Canım benim çok sağol.allahım hayırlısını versin hepimize.inş yarın senin için güzel bir gün olur.idrar testi güvensiz biliyorum ama işte ne biliyimCanım 7 test için çok erken ama gerçekten. Teselli etmek için demiyorum ama üzülmene hiç gerek yok, emin ol. Dua et, Allah içini ferahlatacaktır.
Konuştum ilaçları Bırak dedi adet olcan dedi Bayram'dan sonra göreyim dedi. Sen konuştun mu.Benimde negatif çok kötü olduk ben ve eşim...Kaan beyle konuştun mu?
Belirtilerin oldumu canım olduysa ne gibi belirtiler benim bugun 7 gunumarkadaşlar testlere çok güvenmeyin. benim kanda pozitif sonuçlandı çok şükür ama öncesinde yaptğım idrar testlerinde aynı marka olsa bile birinde çıkıp birinde çıkmıyordu. eşimle hayret ettik yani.
Canım ağlamamak için kasma kendini, bırak ağla istediğin kadar. Rahatlarsın. Bu durum karşısında ağlamak gayet insani bir tepki :) yeter ki bu işi çok fazla uzatıp duygusal moda girme. O zaman kendine acımaya başlıyor ve daha fazla üzülüyor insan. Bugün, yarın bol bol ağla, sonra bitir, yeni yolunu çiz vakit kaybetmedenKızlar ağlamıcam diyorum ama engel olamıyorum kendime
Benim daha 3. Gun cnm hiç vakit geçmiyor sankiKızlar 6. Gunüm vakit geçmiyor ya
Aynen canım belirti arayıp dürüyorum.seninki kacinci gun embriyosuBenim daha 3. Gun cnm hiç vakit geçmiyor sanki
5.gün embriyosu cnm ilk denemem belim ağrıyor kasiklarim arada ağrıyor sanki tutmadı gibiAynen canım belirti arayıp dürüyorum.seninki kacinci gun embriyosu
Benimkide 5.gun benim bu 6. Deneme .ilk cocuk 5. Denemede tuttu bu ikinci cocuk icin ilk deneme .bel agrısı ve kasik agrısı ilk gebeliğimde oldu akıntı bide gogus ucu kararması olmuştu . Ama bunda bas agrısı be gogus ucu kararması var sadece diğer belirtiler yok5.gün embriyosu cnm ilk denemem belim ağrıyor kasiklarim arada ağrıyor sanki tutmadı gibi
Hayırlısı olsun cnm insBenimkide 5.gun benim bu 6. Deneme .ilk cocuk 5. Denemede tuttu bu ikinci cocuk icin ilk deneme .bel agrısı ve kasik agrısı ilk gebeliğimde oldu akıntı bide gogus ucu kararması olmuştu . Ama bunda bas agrısı be gogus ucu kararması var sadece diğer belirtiler yok
Bana da aynısını söyledi hatta çok umutlu ydum senden dedi....bayramdan sonra gel dedi. Dondurulmuş 3 tane kalmıştı .senin var mı?Konuştum ilaçları Bırak dedi adet olcan dedi Bayram'dan sonra göreyim dedi. Sen konuştun mu.
Bana da aynısını söyledi hatta çok umutlu ydum senden dedi....bayramdan sonra gel dedi. Dondurulmuş 3 tane kalmıştı .senin var mı?[/QUOTE
2 tane dondurulmuş kaldı. Ne yapcan şimdi yolunuzu çizdiniz mi
2 tane dındurulmuş kaldı. Ne yapcan şimdi yolunuzu çizdiniz miBana da aynısını söyledi hatta çok umutlu ydum senden dedi....bayramdan sonra gel dedi. Dondurulmuş 3 tane kalmıştı .senin var mı?
Devam sonuna kadar inşallah ama diğeri kadar rahat olamam bunu biliyorum... Sürekli aklıma gelip ağlıyor um nerde bir hata mı yaptim diye.ben çok yatmadım çünkü kalıtım yürüdüm iş yapmadım tabi de2 tane dındurulmuş kaldı. Ne yapcan şimdi yolunuzu çizdiniz mi
Sürekli yatmiyorum iğne vurmaya gidiyorum her gün evde yürüyüş yapıyorum tek olduğum için kendime Yemek için bi şeyler hazırlıyorum nasip cnm artık valla telefon elimden düşmüyor malesefYapma sen gene de arkadaşım .... Çok önemi yok diyorlar yatmanin ama şimdi bakıyorum da benim titizlikle davranan arkadaşlarım pozitif sonuç aldılar ...telefon bile almadılar odalarına. Bende doktor rahat ol diyince biraz rahat davrandim şimdi sorular var kafamda ...surda kalmıs7 gun iş kalsın kaldığı yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?