Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin benimde 2 denemem yrn kan testi yaptırıcam inş bizde pozitif sonuç alırız belirtilerin nelerdi yada bi belirti oldumuKızlar selamlar. Bu üçüncü denemem çok şükür pozitif i aldım bugün. Bu tedaviye çok umutsuz girmiştim. Transfer in 4. Gününe kadar da içimde bi boşluk vardı anlatamam. O günden sonra erken gebelik testi yapmaya başladım. Bu kez yok koyulasti yok bu kez silik çıktı kendi kendime ayrı bir stres yaptım. Ama hamd olsun bugün degerim 164 çıktı. Rabbim sağlıklı devam ettirsin. Kızlar transferden sonra yok kış hazırlığı yok bilmem ne çok da yorulmustum. Çok da korktum o ayrı. Hiiic yatamadim bile. Sadece ağırlığa ve kabızlıga dikkat ettim. Rabbim size de nasip etsin. Yüzümüzü hep guldursun inşallah
5. Gün dondurulmuş transfer canım. Erken gebelik testiydi. 4. Gün akşam gösterdi
5.gun dondurulmuş benimki bu gun transferin 8.gunu normal gebelik testim var evde yapsammi5. Gün dondurulmuş transfer canım. Erken gebelik testiydi. 4. Gün akşam gösterdi
Canim inşallah sende güzel sonuçlar alırsın. Valla bende azıcık beta bile bulantı yapıyo. Ona belirti diyebilirim sadece. Çünkü onun haricinde yogun adet sancısı çektim.Hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin benimde 2 denemem yrn kan testi yaptırıcam inş bizde pozitif sonuç alırız belirtilerin nelerdi yada bi belirti oldumu
Bende çıkmıştı. İdrara erken çıkıyor sanırım bende5.gun dondurulmuş benimki bu gun transferin 8.gunu normal gebelik testim var evde yapsammi
PCanım çok üzüldüm gerçekten. Hayırlısı böyleymiş, kısmet değilmiş bu defa. 8,9. Denemelerinde başarılı olan hatta ikiz Bebek sahibi olan bir sürü insan var. Sen de eninde sonunda anne olacaksın Allah'ımın izniyle, çok inanıyorum buna. Bol dua edelim, sabır dileyelim.
Tebrik ederim canım, çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Benim de 3. Denenemdi. 2 gün önce test günümde sonucum 25 çıktı. Doktorum bugün tekrarlamamı istedi fakat bugün de sonucum 29 çıktıKızlar selamlar. Bu üçüncü denemem çok şükür pozitif i aldım bugün. Bu tedaviye çok umutsuz girmiştim. Transfer in 4. Gününe kadar da içimde bi boşluk vardı anlatamam. O günden sonra erken gebelik testi yapmaya başladım. Bu kez yok koyulasti yok bu kez silik çıktı kendi kendime ayrı bir stres yaptım. Ama hamd olsun bugün degerim 164 çıktı. Rabbim sağlıklı devam ettirsin. Kızlar transferden sonra yok kış hazırlığı yok bilmem ne çok da yorulmustum. Çok da korktum o ayrı. Hiiic yatamadim bile. Sadece ağırlığa ve kabızlıga dikkat ettim. Rabbim size de nasip etsin. Yüzümüzü hep guldursun inşallah
Canim allah razı olsun. Evet takip etmiştim senin durumuP
Tebrik ederim canım, çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Benim de 3. Denenemdi. 2 gün önce test günümde sonucum 25 çıktı. Doktorum bugün tekrarlamamı istedi fakat bugün de sonucum 29 çıktıkısacası bu defa da rüyamız bitti Allah'ım isteyen herkesin yüzünü güldürsün.
Yapma beeee çok üzüldümP
Tebrik ederim canım, çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah. Benim de 3. Denenemdi. 2 gün önce test günümde sonucum 25 çıktı. Doktorum bugün tekrarlamamı istedi fakat bugün de sonucum 29 çıktıkısacası bu defa da rüyamız bitti Allah'ım isteyen herkesin yüzünü güldürsün.
senden cesaretle erken gebelik testi aldım tek çizgi çıktı bugün transferden sonraki 4. günüm benimde sen ilk çifti hangi gün görmüştün canımKızlar selamlar. Bu üçüncü denemem çok şükür pozitif i aldım bugün. Bu tedaviye çok umutsuz girmiştim. Transfer in 4. Gününe kadar da içimde bi boşluk vardı anlatamam. O günden sonra erken gebelik testi yapmaya başladım. Bu kez yok koyulasti yok bu kez silik çıktı kendi kendime ayrı bir stres yaptım. Ama hamd olsun bugün degerim 164 çıktı. Rabbim sağlıklı devam ettirsin. Kızlar transferden sonra yok kış hazırlığı yok bilmem ne çok da yorulmustum. Çok da korktum o ayrı. Hiiic yatamadim bile. Sadece ağırlığa ve kabızlıga dikkat ettim. Rabbim size de nasip etsin. Yüzümüzü hep guldursun inşallah
Cnm kasık ağrıların oluyor muydu pekiCanim allah razı olsun. Evet takip etmiştim senin durumuRabbim bi dahakine yüzünü guldursun inşallah. Pes etmek yok..
Evet canım, zaten belliydi böyle olacağıYapma beeee çok üzüldüm
Hem de nasıl zorEvet canım, zaten belliydi böyle olacağıElimizden bir şey gelmiyor Malesef, bu sonuca alışmaya çalışıyorum, Allah'ıma sığınıyorum. Vardır muhakkak bir sebebi, ama kabullenmek zor
Canim benim beta erken geçiyor idrara diye düşünüyorum artık. Transferi saymadan 4. Gün yaptım testi. Moral bozma sakin. Kaçıncı gün embriyosu bir de.senden cesaretle erken gebelik testi aldım tek çizgi çıktı bugün transferden sonraki 4. günüm benimde sen ilk çifti hangi gün görmüştün canım
Arada... Diğer pozitifkerimle aynı değildi bunda yaşadıklarım. Onlarda yırtıcı kaşık ağrısı oluyordu. Bunda sadece adet sancısı. ..Cnm kasık ağrıların oluyor muydu peki
Canim bende hiiic olmadı o mevzu. Herkeste olmuyorKızlar tutunma kanaması diyorlar ya kanaması olmadan da pozitif gören oldu mu yada olduğu halde negatif gören var mı acaba? Çok merak ettim.
Canim asla pes etmek yok, yenilgiyi sevindirmek yok. Her şeyi göze aldık bu yolda. Rabbim hemen toparlanip yeniden başlama gücü versin.Bir meceranin daha sonuna geldik.yine başaramadık olmadı değerlerim yükselmemış bile 0,5 de kaldik Rabbime çok dua ettim yine elimde sadece göz yaşlarım kaldi Rabbim bekliyenlere mutlu haberi versin
Benimde kasiklarim ağrıyor arada üzülüyorum tutmadı mı acaba diyeArada... Diğer pozitifkerimle aynı değildi bunda yaşadıklarım. Onlarda yırtıcı kaşık ağrısı oluyordu. Bunda sadece adet sancısı. ..
Canım benim ya kıyamam benim de gözüm yaşlı hepBir meceranin daha sonuna geldik.yine başaramadık olmadı değerlerim yükselmemış bile 0,5 de kaldik Rabbime çok dua ettim yine elimde sadece göz yaşlarım kaldi Rabbim bekliyenlere mutlu haberi versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?