Dr cuma gününe gün verdi test yap dedi heralde bende yarın yaparım erken test yüzünden birkere düşük yaptim ya eşim beklememi istiyor ama sanirsam ben yarin yaparimBence sen artık kan vermeye git arkadaşım.benimde aynı gündü transfer iki gün oldu öğreneli bu kadar strese de sokmazsin kendini
İnş canım inş gerçi konu sahibimiz de 10.gün idrar da negatif alıp kanda pozitif aldıBenim bilgiğim kadarıyla önce kana sonra idrara bulaşıyor değerler. Bazı kişilerde geç döllenme de oluyormuş çok heyecanlı bekleyiş o kadar emek boşa gidince moral kalmaz Ama tabi sonuçu bilmeden konuşmak doğru olmaz. Öle olsaydı doktorlarda idrar testi yaptırıdı biraz da para tuzağı gibi düşünmeye başladım.
Offff ya ne zor beklemek canım benimbenim ilk tüp bebek denemem.12. gün değerim=20, 14.gün=45, 16.gün=75, 18.gün=125, bugün 20.gün=163 çıktı. Doktor yeterli bir artış değil ilaçları bırak dedi. Cumartesi tekrar kan ver dedi. Durumum belirsiz,stres bi yandan belirsizlik bir yandan.
bu iyi bir haber bizim gibiler için çok yaygın yapılma payı..İnş canım inş gerçi konu sahibimiz de 10.gün idrar da negatif alıp kanda pozitif aldı
Çok üzüldüm canım böyle hep negatif duyunca korkularim cogaliyor Rabbim nasip eder hepimize inşallahSonucum negatif 2,56
Hayirli olsun cnm bende Bahçecide cumartesi transfer oldum 5.gün embriyosu ama tek bi taneMerhaba hanımlar hepinizin yazdıklarını tek tek okudum Rabbim hepimize sabır versin benimde bugün 3. Günüm pazartesi transfer oldum üçüncü denemem iki embriyo 5. Gün embriyosu Bahçeci de yaptırdım
Canım çok üzüldüm gerçekten. Hayırlısı böyleymiş, kısmet değilmiş bu defa. 8,9. Denemelerinde başarılı olan hatta ikiz Bebek sahibi olan bir sürü insan var. Sen de eninde sonunda anne olacaksın Allah'ımın izniyle, çok inanıyorum buna. Bol dua edelim, sabır dileyelim.Sonucum negatif 2,56
Yok ben fulya da oldum cnmSağol canım belkide gormusuzdur birbirimizi :) umuttami oldun doktorun kimdi
Hmm hayırlısı olsun ya belirtilerin varmı nasıl durumlarYok ben fulya da oldum cnm
Canim bende 25 ağustosta fulya da oldum cuma günü Sonucum. senindemi 15 gun sonra sonucun bide hangi ilaçları verdiler sanaYok ben fulya da oldum cnm
Belirti aramıyorum ama arada kasiklarim ağrıyor başım ağrıyor o kadar ilk denemem deneyimsizim bende pek bilmiyorum bir şeyHmm hayırlısı olsun ya belirtilerin varmı nasıl durumlar
Anlamadimki herkese 12 gün diyorlar benim 15 gun sonraya verdiler zaten o tarihte adet tarihim senin dr kimdi benim mustafa Bahçeci ydi bide yaş kaç 2 embriyo transfer ettiler hangi ilaçları verdilerSizin niye 15 gün sonrası acaba bana 12 gün dediler?
Bana 9 gün sonra dediler cnm ilaçlar da iğne vuruyorum her gün bi de coraspin ile vitamin kullanıyorumher doktor farklı uyguluyor tedavi amaCanim bende 25 ağustosta fulya da oldum cuma günü Sonucum. senindemi 15 gun sonra sonucun bide hangi ilaçları verdiler sana
Benim de senden bi gün önce test tarihim ins pozitif çıkar cnm ikimizin de daha doğrusu bekleyen herkesinkızlar topiğinizi yeni gördüm benimde paZar günü transferim oldu 5. gün embriosu 13 eylül sonuç tarihim hakkımızda hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?