Aslında hayatım hep hayCanım benim ya kıyamam benim de gözüm yaşlı hep
Çok zor ne anlatabiyorsun nede anlayan oluyor aglamak tan başka bir çare kalmıyor malesef nekadar çok umutlaniyorsa insan okadar çok canı yaniyorCanım benim ya kıyamam benim de gözüm yaşlı hep
Bence de belirti aramayın idrar testini en hasssas testle yapın son günlere doğru.çok fazla umutlanmayınSakın belirti aramayin bende bütün belirtiler vardı bu defa kesin oldu diyordum olmadı düşünün yani söylenen bütün belirtiler
Testler bence hep doğru sonuç veriyor arada göstermediği oluyor o da mekanik bence yani testle alakalı hassasiyeti bozulmuş olabiliyorCanim benim beta erken geçiyor idrara diye düşünüyorum artık. Transferi saymadan 4. Gün yaptım testi. Moral bozma sakin. Kaçıncı gün embriyosu bir de.
Ne yaptın arkadaşım haber var mı?Arkadaşlar sabah kan vermeye gidicem inşallah bu sefer olmuştur duanıza ihtiyacım var Allahım hepize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Canım foto atkızlar size bir sorum olacak bugün transferin 5. günüydü evde ovulasyon testi vardı bazı sitelerde erken gebeliği nildirdiği yazıyordu bende yapmak istedim ve silik 2. çizgi göründüaranızda ovulasyon testi ile gebelik bakanınız oldumu yada konu hakkında bilgisi olan varmıumutlanmalımıyım sizce ?
Canım foto at
Hayatım bence var benim ilk test dun aksam cok silikti seninki bariz belli bence yarın test al 8. Gunde yapcanım çok silik görünüyor ekledim ama bu ovulasyon testi bazıları onunda gösterdiğini yazmıştı internette sencede doğrumudur
tamam yapıcam bugün 5. gün zaten çok erken ama insan sabredemiyor işteHayatım bence var benim ilk test dun aksam cok silikti seninki bariz belli bence yarın test al 8. Gunde yap
Maşallah cnm ins kanda da güzel sonuçlar alırsın benim de 5.gün embriyosu bı kaç gündür ağrım var sende de var mıydı çok üzülüyorum tutmadı diyeEki Görüntüle 1883474 Canlarım 5.embriyosuydu dun test yaptım silik cikti .bu gun yaptım gayet net cikti 9. Gunüm bu gun insaallah tutmuştur.rabbim isteyen herkese nasip etsin aminnnn.dr var gibi dedi hayırlı olsun dedi test gunü kan ver dedi ayın 12 si
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?