Transferimin 3.günü dua edin arkadaşlar...

hazan cnm salı gunu bende e2 testı yaptırıcam sende 102 cıkmıstı dımı cnm bende heycanlandım sımdıııı

evet 102 çıkmıştı benim e2 sonucu canım rahat ol inş.herşey yolundadır canım...

merhaba kızlarrrrrr ben geldim.Hazır olunnnnnnnnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmm.Değerim 351 çıktı nasıl sizce????

slm canim vallaa cooooook sevindim. benimkide cars. gunu ins bende senin gibi gelir burda avazim cikana kadar hamileyim derim. ALLAH hayirli saglikli bi sekilde kucagina almayida nasip etsin canim. inan cok sevindim:içelim:
.

oy oy oyy oyyyyyyy kaydirigubbakcemile2
bugünün en mutlu annesi kim, tabii ki de sen :))
arkadaşım hayırlı olsun , allah sonuna kadar sağlıkla gitmeyi nasip etsin.
değerin bence gayet iyi, 2 gün sonra 2-3 kati ise cogul gebelik ihtimali olabilir, en azindan ikiz. bence onu da bi düşünmeye başla , amma herşeyden evvel rabbim sağlıklı ve hayırlı olanı versin :))

kizlar 2009 yilinda tup bebek yapacaklar baslinda hamişleri listeye ekliyoruz, siz de gelip bilgileriniz ekleyin, sizin gibi haftaya test yapacaklar da var , hepinize şimdiden bol şans, allah yardımcınız olsun.

merhaba kızlarrrrrr ben geldim.Hazır olunnnnnnnnnnnnnn hamileyimmmmmmmmmm.Değerim 351 çıktı nasıl sizce????

çok sevindim cnm allah tamamını erdirir inşl:Saruboceq: darısı benim başıma ve tüm bekleyenlerin başına inşl:Saruboceq:

amin arkadaşlar rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu inanaın tüm içtenliğimle dua ediyorum sizlere de yaşamayan bilmez çünkü isteyipte olamamasının zorluğunu.Rabbim bana ve hamiş tüm arkadaşlara hayırla kucağına almayı henüz anne adaylığına ay ya da gün sayanlarada en kısa zamanda muratlarına ermeyi nasip etsin.kutlayan herkese çok teşekkür ediyor ve öpüyorum

benimde transferimin 8.günü arkadaşlar ve cuma yapılacak testim..heycanla ve sabırla bekliom..ilk tüp bebek denemm...

çok teşekkür ederim kızlar Rabbim isteyen herkese yaşatsın inş.bu duyguyu test günü bekleyen arkadaşlar inş.hayırlı güzel sonuçlarınızı bekliyoruz.Dua ile...

hazan cnm bende tahlil sonucumu aldım veeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmm

çok güsel yaaaaaaaaaaa çok sevindim hayırlı olsun..inş sonuna kadar böle gider..darısı başımızaaaa hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

çok güsel yaaaaaaaaaaa çok sevindim hayırlı olsun..inş sonuna kadar böle gider..darısı başımızaaaa hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

inşl cnm darısı tüm isteyenlerin başına umarım sizde güzel haberlerle gelirsiniz buraya :Saruboceq:

hazan cnm bende tahlil sonucumu aldım veeeeeeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmm

ayyy çok sevindim canıııımmmm maşallah ne bereketli bir ay oldu mart ayı:dance::dance::dance:.Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin kaç çıktı değerin canım??

öncelikle hayırlı uğurlu olsunnnnnn.... darısı başımıza... kendinde değişik belirtiler hissetmişmiydin peki?
çok teşekkür ederim canım amin inş.darısı tez zamanda sizlerinde başına.Yok canım ya ben pek bişey hissetmedim sadece bel ve bacak ağrılarım vardı ve hep olumlu düşündüm bence bu çok önemli tarnsferden sonraki dakikadan itibaren sanki hamileymişim gibi hissedip ona göre dua ettim.Rabbim hepimizin muradını versin inşaaaalllaaaahhhhh...

ne güzel sölüosun hazan yaa :)) bende öle düşünüyorum üstelik karnımda şiş,,ilaçlardan galibaa ama bu şişlik inmesin istiyorum,,hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…