Arkadaşım ne oldu sonuç.hiç ses çıkmadı.hadi hayırlı haberler insallahArkadaşlar sabah kan vermeye gidicem inşallah bu sefer olmuştur duanıza ihtiyacım var Allahım hepize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Nasıl belirti ve ağrılarınMaşallah cnm ins kanda da güzel sonuçlar alırsın benim de 5.gün embriyosu bı kaç gündür ağrım var sende de var mıydı çok üzülüyorum tutmadı diye
Sızlar gibi alt karın bölgemde ve sağ kasıkta oluyor embriyonun koyuldugu yerde sanki adet olacam gibiNasıl belirti ve ağrıların
Amin maşallahKızlar bende bu sabah gittim doktora bi tane kese göründü .3transfer yapılmıştı biri tutunmuş çok şükür.inşallah darısı size
Canım benim baş ağrım belim ve sol bacağım ağrıyor adet olacakmışım gibiSızlar gibi alt karın bölgemde ve sağ kasıkta oluyor embriyonun koyuldugu yerde sanki adet olacam gibi
Ben kan testlerini yaptırdıktan sonra ki en son 29 Ağustos ta yaptırdım düne kadar adet oluyorum sanıyordum.sürekli wc ye gittim.karnım ağrıdı bacaklar im sızladı belim hala agriyor.yani adet olacağınızı sanmaniz çok normal.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.minik mercimekler görürsünuz inşallahCanım benim baş ağrım belim ve sol bacağım ağrıyor adet olacakmışım gibi
Hamile misiniz peki şimdiBen kan testlerini yaptırdıktan sonra ki en son 29 Ağustos ta yaptırdım düne kadar adet oluyorum sanıyordum.sürekli wc ye gittim.karnım ağrıdı bacaklar im sızladı belim hala agriyor.yani adet olacağınızı sanmaniz çok normal.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.minik mercimekler görürsünuz inşallah
Assa tutmuş tutmuş :) gözün aydınEki Görüntüle 1883474 Canlarım 5.embriyosuydu dun test yaptım silik cikti .bu gun yaptım gayet net cikti 9. Gunüm bu gun insaallah tutmuştur.rabbim isteyen herkese nasip etsin aminnnn.dr var gibi dedi hayırlı olsun dedi test gunü kan ver dedi ayın 12 si
Ovulasyın testlerinin tam koyu olması gerek diye biliyorum ben ama insallah tutmuşturcanım çok silik görünüyor ekledim ama bu ovulasyon testi bazıları onunda gösterdiğini yazmıştı internette sencede doğrumudur
Darısı sana ve tüm isteyenlere insaallah.Assa tutmuş tutmuş :) gözün aydın
Her bebekte farklı demekki benim oğlum var 18 aylık onun belirtileri daha farklıydıBen kan testlerini yaptırdıktan sonra ki en son 29 Ağustos ta yaptırdım düne kadar adet oluyorum sanıyordum.sürekli wc ye gittim.karnım ağrıdı bacaklar im sızladı belim hala agriyor.yani adet olacağınızı sanmaniz çok normal.Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.minik mercimekler görürsünuz inşallah
Evet canım bugün ultrason da kese göründü çok şükürHamile misiniz peki şimdi
Her bebekte farklı demekki benim oğlum var 18 aylık onun belirtileri daha farklıydı
Sıradaki adetinle başlatabilirsin biyolojik olarak. Ama bence 2 adet geçmeli yani toplasan gene 1, 1.5 ay. Bende nişanda yarım kalan tedaviden sonda Drum Temmuzda başlayslım yeni tedaviye demişti, ama tatil falan atlasın istedim gen ağustosta yenisine başladık.Kızlar olumsuz sonuç aldıktan ne kadar sonra başladınız tekrar tedaviye !! Doktorunuz bu konuda herhangi başka bir şey önerdi mi !! Adet oldum şimdi bayram sonrası Dr.la görüşcez kafamda deli sorular hemen başlamalımıyım yoksa biraz dinlenmelimiyim
Bende 6ay bekledm.ama okuldan dolayı biri ara tatilde idi diğerini yaz tatilinde yaptırdım.doktorlar bir ay bekleyin sonra deneyin diyor.fizyolojik durumdan önce psikolojik olarak hazır olman lazım canım.Allah m inşallah bu sefer yüzünü güldürürKızlar olumsuz sonuç aldıktan ne kadar sonra başladınız tekrar tedaviye !! Doktorunuz bu konuda herhangi başka bir şey önerdi mi !! Adet oldum şimdi bayram sonrası Dr.la görüşcez kafamda deli sorular hemen başlamalımıyım yoksa biraz dinlenmelimiyim
Benim doktorum 10. gün test yaptır demişti dün akşam yaptırdım sonuç 494,05 çıktı inşallah benimde bu kez sağlıklı bir gebelik olur önceki gebeliğim de bebeğimin kalbi durmuştu.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.Canim Merhaba;
Bende 29 ağustosta transfer oldum. Dediğin ağrıların aynısı bende de var. 3. Günden beride testlerim pozitif. Bir de taa vajina ya kadar adet ağrısı var. İnşallah bu kez benimki kimyasal olmaz. Hep pozitif haberler alırız :)
Aynı durum bende de geçerli okul başladı ne yapsam bilemiyorum, bir an öncede bebeğim olsun istiyorum. Her şey normalmiş gibi görünsede psikolojik olarak da çok iyi durumda değilim galibaBende 6ay bekledm.ama okuldan dolayı biri ara tatilde idi diğerini yaz tatilinde yaptırdım.doktorlar bir ay bekleyin sonra deneyin diyor.fizyolojik durumdan önce psikolojik olarak hazır olman lazım canım.Allah m inşallah bu sefer yüzünü güldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?