TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Canım 7 test için çok erken ama gerçekten. Teselli etmek için demiyorum ama üzülmene hiç gerek yok, emin ol. Dua et, Allah içini ferahlatacaktır.
Canım benim çok sağol.allahım hayırlısını versin hepimize.inş yarın senin için güzel bir gün olur.idrar testi güvensiz biliyorum ama işte ne biliyim

Kızlar ağlamıcam diyorum ama engel olamıyorum kendime

Belirtilerin oldumu canım olduysa ne gibi belirtiler benim bugun 7 gunum

Kızlar ağlamıcam diyorum ama engel olamıyorum kendime
Canım ağlamamak için kasma kendini, bırak ağla istediğin kadar. Rahatlarsın. Bu durum karşısında ağlamak gayet insani bir tepki :) yeter ki bu işi çok fazla uzatıp duygusal moda girme. O zaman kendine acımaya başlıyor ve daha fazla üzülüyor insan. Bugün, yarın bol bol ağla, sonra bitir, yeni yolunu çiz vakit kaybetmeden

5.gün embriyosu cnm ilk denemem belim ağrıyor kasiklarim arada ağrıyor sanki tutmadı gibi
Benimkide 5.gun benim bu 6. Deneme .ilk cocuk 5. Denemede tuttu bu ikinci cocuk icin ilk deneme .bel agrısı ve kasik agrısı ilk gebeliğimde oldu akıntı bide gogus ucu kararması olmuştu . Ama bunda bas agrısı be gogus ucu kararması var sadece diğer belirtiler yok

Hayırlısı olsun cnm ins

Merhaba arkadaşlar 30 ağustos 5.gün dondurulmuş embriyo transferi yapıldı bugün 7.günüm ama benim çok sancılarım var ateş basması da çok dün akşam sol kasığımdan bacağıma vuran ağrım vardı ama geçti bugün .Benim gibi sıkıntılar yaşayıp pozitif sonuç alan var mı ?Sabretmek çok zor insan dert ortağı arıyor .

Konuştum ilaçları Bırak dedi adet olcan dedi Bayram'dan sonra göreyim dedi. Sen konuştun mu.
Bana da aynısını söyledi hatta çok umutlu ydum senden dedi....bayramdan sonra gel dedi. Dondurulmuş 3 tane kalmıştı .senin var mı?

V
Bana da aynısını söyledi hatta çok umutlu ydum senden dedi....bayramdan sonra gel dedi. Dondurulmuş 3 tane kalmıştı .senin var mı?[/QUOTE
2 tane dondurulmuş kaldı. Ne yapcan şimdi yolunuzu çizdiniz mi

Bana da aynısını söyledi hatta çok umutlu ydum senden dedi....bayramdan sonra gel dedi. Dondurulmuş 3 tane kalmıştı .senin var mı?
2 tane dındurulmuş kaldı. Ne yapcan şimdi yolunuzu çizdiniz mi

Hangi ilaçlar vardı sende ? Bende progestan fitil vagifem crino jel ecopirin prednol ve vitaminler...bant iğne vermedi acaba ilaçlar mı yeterli gelmedi dye düşünüyorum rahim kalınlığıda çok iyiydi.kafadasorular

2 tane dındurulmuş kaldı. Ne yapcan şimdi yolunuzu çizdiniz mi
Devam sonuna kadar inşallah ama diğeri kadar rahat olamam bunu biliyorum... Sürekli aklıma gelip ağlıyor um nerde bir hata mı yaptim diye.ben çok yatmadım çünkü kalıtım yürüdüm iş yapmadım tabi de

Bugün benim 3.günüm transfer gününü saymazsak deneyimli kızlar artık ev işlerini hafiften yapabilir miyim acaba

Yapma sen gene de arkadaşım .... Çok önemi yok diyorlar yatmanin ama şimdi bakıyorum da benim titizlikle davranan arkadaşlarım pozitif sonuç aldılar ...telefon bile almadılar odalarına. Bende doktor rahat ol diyince biraz rahat davrandim şimdi sorular var kafamda ...surda kalmıs7 gun iş kalsın kaldığı yerde

Sürekli yatmiyorum iğne vurmaya gidiyorum her gün evde yürüyüş yapıyorum tek olduğum için kendime Yemek için bi şeyler hazırlıyorum nasip cnm artık valla telefon elimden düşmüyor malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…