TRANSFERİNİ YAPTIRIP BEKLEYENLER!

Arkadaşlar sabah kan vermeye gidicem inşallah bu sefer olmuştur duanıza ihtiyacım var Allahım hepize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Arkadaşım ne oldu sonuç.hiç ses çıkmadı.hadi hayırlı haberler insallah

Canım benim baş ağrım belim ve sol bacağım ağrıyor adet olacakmışım gibi
Ben kan testlerini yaptırdıktan sonra ki en son 29 Ağustos ta yaptırdım düne kadar adet oluyorum sanıyordum.sürekli wc ye gittim.karnım ağrıdı bacaklar im sızladı belim hala agriyor.yani adet olacağınızı sanmaniz çok normal.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.minik mercimekler görürsünuz inşallah

Hamile misiniz peki şimdi

Assa tutmuş tutmuş :) gözün aydın

canım çok silik görünüyor ekledim ama bu ovulasyon testi bazıları onunda gösterdiğini yazmıştı internette sencede doğrumudur
Ovulasyın testlerinin tam koyu olması gerek diye biliyorum ben ama insallah tutmuştur

Her bebekte farklı demekki benim oğlum var 18 aylık onun belirtileri daha farklıydı

Arkadaslar ben bu transferimde hıc yatmadım sadece hastanede 20 dkka yattım eve gelir gelmez günlük hayatıma dondüm ve benim bide kucuk cocuğum var surekli kucak ister.ama bunlara dalında karnımdakini unuttum ve stres yapmadım sadece günler yaklaşımla merak basladi test yaptım

Evet farklı oluyor şimdi benim kardeşimde hamile.adeti sadece bir gün geçti hemen bulantısı başladı hemde çok fazla
Her bebekte farklı demekki benim oğlum var 18 aylık onun belirtileri daha farklıydı

Kızlar olumsuz sonuç aldıktan ne kadar sonra başladınız tekrar tedaviye !! Doktorunuz bu konuda herhangi başka bir şey önerdi mi !! Adet oldum şimdi bayram sonrası Dr.la görüşcez kafamda deli sorular hemen başlamalımıyım yoksa biraz dinlenmelimiyim

Sıradaki adetinle başlatabilirsin biyolojik olarak. Ama bence 2 adet geçmeli yani toplasan gene 1, 1.5 ay. Bende nişanda yarım kalan tedaviden sonda Drum Temmuzda başlayslım yeni tedaviye demişti, ama tatil falan atlasın istedim gen ağustosta yenisine başladık.

Bende 6ay bekledm.ama okuldan dolayı biri ara tatilde idi diğerini yaz tatilinde yaptırdım.doktorlar bir ay bekleyin sonra deneyin diyor.fizyolojik durumdan önce psikolojik olarak hazır olman lazım canım.Allah m inşallah bu sefer yüzünü güldürür

Benim doktorum 10. gün test yaptır demişti dün akşam yaptırdım sonuç 494,05 çıktı inşallah benimde bu kez sağlıklı bir gebelik olur önceki gebeliğim de bebeğimin kalbi durmuştu.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.

Aynı durum bende de geçerli okul başladı ne yapsam bilemiyorum, bir an öncede bebeğim olsun istiyorum. Her şey normalmiş gibi görünsede psikolojik olarak da çok iyi durumda değilim galiba bakalım Dr ne dicek. Aynı ilçede bir öğretmen arkadaşın tedaviyle olan ikiz bebeklerini 6 aylık falan kaybettiğini duyunca da tamamen ikilemde kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…