasiyeti da var, et, kiyma kokusuna tahammul edememeye basladim. Sanirim hormonlar yuzunden yasiyorum bunlari, siz ne durumdasiniz bu konuda????
Caniiimm keseyi gordum bitane gordu bihafta sonra ultrasonu tekrarlick ikinci varmi die Allah hepinize nasip etsnYarin kese gorme gunu cok heyecanli hayirli haberlerini aliriz insallah canim
İnsallah canim cok tesekkurlerCanım yorma kendini dikkat et şuan en hassas dönem. Ben kasık ağrılarını duymuştum. Belirtilerin tuttugunun işaretidir inşallah
Suan hala ilac kullaniyorum 7gun kaldi ortalama 10gun sonra adet olucam ce sonrasini tam olarak bilmiyorum hemsirem buraya kadar anlatti ama evde bi torba ilac varCok saol canim ayakta kalmak konusunda daha dikkatli olacagim. Bu arada sen nasilsin nasil gidiyor
Aminnnn allah sanada saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallahCaniiimm keseyi gordum bitane gordu bihafta sonra ultrasonu tekrarlick ikinci varmi die Allah hepinize nasip etsn
Ins canim dualariniza ihtiyacim varAminnnn allah sanada saglikli bi sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
En sıkıcı kisim ilac kullanmak ben de hic sevmiyorumSuan hala ilac kullaniyorum 7gun kaldi ortalama 10gun sonra adet olucam ce sonrasini tam olarak bilmiyorum hemsirem buraya kadar anlatti ama evde bi torba ilac var
Rabbim hayirlisiyla, saglikla sihhatle, mutlulukla huzurla, bollukla bereketle hamileligini gecirmeyi ve yavrunu kucagina almayi nasip etsinIns canim dualariniza ihtiyacim var
MerhabaSelam kizlar hakkimizda neyse hayirlisi o olsun demek geldi icimden :) adetn 15.gunundeyim suan 2 haftam.kaldi adet olmama tup bebek.merkezine gidicez adetin 2.gunu ve ben cok heyecanliyim 3 kere dusuk yaptim uzerinden 15ay gecti malesef tekrardan hamile kalamadim 6 ay klomen tedavimi oldum doktorum asilama onermedi direk tup bebege girisin dedi yasim 23 4 yillik evliyim . sizce tup bebek icin.normal bi yas mi yoksa daha beklemelimiyim .. Cevaplarsanz cok sevinirim hersey gonlunuzce olsun insallah
Sorma ya su olumlu cevaplari bir alsaydik :)En sıkıcı kisim ilac kullanmak ben de hic sevmiyorum
Valla ben ilk tup bebegimi 21 yasimda yaptirdim bence nekadar erken okadar iyi yas faktorude onemli cunkuSelam kizlar hakkimizda neyse hayirlisi o olsun demek geldi icimden :) adetn 15.gunundeyim suan 2 haftam.kaldi adet olmama tup bebek.merkezine gidicez adetin 2.gunu ve ben cok heyecanliyim 3 kere dusuk yaptim uzerinden 15ay gecti malesef tekrardan hamile kalamadim 6 ay klomen tedavimi oldum doktorum asilama onermedi direk tup bebege girisin dedi yasim 23 4 yillik evliyim . sizce tup bebek icin.normal bi yas mi yoksa daha beklemelimiyim .. Cevaplarsanz cok sevinirim hersey gonlunuzce olsun insallah
Amin canim ins sizlerinde guzel haberlerini alicaz ♡♡♡Rabbim hayirlisiyla, saglikla sihhatle, mutlulukla huzurla, bollukla bereketle hamileligini gecirmeyi ve yavrunu kucagina almayi nasip etsin
Selam canim soyle bi dusundum kendi kendine hamile kalabilmen cok buyuk bir avantaj bence neden dusuk yapiyorsun onun icin bi doktora gorunsen daha mantikli cunku bende bu tup bebek olaylarina girmeden kolay gelirdi ilac kullaniyosun sana veriyolar ve tutunuyo bebek oley hamileyim gibi gelirdi ama oyle degil sahsen ben olsam egerki kendi kendime hamile kalabiliyosam hoc doktora bile gitmem gitmem icin tek nedenim neden dusuk yaptigimi ogrenmek istememdir mesela dusuk nedeni sadece seninle alakalida olmayabilr bi yerde okumustum erkegin sperm sekliylede alakaliymis dusuk veya rahim duvarinin kalinligi inceligi butarz seyleri ogrenmen daha mantikli olucaktir ve yasinda cok kucuk daha kendi kendine hamile kalirken bu kadar ilac yuklemesi yapip hem paikolojikmen hemde fizyolojikmen vicuduna zarar vermezdim ben benimki tup bebek olucak ama mecbur oldugum icin yaptiriyorum uff cok uzattim :) ama son sozum kendi kendime hamile kalirsam hayatta tup benegi dusunmezdim dusuklerin nedenini ogrenmeye calisirdimSelam kizlar hakkimizda neyse hayirlisi o olsun demek geldi icimden :) adetn 15.gunundeyim suan 2 haftam.kaldi adet olmama tup bebek.merkezine gidicez adetin 2.gunu ve ben cok heyecanliyim 3 kere dusuk yaptim uzerinden 15ay gecti malesef tekrardan hamile kalamadim 6 ay klomen tedavimi oldum doktorum asilama onermedi direk tup bebege girisin dedi yasim 23 4 yillik evliyim . sizce tup bebek icin.normal bi yas mi yoksa daha beklemelimiyim .. Cevaplarsanz cok sevinirim hersey gonlunuzce olsun insallah
Peki sen kendin hamile kalabiliyomuydun canimValla ben ilk tup bebegimi 21 yasimda yaptirdim bence nekadar erken okadar iyi yas faktorude onemli cunku
Bu guzel haber bu konuyla ilgili bende bilgi almak isterim ilen varsa yazsin lutfenKızlar benim adetim bir hafta erken geldi. Yarın dr.a gidicem. Rahim içi kalınlığı bakılacak problem yoksa ilaca başlıcaz inşallah. Birşey merak ediyorum. Adetin 15. Günü mü yoksa ilacı 15 gün kullanınca mı transfer yapılacak merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?