Benimde korsapirin folik asit estrofem bide progestan bekledik ce daha zor oluyorBana 9 gün sonra dediler cnm ilaçlar da iğne vuruyorum her gün bi de coraspin ile vitamin kullanıyorumher doktor farklı uyguluyor tedavi ama
Aynen öyle bugün biraz eğilip kalktım karnım ağrıyor şimdi sende nasıl durumlar bi de doktorun kimdiBenimde korsapirin folik asit estrofem bide progestan bekledik ce daha zor oluyor
Yok cnm valla hic kalkmadim ustelik embiriolar cok yuksek kaliteli oldugu halde dusuyor genetik tani ve lenfosis asisi yapılacak denersem tabi embiriolara genetik tani yaptiran varmi aranızda maliyetini bilenAceba çokmu hareket ediyorsun yada yol felan yuruyor sun ben normal hayatiniza dönün demelerine pek inanmıyorum sonuçta bu normal yolla olan bisi değil alet edavatlarla oluyor sürekli değil ama bence çoğunlukla dinlenmeli ben ilkinde de bunada hep evdeyim iğne dışında dışarı cikmiyorum ve hiç kendimi yormuyorum bu tabiki nasip te önemli ama biraz dikkat etmeliyiz
Canim cok hareket etme ağır kaldırıp yüksek yerlere uzanma ağrı hissettiğini zaman yat dinlen benim Dr mustafa bahceciydi bis dışardan transferli gittik başka hasteneden getirdik embriyolariAynen öyle bugün biraz eğilip kalktım karnım ağrıyor şimdi sende nasıl durumlar bi de doktorun kimdi
İnş güzel sonuçlar alırız cnm ya valla o kadar emek harcıyoruz senin içinde hayorlisi olsun cnmCanim cok hareket etme ağır kaldırıp yüksek yerlere uzanma ağrı hissettiğini zaman yat dinlen benim Dr mustafa bahceciydi bis dışardan transferli gittik başka hasteneden getirdik embriyolari
inşallah canım allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın buarada benimde 9 gün dediler 5. fün emrioşaeına 9 gün sonra diyorlarmış diye duydum ama inanki onu beklemek bile çok zorBenim de senden bi gün önce test tarihim ins pozitif çıkar cnm ikimizin de daha doğrusu bekleyen herkesin
Sağol canım allah razı olsun Rabbim cumlemizin emeğini boşa çıkartmasın hepimiz hakkında Hayırlisi inşallahİnş güzel sonuçlar alırız cnm ya valla o kadar emek harcıyoruz senin içinde hayorlisi olsun cnm
Aynen çok zor bi de ewde olunca hiç zamn geçmiyorinşallah canım allah isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın buarada benimde 9 gün dediler 5. fün emrioşaeına 9 gün sonra diyorlarmış diye duydum ama inanki onu beklemek bile çok zor
Yaş 22 üçüncü olduğu için 2 oldu selen sakar doktorum. Ilaclarim jel iğne günde iki estofrem vitamin coraspirinAnlamadimki herkese 12 gün diyorlar benim 15 gun sonraya verdiler zaten o tarihte adet tarihim senin dr kimdi benim mustafa Bahçeci ydi bide yaş kaç 2 embriyo transfer ettiler hangi ilaçları verdiler
Hiç belli olmuyo canım ilkinde hemen olamadım ben ya strestendi ikincisinde bırakınca üç gün sonra oldumArkadaşlar merhaba,embriyo transferi sonrası tutunma gerçekleşmiyorsa adetin başlama tarihi normal regli tarihi
mi oluyor yoksa ilaçlardan kaynaklı gecikme olup ilaçları bırakınca mı oluyor?Şimdiden teşekkürler...
çok teşekkür ederim.kısmet artıkHiç belli olmuyo canım ilkinde hemen olamadım ben ya strestendi ikincisinde bırakınca üç gün sonra oldum
Canımm bayrama geldigi için öyle demislerdir. Hastane açık degilse eger. Bnim gittigim hastanede nöbetçi var oyuzden 12 gün dediAnlamadimki herkese 12 gün diyorlar benim 15 gun sonraya verdiler zaten o tarihte adet tarihim senin dr kimdi benim mustafa Bahçeci ydi bide yaş kaç 2 embriyo transfer ettiler hangi ilaçları verdiler
merhaba, bende fulya bahçecide tedavi görüyorum, bayramın 2.günü 2 embriyo transfer olacak inşallah, transfer sürecin nasıl geçti,çok merak ediyorum, benim de ilk, benim doktorum erbil beyYok ben fulya da oldum cnm
Benim dr um aylin hanim benim de ilk olduğu için biraz zorlandım bi de ailem yanımda yok tek başıma üstlendim bütün yük ü ben opu dan sonra kötü oldum biraz ama herkesin farklı tabi bünyesi transferim de yapıları 5 gün oldu 1 tane bırakıldı bana iyi kaliteydi herkes olumlu bakıyor ama bi kaç gündur ağrım var seninde hayırlı olsun ins pozitifleri görürüzmerhaba, bende fulya bahçecide tedavi görüyorum, bayramın 2.günü 2 embriyo transfer olacak inşallah, transfer sürecin nasıl geçti,çok merak ediyorum, benim de ilk, benim doktorum erbil bey
amin inşallah pozitifleri görürüzBenim dr um aylin hanim benim de ilk olduğu için biraz zorlandım bi de ailem yanımda yok tek başıma üstlendim bütün yük ü ben opu dan sonra kötü oldum biraz ama herkesin farklı tabi bünyesi transferim de yapıları 5 gün oldu 1 tane bırakıldı bana iyi kaliteydi herkes olumlu bakıyor ama bi kaç gündur ağrım var seninde hayırlı olsun ins pozitifleri görürüz
Canım 3. Gun transferimi yoksa 5. Gun transferimi.bide evde yaptığın testte kacinci gun çift çizgi gördün .bu arada hayırlı olsunKızlar selamlar. Bu üçüncü denemem çok şükür pozitif i aldım bugün. Bu tedaviye çok umutsuz girmiştim. Transfer in 4. Gününe kadar da içimde bi boşluk vardı anlatamam. O günden sonra erken gebelik testi yapmaya başladım. Bu kez yok koyulasti yok bu kez silik çıktı kendi kendime ayrı bir stres yaptım. Ama hamd olsun bugün degerim 164 çıktı. Rabbim sağlıklı devam ettirsin. Kızlar transferden sonra yok kış hazırlığı yok bilmem ne çok da yorulmustum. Çok da korktum o ayrı. Hiiic yatamadim bile. Sadece ağırlığa ve kabızlıga dikkat ettim. Rabbim size de nasip etsin. Yüzümüzü hep guldursun inşallah
5. Gün dondurulmuş transfer canım. Erken gebelik testiydi. 4. Gün akşam gösterdiCanım 3. Gun transferimi yoksa 5. Gun transferimi.bide evde yaptığın testte kacinci gun çift çizgi gördün .bu arada hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?