TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Sakın belirti aramayin bende bütün belirtiler vardı bu defa kesin oldu diyordum olmadı düşünün yani söylenen bütün belirtiler

Arkadaşlar sabah kan vermeye gidicem inşallah bu sefer olmuştur duanıza ihtiyacım var Allahım hepize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Sakın belirti aramayin bende bütün belirtiler vardı bu defa kesin oldu diyordum olmadı düşünün yani söylenen bütün belirtiler
Bence de belirti aramayın idrar testini en hasssas testle yapın son günlere doğru.çok fazla umutlanmayın

Canim benim beta erken geçiyor idrara diye düşünüyorum artık. Transferi saymadan 4. Gün yaptım testi. Moral bozma sakin. Kaçıncı gün embriyosu bir de.
Testler bence hep doğru sonuç veriyor arada göstermediği oluyor o da mekanik bence yani testle alakalı hassasiyeti bozulmuş olabiliyor

Negatif alan arkadaşlarım Allah sabır versin.Rabbim doğru zamanı bilir.ve o güne kadar dayanma gücü versin.bazı kadınlar çiçekli yollardan giderken biz taşlı ve yokuşlu yolları geçmek zorundayız.Allah gücümüzü arttırsın.

Okuldan dolayı uzun zamandır foruma giremedim.kaçmış gibi oldum kusura bakmayın

Okuldan dolayı uzun zamandır foruma giremedim.kaçmış gibi oldum kusura bakmayın

Arkadaşlar bende beklemedeyim, bugün transfer sonrası 3. Gün... 6.gün embriyosu transfer edildi, test günüm 15/09 ama ben sanırım bekleyemiyeceğim o günü :))

3 gündür annem yanındaydı şimdi yalnızım evde, yemeklerimi falan hazırladı kadıncağız.

Negatif alan arkadaslar sabir diliyorum bnde keske negatif alsaydimda dusuk olmasaydi diorum herkesin derdi farkli 3.deneme olursa tabi aşı ve genetik tani yapacagini söyledi doktor genetik tani yaptiran var mi benim 2tup bebekte tutdu ayni haftada dusuor 5haftayi gecmio embirio cok kaliteli oldugu halde doktor kromozmdan şüphelendi bilgisi olab varsa yazarsa sevinirim

Arkadaşlar sabah kan vermeye gidicem inşallah bu sefer olmuştur duanıza ihtiyacım var Allahım hepize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Ne yaptın arkadaşım haber var mı?

kızlar size bir sorum olacak bugün transferin 5. günüydü evde ovulasyon testi vardı bazı sitelerde erken gebeliği nildirdiği yazıyordu bende yapmak istedim ve silik 2. çizgi göründüaranızda ovulasyon testi ile gebelik bakanınız oldumu yada konu hakkında bilgisi olan varmıumutlanmalımıyım sizce ?

Canlarım 5.embriyosuydu dun test yaptım silik cikti .bu gun yaptım gayet net cikti 9. Gunüm bu gun insaallah tutmuştur.rabbim isteyen herkese nasip etsin aminnnn.dr var gibi dedi hayırlı olsun dedi test gunü kan ver dedi ayın 12 si

Canım foto at

canım çok silik görünüyor ekledim ama bu ovulasyon testi bazıları onunda gösterdiğini yazmıştı internette sencede doğrumudur

Eklentiler

• image.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 61
canım çok silik görünüyor ekledim ama bu ovulasyon testi bazıları onunda gösterdiğini yazmıştı internette sencede doğrumudur
Hayatım bence var benim ilk test dun aksam cok silikti seninki bariz belli bence yarın test al 8. Gunde yap

Maşallah cnm ins kanda da güzel sonuçlar alırsın benim de 5.gün embriyosu bı kaç gündür ağrım var sende de var mıydı çok üzülüyorum tutmadı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…